Gosprol Napisano 24 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marca 2021 Witam! Miał ktoś do czynienia z tą firmą? W moim przypadku zalega z płatnościami za ubiegły rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atuskiewicz Napisano 24 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marca 2021 Jednym płaci jednym nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fresh Napisano 24 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marca 2021 Bo jednych lubi a innych nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcino77 Napisano 25 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marca 2021 mi tez zalega ale splaca w ratach pomoc moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marceli Napisano 5 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpnia 2022 Nie jesteście odosobnionymi przypadkami nam zalegał z płatnościami 3 miesiące a w tym roku znów mu się zapomniało,nie polecam gościa.Jak potrzebuję towar to w tyle wchodzi wydzwania co chwilę a kiedy potrzebujesz pieniądze telefonu nie odbiera Edwin dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł0833 Napisano 14 Grudnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudnia 2022 (edytowane) Bo płaci tym co go dobrze postraszą. U mnie jak się spóźniał to od razu do sądu i windykacji zgłosiłem i mu się do d**** dobrali. Edytowane 23 Maja przez Sebastian Pawłowski usunięto krypto reklamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość monika Napisano 22 Maja Zgłoszenie Share Napisano 22 Maja (edytowane) jest ... --- Pani Moniko proszę się zalogować lub podpisać z danymi kontaktowymi. Nie dopuszczamy anonimowych wypowiedzi w tej części forum. Edytowane 23 Maja przez Sebastian Pawłowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi