Gość Michał Napisano 4 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopada 2021 Sprzedajecie rzepak? Czy czekacie? Bo ja się teraz mocno zastanawiam. 3200 netto, zachodniopomorskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MFerguson Napisano 5 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopada 2021 Dzisiaj juz dostalem oferte na 3220 i tez nie wiem co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość StefanLux Napisano 5 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopada 2021 Panowie, Dywersyfikacja! Część sprzedajmey teraz a część trzymamy jak mamy gdzie - w razie zmiany w tą czy tamtą mniej będzie bolało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MFerguson Napisano 5 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopada 2021 Godzinę temu, Gość StefanLux napisał: Panowie, Dywersyfikacja! Część sprzedajmey teraz a część trzymamy jak mamy gdzie - w razie zmiany w tą czy tamtą mniej będzie bolało Tak samo niektórzy mówili jak kosztował tysiąc mniej ale chyba zrobię tak jak mówisz, bo jak to w końcu j**nie, to możemy być dużo w plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość xoxoxo Napisano 5 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopada 2021 Sprzedałem dzisiaj całość. 200 t. Nie będę czekał, bo przy tej cenie i tak jestem do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiek Napisano 5 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopada 2021 5 godzin temu, Gość xoxoxo napisał: Sprzedałem dzisiaj całość. 200 t. Nie będę czekał, bo przy tej cenie i tak jestem do przodu Jak będzie po 4 tys, a cane nawozow jeszcze wzrośnie to jednak nie będziesz tak do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość xoxoxo Napisano 6 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopada 2021 9 godzin temu, Gość Krzysiek napisał: Jak będzie po 4 tys, a cane nawozow jeszcze wzrośnie to jednak nie będziesz tak do przodu Nawozy mam już dawno kupione, więc nie będzie tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bobik Napisano 6 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopada 2021 Ja Sprzedałem w żniwa wszystko po 2 tys, ale kupiłem od razu Nawozy, więc myślę że i tak nie wyszedłem na tym jakoś zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michał Napisano 16 Listopada 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopada 2021 Dzisiaj 3350 netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość qaws Napisano 12 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lutego 2022 Jak wygląda wasz rzepak po zimie? Cały i zdrowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xdxd Napisano 15 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lutego 2022 Bardzo ładnie. Oby tylko przymrozki nie przyszły mocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi