Gość Syn proroka jeremiasza Napisano 27 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpnia 2021 Witam serdecznie. Zakładam nowy, bardzo interesujący temat na naszym forum. Proszę o rzetelną współpracę i chęć dzielenia się informacjami. Prorokowi uprasza się o nie prorokowanie tylko o realne informacje. Dziękuję. P.s jaka cena Gali paskowanej z drzewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 27 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpnia 2021 Cena DESERU zależy od ceny przemysłu co potwierdza większość sadowników Prorokuje więc,że niska bo przemysl tani Po ile pan idared i pan gloster? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MaroWGR Napisano 27 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpnia 2021 4 godziny temu, Gość Syn proroka jeremiasza napisał: Witam serdecznie. Zakładam nowy, bardzo interesujący temat na naszym forum. Proszę o rzetelną współpracę i chęć dzielenia się informacjami. Prorokowi uprasza się o nie prorokowanie tylko o realne informacje. Dziękuję. P.s jaka cena Gali paskowanej z drzewa? 1,3-1,5 słyszałem, rwana od 6,5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 27 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpnia 2021 A która gala oprócz schnicored nadaje się do zbioru teraz? Bo u mnie myślę że jeszcze 10 dni minimum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 27 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpnia 2021 Czy ktoś coś wie czy już jadą tiry z Beneluxu po naszego prynsa?? Bo tam wszystko zmarzlo i będą ostro brac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olo Napisano 27 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, Prorok napisał: Czy ktoś coś wie czy już jadą tiry z Beneluxu po naszego prynsa?? Bo tam wszystko zmarzlo i będą ostro brac Nowy wątek i po co to zasmiecasz?co twój wpis wnosi do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 27 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpnia 2021 Godzinę temu, Gość Olo napisał: Nowy wątek i po co to zasmiecasz?co twój wpis wnosi do tematu A twój lubelski potentacie wiśniowy co wniósł prócz tego ze za chwilę oba wpisy stąd wylecą?:) Masz coś do mnie personalnie to zapraszam do prywatnej wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGRiT Napisano 27 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpnia 2021 Przychylam się do wypowiedzi użytkownik "Olo" - temat jest o cenach, więc bez konkretów proszę nie zaśmiecać wątku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 27 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpnia 2021 Proszę się przychylic i wytłumaczyć mojemu stalkerowi ukrywajacemu się pod nickiem Olo żeby sobie poszukał innego chlopaka bo jestem hetero:)) 4 x prosiłem by ustosunkował się do wielkości plonów w lata klęskowe i ceny za jabłka w te lata...nie potrafi Potrafi tylko powtarzać że cena deseru zależy od ceny przemysłu:))) I uwielbia personalne wycieczki pod moim adresem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGRiT Napisano 27 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpnia 2021 Ale gdzie tutaj jest Stalking? Napisałeś nie w temacie i zwrócił Tobie uwagę a Pan Prorok jak oparzony i od razu wyzywa innych ... Przy Piątku trzeba trochę wyluzować albo iśc rwać Galę ale tylko na Export bo podobno co niektórzy rwą surową galę i na Bronisze ... Tak więc piszemy o cenach bo resztę będe kasował. Gala 1.3-1.5 za kg na wagę w skrzyni (zasłyszane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gienek Napisano 27 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpnia 2021 Gala 1,4 Grójec. Jaki stalking? wiejski filozof nie ma pojecia co to jest. Tak samo jak pisał, po jednej wypowiedzi, że hejt idzie w jego strone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gal Anonim Napisano 28 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpnia 2021 17 godzin temu, Gość SKS napisał: Wiecie może jaka jest cena palików do drzewek ostatnio? po tych deszczach sporo jabłoni sie kładzie, widze to u masy ludzi. Puste drzewa, to od czego się kładą? Przecież mrus buł na wiusnę xd A galę to piszcie jaka odmiana. A gala must jak myślicie, 1 zł będzie na sortowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi