Gość Piotr Napisano 21 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwietnia 2021 Dzień dobry. Czy ktoś również ma problem z odzyskaniem pieniędzy z tej firmy? Dostarczałem owoce w tym sezonie z początku płacili nieźle(7dni i kasa na koncie). W połowie sezonu płatności się urwały. Dziś nikt nie odbiera telefonów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek78 Napisano 21 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwietnia 2021 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał S Napisano 21 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwietnia 2021 Uwijaj się z komornikiem bo zakładu to już mało co zostało ,ludzi zwolnili ,produkcji 0, Nawet rozwiązali umowę z firmą ochroniarską zakładu pilnują pracownicy którzy zostali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lkr Napisano 21 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwietnia 2021 9 minut temu, Michał S napisał: Uwijaj się z komornikiem bo zakładu to już mało co zostało ,ludzi zwolnili ,produkcji 0, Nawet rozwiązali umowę z firmą ochroniarską zakładu pilnują pracownicy którzy zostali . Słyszałem że nie płacą zusu od września, pensji 3 miesiące... Ale czy prawdą to nie wiem. Znajomy znajomego ma tam 300k za towar z października 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mirek Napisano 21 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwietnia 2021 Mam u tarasa I jego popychla ok 300 000 pl I co można zrobic Ludzie bez honoru Może Ci co koło grójca tak się nim zachwycali i cieszyli teraz nam pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 22 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwietnia 2021 8 godzin temu, Gość Mirek napisał: Mam u tarasa I jego popychla ok 300 000 pl I co można zrobic Ludzie bez honoru Może Ci co koło grójca tak się nim zachwycali i cieszyli teraz nam pomogą To już nic nie da się zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kupiec Napisano 22 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwietnia 2021 To ten co za Mogielnicą buduje przetwórnię? Tam w ogóle się coś dzieje, to ruszy czy będzie sobie stało i czekało na nowego właściciela co dokończy inwestycję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kupiec Napisano 22 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, Gość Jacek napisał: To już nic nie da się zrobić? Pewnie się da, tak samo jak się dało w przypadku Polfruit-u z Łęczeszyc i paru innych firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 22 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwietnia 2021 10 minut temu, Kupiec napisał: To ten co za Mogielnicą buduje przetwórnię? Tam w ogóle się coś dzieje, to ruszy czy będzie sobie stało i czekało na nowego właściciela co dokończy inwestycję? Tak. Ten co w Brzostowcu buduje. W 19r dostał kary od UOKiK 8.6mln zł za nie płacenie faktur w terminie... i dalej nie płaci... A ja jak ku*wa nie zapłacę alimentów to mnie zamkną. ***** *** Napisz coś panie Proroku to chociaż się posmieje bo tyle zostało mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 28 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia 2021 W dniu 22.04.2021 o 08:24, Gość Jan napisał: Tak. Ten co w Brzostowcu buduje. W 19r dostał kary od UOKiK 8.6mln zł za nie płacenie faktur w terminie... i dalej nie płaci... A ja jak ku*wa nie zapłacę alimentów to mnie zamkną. ***** *** Napisz coś panie Proroku to chociaż się posmieje bo tyle zostało mi... Wszystko zmarzlo...kaptan drogi,jabłko tanie.same porażki Jak tu żyć panie premierze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dostawca Napisano 10 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maja 2021 Do tb wszedł komornik z Policją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dostawca Napisano 10 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maja 2021 Nikt nie odbiera bo pewnie nikt nie pracuje ludziom doatawcom wisza kolosalne sumy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Klient Napisano 10 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maja 2021 1 godzinę temu, Gość Dostawca napisał: Do tb wszedł komornik z Policją Skąd takie info? Dzieje się coś na zakładzie? Znajomy ma 30k u nich i nie może się skontaktować z surowcowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał S Napisano 11 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maja 2021 Prawda był komornik 2 ludzi mi mówiło co jeszcze pracują, na razie spisał i okleił ruchomości , wózki widłowe kisteny auta koparko ładowarki wszystko co można łatwo spieniężyć , będzie licytacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tsa Napisano 11 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maja 2021 28 minut temu, Michał S napisał: Prawda był komornik 2 ludzi mi mówiło co jeszcze pracują, na razie spisał i okleił ruchomości , wózki widłowe kisteny auta koparko ładowarki wszystko co można łatwo spieniężyć , będzie licytacja Szkoda zakładu. W Annopolu potężny przerób w porównaniu z innymi mniejszymi grajdołami. Dwikozy trochę mniejsze. Znam takich co mają po 500-600k u nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dostawca Napisano 12 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maja 2021 Ochrony nie ma zakładu nikt nie pilnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mariusz Napisano 14 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maja 2021 Ja miałem utopione ponad 200tys. zł...na obecną chwilę zapłacili mi połowę i zobaczymy co dalej. Polecam kontakt z firmą która pomaga w tej sprawie 603.244.912. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grupa wierzycieli Napisano 14 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maja 2021 Proszę dołączyć, grupa zbiera wszystkich wierzycieli. Razem łatwiej z nimi walczyć. https://www.facebook.com/groups/477682813278488 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 30 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maja 2021 Hej. Jak sytuacja w T.B Fruit? Prawda jest, że ktoś chce wydzierżawić zakład w Dwikozach? Czy coś się tam w ogóle dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dostawca Napisano 1 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwca 2021 Jeszcze troszkę i biorę ciężarówki blokować oba zakłady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Doehler Napisano 2 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwca 2021 Płacą coś wogole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 2 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwca 2021 9 godzin temu, Gość Dostawca napisał: Jeszcze troszkę i biorę ciężarówki blokować oba zakłady. A co to troszeczkę zmieni? Jak nie zapłacili to nie zapłacą nawet za troszeczkę. Masz jaja to nie pajacuj w internecie tylko blokuj od zaraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomasz Napisano 2 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwca 2021 Panie Piotrzę, przygotowuję materiał śledczy na temat tej firmy, zbieram informacje. Będę bardzo zobowiązany za możliwość rozmowy z Panem. Jeśli wyrazi Pan taką chęć, proszę o kontakt na adres mailbezkropki@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrka brat Napisano 2 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwca 2021 1 godzinę temu, Gość Tomasz napisał: Panie Piotrzę, przygotowuję materiał śledczy na temat tej firmy, zbieram informacje. Będę bardzo zobowiązany za możliwość rozmowy z Panem. Jeśli wyrazi Pan taką chęć, proszę o kontakt na adres mailbezkropki@gmail.com Nie gadam z mediami. Kasa odzyskana. Taras wypłacił co do złotówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Witek Napisano 7 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwca 2021 W dniu 2.06.2021 o 15:27, Gość Piotrka brat napisał: Nie gadam z mediami. Kasa odzyskana. Taras wypłacił co do złotówki. A fe, tak kłamać. Nic nikomu nie zapłacił. Taras ma wierzycieli na karku którym jest winny 75 mln $. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi