Gość Gość Napisano 6 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marca 2017 Wiem że holenderskie lepsze inne warzywa sieje z dobrych firm ale zakład obok mnie kontraktuje tylko bambino i trzeba siać co każą ale pytanie z której z naszych firm wybrać? Legutko czy może PNOS tylko że u nich prawie dwa razy drożej. Jeśli ktoś też uprawia to proszę o opinie w temacie bo sam nie wiem na co się decydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kpr Napisano 16 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpnia 2020 Jak dynia w tym sezonie u Was. U mnie hokkaido wcześnie sadzone, rośliny na wielkość 2x takie jak zwykle ale owoców raczej niewiele choć większe jak zwykle i już do zbioru.Dużo było małych a opadly- zostało po 1-3 szt. Piżmowa to nie wiem czy dojrzeje w ogóle- jeden owoc duży a parę jak ogórki.Jakie ceny i zainteresowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kmi Napisano 18 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpnia 2020 Ceny dobre za hokkaido ok 2 złote, plonu dużego nie będzie, że względu na stresową pogodę w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi