Gość Sieradzak Napisano 22 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwietnia 4 godziny temu, Gość Zbych napisał: Co tam -1 zmrozilo . Przyłapało liście które dotykały foli . Nic im nie bedzie -1 było o 1 w nocy już, rano -3 grunty padły, a pod okryciami przypalone dość mocno porównując z uszkodzeniami z innych sezonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Merkel Napisano 22 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwietnia Panowie ile teraz realnie można dostać za ładny ziemniak w worku podkreślam realnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 22 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwietnia 11 minut temu, Gość Merkel napisał: Panowie ile teraz realnie można dostać za ładny ziemniak w worku podkreślam realnie 25 zł worek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyrkaaa Napisano 22 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwietnia Panowie czy ziemniaki gazowane niedozwolonym środkiem, nadają się do jedzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Okolice Wrocławia Napisano 22 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwietnia 8 godzin temu, Gość Sieradzak napisał: Wy jak dzieci,jak mnie się zabawki popsuły to i koledze muszą.Jak zmarznie ziemniak w gruncie który ma 5cm to co to jest za szkoda?Za tydzień nie będzie śladu przy dobrej pogodzie.Nie raz tak było.Jasne ze mróz był ale szkody w ziemniakach są minimalne.Gdyby to było w połowie maja to było by słabo ale teraz jest to bez znaczenia.Grunt zaredlilem więc nic mu nie jest a pod folią są uszkodzone pojedyncze liście.Wiec przestańcie się jarać jak głupi bateryjką.Niestery nie mogę wstawić zdjęcia bo bym wam udowodnił Tak tak.za tydzień nie będzie śladu ,za dwa zejda się rzędy a za 3 będziecie kopali i jeszcze pewnie nawiążą po 30 pod.krzakiem .Takie rzeczy tylko na Sieradzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sieradzak Napisano 23 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia 7 godzin temu, Gość Okolice Wrocławia napisał: Tak tak.za tydzień nie będzie śladu ,za dwa zejda się rzędy a za 3 będziecie kopali i jeszcze pewnie nawiążą po 30 pod.krzakiem .Takie rzeczy tylko na Sieradzu No szkoda że zdjęcia nie mogę wstawić bo byś się jeszcze bardziej wk.......ł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Okolice Wrocławia Napisano 23 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia Godzinę temu, Gość Sieradzak napisał: No szkoda że zdjęcia nie mogę wstawić bo byś się jeszcze bardziej wk.......ł A czym jak miałbym się wk***ic ? Ja nie mam tak w głowie pusto jak Ty.Na dole masz znaczek agrafki tam się dodaje zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xdd Napisano 23 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia Jak tam ziemniaki dzisiaj na Oleśnicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Snak Napisano 23 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia Jak tam pyry po mrozie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mróz Napisano 23 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia Jak mają być oczywiste że zmarzly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcinn Napisano 23 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia 16 minut temu, Gość Mróz napisał: Jak mają być oczywiste że zmarzly Zaraz napiszo że nic im nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Max Napisano 23 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia 14 minut temu, Gość Marcinn napisał: Zaraz napiszo że nic im nie będzie Okolice Sieradza mrozu nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sieradzak Napisano 23 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia 1 godzinę temu, Gość Okolice Wrocławia napisał: A czym jak miałbym się wk***ic ? Ja nie mam tak w głowie pusto jak Ty.Na dole masz znaczek agrafki tam się dodaje zdjęcie U mnie nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mroz Napisano 23 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia 32 minuty temu, Gość Marcinn napisał: Zaraz napiszo że nic im nie będzie -5 to pozamiatane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 23 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia 3 godziny temu, Gość Sieradzak napisał: No szkoda że zdjęcia nie mogę wstawić bo byś się jeszcze bardziej wk.......ł A co masz za zdjęcie? U mnie rzędy też już zakryte i to wcale nie Sieradz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jano KPR Napisano 23 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia A w Proszowicach ziemniak wrócił do normalnej ceny 15 zł za 15 kg bardzo dużo ziemniaka było na placu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcinn Napisano 23 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia 20 minut temu, Gość Jano KPR napisał: A w Proszowicach ziemniak wrócił do normalnej ceny 15 zł za 15 kg bardzo dużo ziemniaka było na placu. Jaka to normalna cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Romex Napisano 23 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia Na mazowszu mam 2 ha przykryte folia i włóknina i praktycznie każdy czarny i się kładzie. Przy gruncie -4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 23 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia Date widać.Sama folia.Grunt miejscami zmarzł miejscami wogule bądź bardzo lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Okolice Wrocka Napisano 23 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia 13 minut temu, Sieradzak napisał: Date widać.Sama folia.Grunt miejscami zmarzł miejscami wogule. U nas niestety mróz przywalił ostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 23 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia 55 minut temu, Okolice Wrocka napisał: U nas niestety mróz przywalił ostro Znam ból.Tez mi kiedyś tak zrobiło. A_2 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kpr Napisano 23 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia 8 godzin temu, Gość Jano KPR napisał: A w Proszowicach ziemniak wrócił do normalnej ceny 15 zł za 15 kg bardzo dużo ziemniaka było na placu. Tak tak... Za Ładnego bez problemu 21 w bramie, gorszy 19-20. Byłem osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan Napisano 23 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia 40 minut temu, Gość Kpr napisał: Tak tak... Za Ładnego bez problemu 21 w bramie, gorszy 19-20. Byłem osobiście. Potwierdzam nie byłem ale słyszałem że 20-22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krakus Napisano 24 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwietnia W Proszowicach ziemniak 15 zł towaru zostało i pojechał do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kpr Napisano 24 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwietnia 1 godzinę temu, Gość Krakus napisał: W Proszowicach ziemniak 15 zł towaru zostało i pojechał do domu. Za ziemniaki 20-21 za odpad 15 no niestety o tej porze jakość robi różnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi