Gość Mat Napisano Poniedziałek o 08:50 Zgłoszenie Share Napisano Poniedziałek o 08:50 Witam Panowie jak zejście z ziemniakiem i jak z cenami ruszyło się coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik DOL Napisano Poniedziałek o 17:51 Zgłoszenie Share Napisano Poniedziałek o 17:51 Ruszyło się. Do Trzech Króli zastój był, teraz dzwonią i sami mówią, że zapłacą więcej bo się ruszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano Poniedziałek o 20:37 Zgłoszenie Share Napisano Poniedziałek o 20:37 Witam jaka macie propozycje big bag na dziś Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik DOL Napisano wczoraj o 07:27 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 07:27 0.95 na tą chwilę big, worek 15 to 1.15. U mnie taka cena bez problemu z odbiorem z podwórka. Pozdrawiam producentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jurek Napisano 22 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 22 godziny temu Panowie był dzisiaj ktoś w Proszowicach jak cena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 17 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 17 godzin temu 12 godzin temu, Gość Rolnik DOL napisał: 0.95 na tą chwilę big, worek 15 to 1.15. U mnie taka cena bez problemu z odbiorem z podwórka. Pozdrawiam producentów 1.15 potwierdzam chcą dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pytanie Napisano 17 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 17 godzin temu 5 godzin temu, Gość Jurek napisał: Panowie był dzisiaj ktoś w Proszowicach jak cena ? Ceniono 18-20zl i ponoć i za 15teź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamil Napisano 4 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 4 godziny temu Ja byłem wczoraj w Proszowicach piekna soraya sprzedana po 17 zł.A ci co chcieli poładowac na KNS po 10 zł stali i puste auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janusz Napisano 4 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 4 godziny temu Byłem wczoraj na placu w Proszowicach bardzo mało towaru było auta puste do ładowania stały nie dziwię się ze nikogo z towarem nie było na taką pogodę i na taką cenę co oferują na giełdzie jak w domu można po 15 zł sprzedać bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robus Napisano 3 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 3 godziny temu W marketach ziemniak po 1.49 marchew 1.99. Na giełdach marchew koło 2 zł ziemniak 1.2 . Detal i targowiska umierają nie ma nikogo . Wszyscy siedzą w marketach raz że taniej 2 że cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krakus Napisano 2 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 2 godziny temu Poczekajcie jak markety wykończą chłopów po ile będą wtedy sprzedawać ziemniak 4 zł marchew 5 zł kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łuki Napisano 1 godzinę temu Zgłoszenie Share Napisano 1 godzinę temu Witam jak ziemniaki żółty i czerwony na krk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kra Napisano 26 minut temu Zgłoszenie Share Napisano 26 minut temu 3 godziny temu, Gość Janusz napisał: Byłem wczoraj na placu w Proszowicach bardzo mało towaru było auta puste do ładowania stały nie dziwię się ze nikogo z towarem nie było na taką pogodę i na taką cenę co oferują na giełdzie jak w domu można po 15 zł sprzedać bez problemu. Przyjdzie odwilż zrobi się 10 zeta a jak chłop poczuje wiosnę to i poniżej 10 zł będą oddawać bo trza jechać w pole chłop jest nie do zaj… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi