SAD11 Napisano 3 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudnia 2021 Witam, jakie stawki w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 3 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudnia 2021 45 minut temu, SAD11 napisał: Witam, jakie stawki w tym roku? Około 200zl za godzinę. Potem lekka korekta ręczna i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dron Napisano 3 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudnia 2021 Godzinę temu, SAD11 napisał: Witam, jakie stawki w tym roku? Zależy od regionu.od 120 do 250.stawka stawce nie równa.zalezy jeszcze jak kto umie ciąć.sa ekipy po 120 ale ten tak jak się nauczyli ma starych masadzeniach 30 lat temu co dyskwalifikuje na starcie.o alkoholu nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jogi Napisano 5 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Stycznia 2022 Ile wołają teraz ekipy za cięcie sadu w okolicach Sandomierza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sekator Napisano 5 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Stycznia 2022 41 minut temu, Gość Jogi napisał: Ile wołają teraz ekipy za cięcie sadu w okolicach Sandomierza? 22-25zl za godzinę. Trzeba zwrócić też za dojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotr Napisano 5 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Stycznia 2022 200zl za 8 godzin przebywania w sadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 5 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Stycznia 2022 250za 8 h. Przerwy wliczone w czas pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jogi Napisano 5 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Stycznia 2022 Godzinę temu, Gość Piotr napisał: 200zl za 8 godzin przebywania w sadzie. Zgadza się, bo faktycznej pracy to tak z 7 wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nok Napisano 5 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Stycznia 2022 (edytowane) Proszę administrację o sprawdzenie IP 3 ostatnich wpisów. Mogę się założyć o flaszkę że ta sama osoba zadała pytanie i na nie odpowiedziała --- Od Administracji: Piotr i Jan mają te same IP ale podali troche inne ceny więc ... Edytowane 5 Stycznia 2022 przez IGRiT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jogi Napisano 5 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Stycznia 2022 Z Piotrem i Janem nie mam nic wspólnego więc ta sama osoba nie zadała pytania i na nie nie odpowiedziała. Nie wiem co złego jest w tym pytaniu. Chcę się dowiedzieć jakie są realne stawki. Co w tym złego? Jak znasz stawki to odpowiedz zamiast doszukiwać się jakichś teorii spiskowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 5 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Stycznia 2022 2 godziny temu, Gość nok napisał: Proszę administrację o sprawdzenie IP 3 ostatnich wpisów. Mogę się założyć o flaszkę że ta sama osoba zadała pytanie i na nie odpowiedziała --- Od Administracji: Piotr i Jan mają te same IP ale podali troche inne ceny więc ... A może jesteśmy z innych regionów??? za 200 zł w mojej okolicy to możesz sklepowego zatrudnić. Chcesz kogoś kto ma choćby minimalne pojęcie o cięciu to musisz zapłacić 250. Do listwy lub pily nie każdy sad się nadaje i są zapisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sandomierz Napisano 5 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Stycznia 2022 170zł za 8h, w tym płatna przerwa 30 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel Napisano 5 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Stycznia 2022 180-200 dniówka + 30 za dojazdem, niech nie pierdzielą że jest inaczej, stawki ponad 200 to ekipy wypisują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość s Napisano 5 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Stycznia 2022 1 godzinę temu, Gość Jogi napisał: Z Piotrem i Janem nie mam nic wspólnego więc ta sama osoba nie zadała pytania i na nie nie odpowiedziała. Nie wiem co złego jest w tym pytaniu. Chcę się dowiedzieć jakie są realne stawki. Co w tym złego? Jak znasz stawki to odpowiedz zamiast doszukiwać się jakichś teorii spiskowych. Realne stawki to 200-250 płn 8h pracy lub przebywania w sadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 7 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Stycznia 2022 Za 200 zł to nie ma kogo zatrudnić bo to zmarnowane pieniądze i szkodą dla sadu a potem trzeba worek butelek po rozrusznikach pozbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAD11 Napisano 18 Stycznia 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2022 To jak to w końcu jest, bo słyszałem że 240 biorą i 250, ale chyba lekkie przegięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robol Napisano 18 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2022 Najlepiej to z 300zl+ obiad,dojazd,przerwa wliczona,fajka co godzinę i przerwa po 5min przy gospodarzu,jak sami to 20min,sekatory najlepiej gospodarza,super jakby były elektryki i najlepiej jeszcze nie te NO Name…——>.99% tych bałwanów nie potrafi wogole ciac,tną ale w ch… !!!Poprosze ekipę do mlodego sadu,która ładnie wytnie i wyklika-są chętni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał S Napisano 18 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2022 Ja mam chłopaków z Ukrainy nauczyłem ich ciąć i już 4 sezon tną, stawka 14 zł, obcięcie hektara około 800 zł mnie wychodzi jestem bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał S Napisano 18 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2022 Tną elektrykami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cięciarz Napisano 18 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2022 1 godzinę temu, Gość Robol napisał: Najlepiej to z 300zl+ obiad,dojazd,przerwa wliczona,fajka co godzinę i przerwa po 5min przy gospodarzu,jak sami to 20min,sekatory najlepiej gospodarza,super jakby były elektryki i najlepiej jeszcze nie te NO Name…——>.99% tych bałwanów nie potrafi wogole ciac,tną ale w ch… !!!Poprosze ekipę do mlodego sadu,która ładnie wytnie i wyklika-są chętni? Sam zrób jak jesteś taki mądry. postój na mrozie,podnoś łapy do góry zobaczymy ile przerw będziesz potrzebować. Bo w necie to każdy mądry, wszystko sam za darmo zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik karczownik Napisano 6 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lutego 2022 Pierwszy raz o tej porze przyjeżdzają na podwórko jakies randomowe „ekipy” i szukają roboty, owoce tanie, CINCIORZE bez pojęcia i wątroby chcą kupę kasy to jest tego efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cięciarz Napisano 6 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lutego 2022 Ci co potrafią ciąć nie szukają pracy bo to praca szuka ich i u randomowych gospodarzy nie tną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Makary Napisano 13 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lutego 2022 Co się dzieje panowie??? Przejeżdżałem przez okolice Grójca i mało który sad jest przeciety?? Ferie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Hhhhh Napisano 13 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lutego 2022 1 godzinę temu, Gość Makary napisał: Co się dzieje panowie??? Przejeżdżałem przez okolice Grójca i mało który sad jest przeciety?? Ferie?? Wszyscy w górach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jabłkowy Napisano 13 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lutego 2022 Punka mało to nie tną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi