Gość Mirek Napisano Poniedziałek o 21:42 Zgłoszenie Share Napisano Poniedziałek o 21:42 Z fito 1,10zl za kilo w worek 15kg ssanie mocne 50+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano wczoraj o 13:12 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 13:12 jak kaliber 50 plus to dużo ziemniaka odleci jeśli uczciwie sortowane na pakowalnie idzie 40 plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano wczoraj o 16:00 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 16:00 2 godziny temu, Gość Rolnik napisał: jak kaliber 50 plus to dużo ziemniaka odleci jeśli uczciwie sortowane na pakowalnie idzie 40 plus Są odmiany co mało odleci takie jak Jurek czy soraja to mało co odchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano wczoraj o 16:02 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 16:02 W dniu 25.10.2024 o 07:37, Gość Andrzej napisał: Witam Panowie. W tym roku miałem ziemniak Noja. Super smak i dużo nawiązane ale podobno nie będzie sadzeniaków. Wiecie coś o tym? Jesteście zadowoleni z tej odmiany? Ponawiam pytanie bo nie wiem ile ze starego mogę sadzić i czy jest sens . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Martinx77 Napisano 10 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 10 godzin temu Nic nie wiem o tych ziemniakach Noya. Z ich charakterystyki wynika, że rosną bardzo duże. To jest jedyny powód braku sadzeniaków. Posadzić gęściej i wcześniej spalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi