Gość Lolek Napisano 30 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2021 Ktoś wie kiedy się wreszcie pojawią dostawy? I ustabilizuje się cena bo za chwilę do 1000 za 10 kg dobije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 30 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2021 U mnie w garażu...300 kg O reszcie kaptanu nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 30 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2021 2 godziny temu, Gość Lolek napisał: Ktoś wie kiedy się wreszcie pojawią dostawy? I ustabilizuje się cena bo za chwilę do 1000 za 10 kg dobije. U mnie w sklepach dostępny merpan. 430zl za 10kg. Dostawy normalne jak na te sklepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lolek Napisano 30 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2021 Jan, a gdzie te sklepy bo w sandomierskim kaptanu dostać nie można praktycznie żadnego. O merpanie czy malvinie to nie ma co marzyć. A nie jest w kilówkach po ponad 60 zeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 30 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2021 Byłem dziś w sklepie. Ok 50 Pln.malvin nieco droższy niż merpan ale cena podobna. Towar dostępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 30 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2021 4 godziny temu, Gość Lolek napisał: Jan, a gdzie te sklepy bo w sandomierskim kaptanu dostać nie można praktycznie żadnego. O merpanie czy malvinie to nie ma co marzyć. A nie jest w kilówkach po ponad 60 zeta. Agrogodex. Numer znajdziesz w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 2 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maja 2021 W dniu 30.04.2021 o 15:16, Gość Lolek napisał: Ktoś wie kiedy się wreszcie pojawią dostawy? I ustabilizuje się cena bo za chwilę do 1000 za 10 kg dobije. Dla roślin . Pl Merpanu od 47-50zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Delan Napisano 17 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 2021 I jak ceny merpanu kaptanu w waszych okolicach? Dobra zmiana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 17 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 2021 1 godzinę temu, Gość Delan napisał: I jak ceny merpanu kaptanu w waszych okolicach? Dobra zmiana? Dostaniesz 10 zł do ha w paliwie rolniczym.ciesz się bo mogli nic nie dać. ***** *** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tsa Napisano 17 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 2021 5 godzin temu, Prorok napisał: Dostaniesz 10 zł do ha w paliwie rolniczym.ciesz się bo mogli nic nie dać. ***** *** Oo to będzie na ćwiartkę. Znaczy na setkę bo ceny poszły w górę... ***** *** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 17 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 2021 kaptanu po sufit, 41 zł /kg .. https://allegro.pl/oferta/kaptan-zawiesinowy-50wp-1kg-srodek-grzybobojczy-9019297775 Prorok dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 17 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 2021 56 minut temu, YOGI napisał: kaptanu po sufit, 41 zł /kg .. https://allegro.pl/oferta/kaptan-zawiesinowy-50wp-1kg-srodek-grzybobojczy-9019297775 3 kg na ha...123 zł hektar.dziekuje postoje...drożej niż sercadis wyjdzie ten kaptan :))) Kupowałem 80tke ponizej 40 zł czyli ha ok 80 zł. Dlatego jest pod sufit ...bo drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wstyd mi że jestem sadowni Napisano 17 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 2021 2 godziny temu, Prorok napisał: 3 kg na ha...123 zł hektar.dziekuje postoje...drożej niż sercadis wyjdzie ten kaptan :))) Kupowałem 80tke ponizej 40 zł czyli ha ok 80 zł. Dlatego jest pod sufit ...bo drogo 50, czy 80, dla tego pana jeden ch... kaptan, to kaptan. Cena za 1 kg się zgadza... współcześni sadownicy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 17 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 2021 2 godziny temu, Gość Wstyd mi że jestem sadowni napisał: 50, czy 80, dla tego pana jeden ch... kaptan, to kaptan. Cena za 1 kg się zgadza... współcześni sadownicy.... Kto bogatemu zabroni;) Ta cena po prostu jest nieprzyzwoita. Zrobic ha kaptanem za 123 zł to przegięcie. Po 50 zl za kg bez problemu można kupić 80wg co też wcale tanio nie jest bo w zeszłym sezonie kupowałem generyk po 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi