Sieradzak Napisano 17 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudnia 23 godziny temu, A_2 napisał: Jeszcze chwila, skończą te bez przechowalni. Cena przyjdzie. Nie przyjdzie.Zimy nie ma i ma nie być.W chłodni nikt tego trzymał nie będzie bo koszta przerosną wartość towaru a już znajomi mówią że towar się pi....zaczyna.Po nowym roku każdy już o wiośnie będzie marzyć i trzeba będzie się tego pozbyć zanim się roboty narobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g Napisano 17 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudnia towar idzie z niemiec po40gr i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michał Napisano 17 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudnia 27 minut temu, g napisał: towar idzie z niemiec po40gr i dziękuję Z Niemiec to na Ukrainę tam prawie 3zl są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość HandelZagranica Napisano 17 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudnia W dniu 16.12.2024 o 12:15, Gość Marek napisał: A jak tam sytuacja z towarem na Ukraine sprzedaje ktoś Cena na UkR jest ale jest tylko kilka firm które jadą w tamtą stronę i chcą kupe kasy za kilometr przejechany tam powrót więc nie ma na tym zysku wogole wiec eksportu nie ma .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rolnik32 Napisano 17 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudnia Też o takiej cenie na Ukrainie słyszałem. Moje realia to 1.15 15 kg worek i 0.9 big, tak sprzedaję. Telefony dzwonią, nie spodziewałem się na koniec roku takiego ruchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xxxxxxx Napisano 17 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudnia 6 godzin temu, g napisał: towar idzie z niemiec po40gr i dziękuję Masz może jakiś namiar, chętnie kupiłbym tira dla bydła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xyz Napisano 17 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudnia Godzinę temu, Gość HandelZagranica napisał: Cena na UkR jest ale jest tylko kilka firm które jadą w tamtą stronę i chcą kupe kasy za kilometr przejechany tam powrót więc nie ma na tym zysku wogole wiec eksportu nie ma .Pozdrawiam Jakoś dziwne, bo kapustę jedzie od nas na UA bez problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g Napisano 18 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia do x okolice ulzen wozi cebule i ziemniaki od niedawna ceny śmieszne daje na hurtownie gdzie sam woziłem i już nie wożę ani ziemniaka ani cebuli a tak wogóle to wożą wszyscy wszystko marchew seler itd rolnictwo skończą jak cały przemysł i polskę sprzedana- wojna przegrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcinn Napisano 18 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2 godziny temu, g napisał: do x okolice ulzen wozi cebule i ziemniaki od niedawna ceny śmieszne daje na hurtownie gdzie sam woziłem i już nie wożę ani ziemniaka ani cebuli a tak wogóle to wożą wszyscy wszystko marchew seler itd rolnictwo skończą jak cały przemysł i polskę sprzedana- wojna przegrana Chcieli uni to mają dali to teraz zabiorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Henryk. Napisano Sobota o 20:31 Zgłoszenie Share Napisano Sobota o 20:31 Co taka cisza. Po ile pyry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek Napisano Sobota o 21:29 Zgłoszenie Share Napisano Sobota o 21:29 Ciężki temat luz małopolskie 80 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano wczoraj o 09:46 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 09:46 A będzie tylko gorzej wszyscy zwiększają nasadzenia, miałem delikwenta po drobnego ,,rok po centrali,, na 10 hektarów brał pierwszy rok sadzi, na frytke czipsa nikt kontraktu nie chce podpisac bo tyle chetbych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janek Proszowice Napisano wczoraj o 10:33 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 10:33 U nas w Proszowicach cena 10 zł na placu i chętnych nie ma za dużo.Czyżby ziemniak dostał zadyszki ?Jak w innych regionach Polski??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Okolice Wrocławia Napisano wczoraj o 12:11 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 12:11 1 godzinę temu, Gość Janek Proszowice napisał: U nas w Proszowicach cena 10 zł na placu i chętnych nie ma za dużo.Czyżby ziemniak dostał zadyszki ?Jak w innych regionach Polski??? Wrocław 15-16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Okolice Wrocławia Napisano wczoraj o 12:12 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 12:12 2 godziny temu, Gość Rolnik napisał: A będzie tylko gorzej wszyscy zwiększają nasadzenia, miałem delikwenta po drobnego ,,rok po centrali,, na 10 hektarów brał pierwszy rok sadzi, na frytke czipsa nikt kontraktu nie chce podpisac bo tyle chetbych... Jak mu sprzedałeś te śruty to teraz ty zasadz 10 ha mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano wczoraj o 13:04 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 13:04 3 godziny temu, Gość Rolnik napisał: A będzie tylko gorzej wszyscy zwiększają nasadzenia, miałem delikwenta po drobnego ,,rok po centrali,, na 10 hektarów brał pierwszy rok sadzi, na frytke czipsa nikt kontraktu nie chce podpisac bo tyle chetbych... Ludzie to jednak debile i nie uczą się kompletnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcinn Napisano wczoraj o 15:03 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 15:03 1 godzinę temu, Sieradzak napisał: Ludzie to jednak debile i nie uczą się kompletnie. I bardzo dobrze niech sądzą i wtedy może się obudzą wszyscy durni co unia wam daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano wczoraj o 16:51 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 16:51 bardzo dobrze trzeba sadzić jeszcze dużo nam brakuje żeby powrócić do produkcji z lat 80-tych trzeba trzymać za tych którzy chcą pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gucio Napisano 21 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 21 godzin temu Ja tylko przypomnę, że już w tym roku było gadanie, że ziemniak będzie za bezcen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnikkkkk Napisano 13 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 13 godzin temu 16 godzin temu, Gość Okolice Wrocławia napisał: Wrocław 15-16 W hurcie czy detal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 11 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 11 godzin temu 10 godzin temu, Gość Gucio napisał: Ja tylko przypomnę, że już w tym roku było gadanie, że ziemniak będzie za bezcen. A nie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 11 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 11 godzin temu 13 godzin temu, Gość rolnik napisał: bardzo dobrze trzeba sadzić jeszcze dużo nam brakuje żeby powrócić do produkcji z lat 80-tych trzeba trzymać za tych którzy chcą pracować Tylko że wtedy Rosja brała wszystko jak leci a teraz trzeba było by to wszystko samemu zjeść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Okolice Wrocławia Napisano 10 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 10 godzin temu 3 godziny temu, Gość Rolnikkkkk napisał: W hurcie czy detal? Hurt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olek Napisano 7 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 7 godzin temu 14 hours ago, Guest Gucio said: Ja tylko przypomnę, że już w tym roku było gadanie, że ziemniak będzie za bezcen. Jeśli 10 lat temu za tyle samo sprzedawaliśmy to jest za bezcen. No chyba, że coś mnie ominęło i po nowym roku spora obniżka prądu idzie i sadzeniaki za półdarmo dają bo nie schodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ps Napisano 5 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 5 godzin temu 5 godzin temu, Sieradzak napisał: A nie jest? sluchaj 80 g to nie jest zle wedle zboza wiecznie tak nie bedzie kwestia czasu widocznie chlopcy zapomnieli co bylo w 2020 roku 20 g a co w 2012 nie wiem czy 15 groszy bylo , to wtedy bedziesz mugl napisac ze jest nedza ' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi