Sieradzak Napisano Wtorek o 12:01 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 12:01 23 godziny temu, A_2 napisał: Jeszcze chwila, skończą te bez przechowalni. Cena przyjdzie. Nie przyjdzie.Zimy nie ma i ma nie być.W chłodni nikt tego trzymał nie będzie bo koszta przerosną wartość towaru a już znajomi mówią że towar się pi....zaczyna.Po nowym roku każdy już o wiośnie będzie marzyć i trzeba będzie się tego pozbyć zanim się roboty narobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g Napisano Wtorek o 12:28 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 12:28 towar idzie z niemiec po40gr i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michał Napisano Wtorek o 12:57 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 12:57 27 minut temu, g napisał: towar idzie z niemiec po40gr i dziękuję Z Niemiec to na Ukrainę tam prawie 3zl są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość HandelZagranica Napisano Wtorek o 17:46 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 17:46 W dniu 16.12.2024 o 12:15, Gość Marek napisał: A jak tam sytuacja z towarem na Ukraine sprzedaje ktoś Cena na UkR jest ale jest tylko kilka firm które jadą w tamtą stronę i chcą kupe kasy za kilometr przejechany tam powrót więc nie ma na tym zysku wogole wiec eksportu nie ma .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rolnik32 Napisano Wtorek o 17:53 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 17:53 Też o takiej cenie na Ukrainie słyszałem. Moje realia to 1.15 15 kg worek i 0.9 big, tak sprzedaję. Telefony dzwonią, nie spodziewałem się na koniec roku takiego ruchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xxxxxxx Napisano Wtorek o 18:56 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 18:56 6 godzin temu, g napisał: towar idzie z niemiec po40gr i dziękuję Masz może jakiś namiar, chętnie kupiłbym tira dla bydła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xyz Napisano Wtorek o 19:15 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 19:15 Godzinę temu, Gość HandelZagranica napisał: Cena na UkR jest ale jest tylko kilka firm które jadą w tamtą stronę i chcą kupe kasy za kilometr przejechany tam powrót więc nie ma na tym zysku wogole wiec eksportu nie ma .Pozdrawiam Jakoś dziwne, bo kapustę jedzie od nas na UA bez problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g Napisano Środa o 16:01 Zgłoszenie Share Napisano Środa o 16:01 do x okolice ulzen wozi cebule i ziemniaki od niedawna ceny śmieszne daje na hurtownie gdzie sam woziłem i już nie wożę ani ziemniaka ani cebuli a tak wogóle to wożą wszyscy wszystko marchew seler itd rolnictwo skończą jak cały przemysł i polskę sprzedana- wojna przegrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcinn Napisano Środa o 18:54 Zgłoszenie Share Napisano Środa o 18:54 2 godziny temu, g napisał: do x okolice ulzen wozi cebule i ziemniaki od niedawna ceny śmieszne daje na hurtownie gdzie sam woziłem i już nie wożę ani ziemniaka ani cebuli a tak wogóle to wożą wszyscy wszystko marchew seler itd rolnictwo skończą jak cały przemysł i polskę sprzedana- wojna przegrana Chcieli uni to mają dali to teraz zabiorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi