Gość gratis Napisano 23 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2016 nabili a teraz się drapią i myślą co zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Artur Napisano 26 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Października 2016 Przeliczając ze średniej ceny pszenicy wychodzi od 1500-2500zł za hektar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sieradzak Napisano 26 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Października 2016 Moim zdaniem branie ziemi w dzierżawę przy tej koniunkturze jest kompletnie bez sensu.Też mam trochę w dzierżawie i wiem jak to w tym roku wychodzi.To co mam mi wystarczy nie będę kopał się z koniem.Mam do tej ziemi bardzo blisko ale nie będę startować bo i tak mnie w dwóch trumnach nie pochowaja i niema sensu się zrywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Alojzy Napisano 26 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Października 2016 Jak to sie mówi kto bogatemu zabroni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek Napisano 27 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Października 2016 Niech się biedny nie martwi skąd bogaty weźmie pieniądze i czy mu się opłaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 27 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Października 2016 widze ze tu sami nadziani goscie to dobrze niedlugo bede oddawal w dzierzawe to sie oglosze i tylko bogatych zaprosze do przetargu tak 2500 z ha by mnie zadowolilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 27 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Października 2016 Jak jeszcze raz taki rok się powtórzy to będziesz miał szczęście jak 1000zl dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 28 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Października 2016 a co ten rok zly po 85000 do 100000 tys za ha placa 2500 dzierzawy to za dluzo zly rok co ty pie......y nawozy tansze i jeszcze zly rok to jaki ma byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 28 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Października 2016 Nieno sezon bardzo udany,tylko te ceny jakieś takie małe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 28 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Października 2016 ciagnik i maszyny cena zarabista nawozy w doł a tam ze ceny niskie co tam banki stoja dla rolnika otworem kredyt i rok sie slizgnie e ze wazywa tanie trzeba kupowac ha i zwiekszac produkcjie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wektor Napisano 28 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Października 2016 Przeliczając ze średniej ceny pszenicy wychodzi od 1500-2500zł za hektar A ja myślałem że czasy pańszczyzny już minęły ale teraz to się nazywa dzierżawa trzeba odrobić na pańskim co nie? Swoją drogą nieźle 1500-2500zł, Marian ma 400zł za ha to się nazywa uwłaszczenie jednej warstwy społecznej a drugiej zapięcie w dyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jacek Napisano 28 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Października 2016 Kto w końcu wygrał te przetargi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maciej Napisano 29 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2016 tego to chyba nie wie nikt z tego co wiem to nigdzie publicznie nie ma takich danych na dany moment ten kto wygrał się tutaj nie przyzna, a ten co przegał też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość raw Napisano 29 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2016 wygrał z gminy wróblew w totolotka 5 milionów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 29 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2016 Na fujarce chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość roman Napisano 29 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2016 Na fujarce chyba. wygraną w totka nikt sie nie pochwali ale takie miliony jak wpłyną na konto to inwestycje widać gołym okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość john Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopada 2016 Hahaha 5 ton pszenicy za hektar przemilczę to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopada 2016 wezmnę ziemie w dzierzawę w okolicach słomkowa suchego płace 2500 zł z ha+ dopłaty składa włascicel duze kawałki ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Seba Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopada 2016 wezmnę ziemie w dzierzawę w okolicach słomkowa suchego płace 2500 zł z ha+ dopłaty składa włascicel duze kawałki ziemi radzę lepiej wziąć się za siebie bo myślisz jak Trol podejrzewam że wyglądasz tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek Napisano 3 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopada 2016 Co żeście tacy zbulwersowani! U mnie w małopolsce od paru lat trzeba dać 1000zł za dzierżawe ,dopłaty oczywiście bierze właściciel i dobrze jak podatek gruntowy zapłaci! Jednemu 500zł to za dużo a drugi 2500zł płaci i zadowolony że ma na czym uprawiać! Jak hektar typowo rolnego u nas chodzi 70-120tys to co sie dziwić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 3 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopada 2016 u nas w okolicach sieradza 100tyś hektar płace gotówką po sąsiedzku sąsadowi nie chce mi sprzedać a dochodu ma moze 2 tyś. z ha na czysto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sieradzak Napisano 3 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopada 2016 Nikt rozsądny ziemi w naszych okolicy nie sprzedaje.Lepiej zbożem obsiać i iść do roboty.Jak to mówi stare przysłowie:Z ziemi wyjeżdża się w ogiery a wraca się boso i na kolanach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ernest Napisano 10 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopada 2016 A czego wy się na tej ziemi dorobiliście? John deereów na których musicie zapieprzać po nocach. Za kilkadziesiąt lat to taki sam złom jak każdy inny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość debil Napisano 10 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopada 2016 Gościu przestań z tymi John derrami bo każdy się tak uwiózł na tą markę spójrzmy na inne marki a nie tylko na John deera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bartosz Napisano 10 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopada 2016 Gościu przestań z tymi John derrami bo każdy się tak uwiózł na tą markę spójrzmy na inne marki a nie tylko na John deera. john deere to najwysza półka nie liczni go mogą mieć nim jezdzić tylko najlepsi z najlepszych aby nam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi