Gość Młody Napisano 28 Listopada Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopada Godzinę temu, Gość Sencor napisał: 10zeta to realna cena za żółte 5+. Takie są realia na obecną chwilę. Nie ma parcia na wzrost . Chyba za paście 10 zł od września do teraz 1zl/kg w szytym i jakoś nie widzę tendencji spadkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 28 Listopada Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopada Witam mam zamiar kupić Soraye w tym roku co myślicie o tej odmianie? Może ktoś ma i podzieli się wiadomością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamil Koło Napisano 28 Listopada Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopada 6 godzin temu, Gość Gość napisał: Witam mam zamiar kupić Soraye w tym roku co myślicie o tej odmianie? Może ktoś ma i podzieli się wiadomością Myśle że już nie kupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Arti Napisano 29 Listopada Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 15 hours ago, Guest Kamil Koło said: Myśle że już nie kupisz Dokładnie, kupić to można małą Soraye na Rybitwach i zasadzić, taniej będzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łuki Napisano 29 Listopada Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 56 minut temu, Gość Arti napisał: Dokładnie, kupić to można małą Soraye na Rybitwach i zasadzić, taniej będzie ; Albo w Proszowice na placu z tym że pewności że Soraya nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 29 Listopada Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada Macie może tą odmianę? Podzielicie się jakąś informacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kra Napisano 29 Listopada Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 3 minuty temu, Gość Gość napisał: Macie może tą odmianę? Podzielicie się jakąś informacją Sądzę tą odmianę napewno z 15 lat nie wyradza się na sucho bez podlewania są lepsze odmiany alernarioza przy suchym roku przechowanie w miarę dobre żółta ogólnie plon dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 30 Listopada Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada To jak możesz to powiedz jakie są lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kra Napisano 30 Listopada Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 35 minut temu, Gość Paweł napisał: To jak możesz to powiedz jakie są lepsze To zależy co Cię interesuje smak czy plon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyra Napisano 1 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudnia Soraya, Jurek czy Queen Anna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Luki Napisano 2 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudnia Witam jakie macie opinie na temat sadzarki BOMET Gemini S339 warto zawracać sobie głowę czy lepiej jakąś używkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lpp Napisano 2 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudnia 2 godziny temu, Gość Luki napisał: Witam jakie macie opinie na temat sadzarki BOMET Gemini S339 warto zawracać sobie głowę czy lepiej jakąś używkę? Kupiłem kiedyś bometa rozleciała się po pierwszym sezonie wymienili na nową i odrazu ją sprzedałem i kupiłem grusse ale to było z 6 lat temu może się poprawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A_2 Napisano 2 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudnia 3 minuty temu, Gość Lpp napisał: Kupiłem kiedyś bometa rozleciała się po pierwszym sezonie wymienili na nową i odrazu ją sprzedałem i kupiłem grusse ale to było z 6 lat temu może się poprawili też bym sobie dał spokój z Bometem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cukier Napisano 2 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudnia Godzinę temu, A_2 napisał: też bym sobie dał spokój z Bometem ... A ja planuje kupić jakąś formownice, małą dwurzędową. Patrzyłem właśnie na nowe z bometu. Zrobią robotę, czy lepiej sobie odpuścić? I jeszcze pytanie czy duża jest różnica pomiędzy zwykłą, a aktywną? Polecicie coś Panowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Józek Napisano 3 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudnia Panowie był ktoś albo jest na placu targowym w Proszowicach jak dzisiaj tam ceny?Bardzo proszę o prawdziwą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xzx7 Napisano 3 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudnia W dniu 2.12.2024 o 15:01, A_2 napisał: też bym sobie dał spokój z Bometem ... Kilka lat mam Gemini S239/1 i naprawdę się sprawdza. Tylko, że ona 2.5 tys, a ta ok 20 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość1985 Napisano 4 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudnia Cena od 12 do 16 za worek . Zależy jaki towar w worku i jaki kupiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michu Napisano 4 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudnia Ile płacą teraz pakowanie za brudnego ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik DOL Napisano 4 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudnia Producenci jak u was ceny i zejście ? Dzisiaj wyjechał ode mnie 15 kg po 1.2 a big pakujemy po 0.9. Ładny ziemniak bez wad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łuki Napisano 4 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudnia 58 minut temu, Gość Rolnik DOL napisał: Producenci jak u was ceny i zejście ? Dzisiaj wyjechał ode mnie 15 kg po 1.2 a big pakujemy po 0.9. Ładny ziemniak bez wad. Zejście spoko cena bez szału 0.85 big bag 4+. Sadzonka Soraya 3900brutto pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Optymista Napisano 4 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudnia 1 godzinę temu, Gość Łuki napisał: Zejście spoko cena bez szału 0.85 big bag 4+. Sadzonka Soraya 3900brutto pozdrawiam serdecznie Norica i inni zarobią napewno rolnik przy tych kosztach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Teraz sadzimy Napisano 4 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudnia Rolnik ma wyprodukować, a nie liczyć ile zarobi. Od zarobku są pośrednicy i sieci handlowe. Ceny stopniowo pną się w górę, oby powoli do normalnego pułapu, bo wiosną czasem mogą lasy orać by ziemniaki sadzić. Luz 40+ 90 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ziemniakpl Napisano 4 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudnia 1 godzinę temu, Gość Optymista napisał: Norica i inni zarobią napewno rolnik przy tych kosztach? Gdzie taka tania soraya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ziemniakpl Napisano 4 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudnia 3 godziny temu, Gość Łuki napisał: Zejście spoko cena bez szału 0.85 big bag 4+. Sadzonka Soraya 3900brutto pozdrawiam serdecznie Tu miałem zapytać gdzie taka tania soraya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Master Napisano 5 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudnia Witam. Jak obecnie cenowo ziemniak żółty do hurtu na Krakowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi