szukacz Napisano 17 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Października 2016 Szukam traktora do 200 000 zł marka bez znaczenia, tylko by za stary nie był, 5 ha pola, znalazlem jednego deera rocznik 2006 ale jak się okazało właściciel już go zdążył sprzedać, co proponujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jaro Napisano 17 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Października 2016 Panie do 5 ha to 60 dobra Pan kup za 35 tys. do 5 ha niema co tak inwestować chyba ze 50 ha. Albo jak Pan masz tyle wolnej gotówki to pełen podziw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość janusz Napisano 17 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Października 2016 Szukam traktora do 200 000 zł marka bez znaczenia, tylko by za stary nie był, 5 ha pola, znalazlem jednego deera rocznik 2006 ale jak się okazało właściciel już go zdążył sprzedać, co proponujecie? uwazaj jak kupujesz john deere ja kupiłem miał 5 lat i zajechany silnik 5000 tys motogodzin miał koszty ogromne remotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marek Napisano 17 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Października 2016 Panie do 5 ha to 60 dobra Pan kup za 35 tys. do 5 ha niema co tak inwestować chyba ze 50 ha. Albo jak Pan masz tyle wolnej gotówki to pełen podziw. a co to takiego ja mam 12 ha ciągnik 160 km i pług 5 skibowy obrotowy owerum wszystko brałem nowe to swiadczy ze sie dobrze gospodarzy i stać go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ada Napisano 18 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Października 2016 Panie do 5 ha to 60 dobra Pan kup za 35 tys. do 5 ha niema co tak inwestować chyba ze 50 ha. Albo jak Pan masz tyle wolnej gotówki to pełen podziw. ma ale chyba z totolotka a nie z 5h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wojtek Napisano 23 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2016 proponuje kubotę ja mam już 10 lat i jest bez zarzutów zadnych jak do tej pory awarii a co lepsze straszyli mnie wszyscy że ciągnik nie bardzo ale w porównaniu z innymi które miałem ten się nie umywa jest naprawdę bardzo dobry polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wojtek Napisano 23 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2016 ma ale chyba z totolotka a nie z 5h a kto bogatymu zabroni ma kase to kupi nie trzeba mieć duzo ziemi wystarczy 1 ha marichuany wsiać i jest kasa ogromna moze jemu sie udało on rezykował sprzątnął i kupuje stać go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jarząbek Napisano 23 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2016 dajcie spokój,chłopina niedowidzi,jedno zero w prawo,jedno w lewo,prawie żadna różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość LOL Napisano 25 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Października 2016 to ja na 15 ha mam t-25 i do cięższych prac podnajmuje sąsiadów z ciagnikami 100+ KM wolałbym dokupić 5 ha pola za te pieniądze niz wydać je na ciągnik mam takich w okolicy - 160 KM i 4 hektary - zanim ustawią maszynę do końca to pole im się kończy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 25 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Października 2016 za 200zł iść do psychiatry!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jolka Napisano 21 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) Kupując używane maszyny rolnicze podobnie jak kupując używane samochody trzeba choć trochę na tym się znać, żeby nikt nie chciał nas oszukać. W Polsce nie ma czegoś takiego jak na zachodzie że jak się coś od kogoś kupuje to jesteśmy informowani, że coś jest popsute związku z tym cena jest niższa. W Polsce każdy się cieszy jak kogoś uda się oszukać i ktoś zapłaci drożej. W wracają do tematu do gospodarstwa o powierzchni do 5 ha kupiłabym Ursus C-330 Części zamienne dość tanie więc nie ma problemu gdyby coś się popsuło. Jest to dość uniwersalny ciągnik więc powinien dobrze się sprawdzić. Edytowane 21 Kwietnia 2017 przez IGRiT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin Napisano 22 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwietnia 2017 nie kupuj c 330 wsyd sie na wsi pokazać bendą sie smiać bedzie obciach kup jocha deere i sąsiady bedą ci zazdrościc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daria.rolnik Napisano 14 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopada 2017 5 ha i traktor za 200tys? c360 albo mały zetorek i starczy. Ja mam 100ha i perkinsa i fortschritta 323a i uwierz dajemy rade doskonale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Damian Napisano 29 Października 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2018 A co to takiego chyba nie wiecie ile mozna miec z tych 5ha ,z takich ha maja po dwa nowe domy ,a wystarczy te 5ha selera lub kapusty pod osłonami i se kupi taki ciagnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adi Napisano 17 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Stycznia 2020 Tak tak Bo kapusta ze złota jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość miastowy Napisano 18 Stycznia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2020 Ze zlota nie jest ale w tamtym roku chektar lichej kapusty na przechowanie 40 ton z ha srednio sprzedana po 2500 zl tona jest 100tys z5ha warzyw mozna miec wiecej niz ze 150ha zboza tymbardziej gdysa susze 5ha zawsze mozna podlac w tym roku 1ha na lipca podlewanych ziemniakow to lekka reka 30 ton to 2000 woreczkow w lipcu 25zl woreczek masz 50 tysi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi