Gość Tsa Napisano 7 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwca 2021 19 minut temu, Gość Witek napisał: A fe, tak kłamać. Nic nikomu nie zapłacił. Taras ma wierzycieli na karku którym jest winny 75 mln $. I mi wisi 380 tys zł... Za jabłka z wrzesnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nok Napisano 10 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwca 2021 Jakiś dziwny ruch pod zakładem w Dwikozach, cysterny i jakieś tiry. Czyżby komornik działał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 11 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwca 2021 Surowcowy Robert nie odbiera telefonów, księgowość również. Gdzie mogę się dowiedzieć kiedyś odzyskam pieniądze za dostarczony towar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michał Napisano 11 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwca 2021 Atakujcie Prokurenta on tam rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 11 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwca 2021 1 godzinę temu, Gość Michał napisał: Atakujcie Prokurenta on tam rządzi Można do niego numer na komiorke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 13 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwca 2021 Proszę wszystkich dostawców o kontakt może uda się zrobić pozew zbiorowy . adk.84@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 14 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwca 2021 Jabłka drogo sprzedane tylko kasy w kieszeni nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tsa Napisano 14 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwca 2021 4 godziny temu, Gość Gość napisał: Jabłka drogo sprzedane tylko kasy w kieszeni nie ma Dokładnie tak. Chłopaki u Tarasa mieli 5 gr więcej aniżeli w innych zakładach, czyli na aucie jakieś 1200zl więcej... Sporo się dało nabrać na cenę i obecnie mają problem. Utopione po 500k a nawet i są tacy co mają ponad 1mln... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roman Napisano 19 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwca 2021 Jakim trzeba było być głupim człowiekiem,żeby w 2020 tam wstawiać... Wcale na aucie nie mieli 1200 więcej,może z 500-700 Przecież Taras walił w ch..A z dawien dawna. W 2020,czy 2019 wszędzie można było jabłko sprzedać. Na własne życzenie to było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Napisano 19 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwca 2021 12 godzin temu, Gość Roman napisał: Jakim trzeba było być głupim człowiekiem,żeby w 2020 tam wstawiać... Wcale na aucie nie mieli 1200 więcej,może z 500-700 Przecież Taras walił w ch..A z dawien dawna. W 2020,czy 2019 wszędzie można było jabłko sprzedać. Na własne życzenie to było. 4-5gr dawał więcej w szczycie sezonu za jabłko. A chłopaki się cieszyli bo powiedział pan Robert że będzie kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał S Napisano 20 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwca 2021 Nie 4-5 tylko 2 gr było więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Doehler Napisano 20 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwca 2021 3 godziny temu, Michał S napisał: Nie 4-5 tylko 2 gr było więcej. A czy to ważne czy 2 czy 5gr jak i tak nie będzie kasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał S Napisano 20 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwca 2021 Wiem że nie ważne, dziwię się, wykręcił stary numer a ludzie się łapią jak ryby , na przynętę. Przecież na początku sezonu w Annopolu to płacili gotówką na bramie za towar . Stary scenariusz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tsa Napisano 20 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwca 2021 23 minuty temu, Michał S napisał: Wiem że nie ważne, dziwię się, wykręcił stary numer a ludzie się łapią jak ryby , na przynętę. Przecież na początku sezonu w Annopolu to płacili gotówką na bramie za towar . Stary scenariusz . My zawieźliśmy 12 aut do Annopola. Kasa przed rozładunkiem była na koncie. Potem korekta faktury i wszystko gra. Następnie p Robert zadzwonił że od dziś terminy będę 14 dniowe - podziękowałem. I wtedy trochę osób się odbiło od firmy. Podniesli cenę. W pewnym czasie było 5gr więcej od Doohlera w Kozietulach. No i teraz wiadomo co wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 26 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwca 2021 W dniu 20.06.2021 o 11:36, Gość Tsa napisał: My zawieźliśmy 12 aut do Annopola. Kasa przed rozładunkiem była na koncie. Potem korekta faktury i wszystko gra. Następnie p Robert zadzwonił że od dziś terminy będę 14 dniowe - podziękowałem. I wtedy trochę osób się odbiło od firmy. Podniesli cenę. W pewnym czasie było 5gr więcej od Doohlera w Kozietulach. No i teraz wiadomo co wyszło. Prorok??? Lepiej powiedz ile umoczyles a nie strugasz cwaniaka w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Poszkodowany Napisano 5 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Września 2021 Proszę o kontakt firmy poszkodowane przez Tb chcemy zrobić pozew zbiorowy w pojedynkę nic nie zdziałamy. adk.84@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lop Napisano 5 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Września 2021 Mam wyrok od 4 miesięcy ale komornik nic nie może ściągnąć. Czy ktoś wie co zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romek Napisano 5 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Września 2021 poszukaj chłopaków co na dzień dobry ręce wykręcają. jaką formę prawną ma firma? spółka z oo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lop Napisano 6 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Września 2021 8 godzin temu, romek napisał: poszukaj chłopaków co na dzień dobry ręce wykręcają. jaką formę prawną ma firma? spółka z oo? Sp z.o.o komandytowo akcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romek Napisano 14 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Września 2021 to na drodze prawnej będzie ciężko. majątek juz pewnie ukryli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robert Napisano 14 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Września 2021 W dniu 2.06.2021 o 15:27, Gość Piotrka brat napisał: Nie gadam z mediami. Kasa odzyskana. Taras wypłacił co do złotówki. No to albo jesteś jednym z nielicznych albo po prostu dostarczałes tylko do około połowy sezonu bo wtedy płacili przed lub dzień po dostawie. Znam kilkadziesiat firm co nie dostalo od listopada tamtego roku nawet złotówki, z czego minimum 20 ma od 400 Do ponad miliona (ja mam 800 tys) Ogòlnie zasłużeni są wszedzie sam pawtrans ma kilkaset tys inne spedycja mniej ale jest ich kilka (wpisali ich do KRD dlatego wiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dostawca Napisano 22 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Września 2021 Nic na drodze prawnej nie zrobicie firmy mają wpisy na hipotekę konga puste Otworzyli spółkę o nazwie Alivare chcą kupować jablko stworzyli umowy dają dostawcom przedpłaty na fakturę proformę na dostawy jablka I po dostawach mają regulowac dlug 4 gr z kila pieniędzy nie bedzie to następne oszustwo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nok Napisano 4 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 4 Stycznia 2022 Coś się dziś działo w zakładzie że było tyle straży i policja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Luk Napisano 4 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 4 Stycznia 2022 Godzinę temu, Gość nok napisał: Coś się dziś działo w zakładzie że było tyle straży i policja? Odcinali prąd wejdź na stronę Osp Dwikozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nok Napisano 4 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 4 Stycznia 2022 56 minut temu, Gość Luk napisał: Odcinali prąd wejdź na stronę Osp Dwikozy Faktycznie, dzięki za info. Nie wiedziałem że tyle służb trzeba by odciąć prąd, no ale widocznie są jakieś procedury. Jadąc rano już myślałem ze w nocy było coś grubszego. W sumie szkoda, ten zakład ma spore możliwości przerobowe, no pomijając fakt że nie mają oczyszczalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi