Gość Essa Napisano 10 Maja Zgłoszenie Share Napisano 10 Maja 59 minut temu, Gość Mati napisał: Jaka cena młodego , na Kaliszu ? Giełdowa, taniej jak tam nie kupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnikk Napisano 10 Maja Zgłoszenie Share Napisano 10 Maja Jaka cena starego ziemniaka? W hurcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 11 Maja Zgłoszenie Share Napisano 11 Maja Jaka cena w domu dostajecie na tą chwilę za młodego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michal Napisano 11 Maja Zgłoszenie Share Napisano 11 Maja 5zl i biorą okolice Sieradza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Henryk. Napisano 11 Maja Zgłoszenie Share Napisano 11 Maja Z tego co widac to pogodowe prognozy nie zapowiadaja sie za dobrze. Sucho juz jak pieprz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mały Wacław sieradz Napisano 11 Maja Zgłoszenie Share Napisano 11 Maja I oby tak dalej, niech suszy w całej Europie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyrus Napisano 12 Maja Zgłoszenie Share Napisano 12 Maja 13 godzin temu, Gość Mały Wacław sieradz napisał: I oby tak dalej, niech suszy w całej Europie O tak. Ja jeszcze marzę żeby była totalna susza od Kielc po Kraków Proszowice. Bo tamten region gorzej niż Sieradz nie szanuje tego co im natura daje. Najtańsi w Polsce oni są. Czy to z ziemniakiem czy pietruszką czy marchewką A nawet kapustą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan Napisano 12 Maja Zgłoszenie Share Napisano 12 Maja 2 godziny temu, Gość Pyrus napisał: O tak. Ja jeszcze marzę żeby była totalna susza od Kielc po Kraków Proszowice. Bo tamten region gorzej niż Sieradz nie szanuje tego co im natura daje. Najtańsi w Polsce oni są. Czy to z ziemniakiem czy pietruszką czy marchewką A nawet kapustą... Ja marzę o tym żebyś zdobył troszkę mózgu i empatii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyrus Napisano 12 Maja Zgłoszenie Share Napisano 12 Maja Godzinę temu, Gość Pan napisał: Ja marzę o tym żebyś zdobył troszkę mózgu i empatii Mózgu ,to jednak potrzeba krakusom... Bo oni ,aby robić robić... Kujawy trochę przesuszyło to był spokój... Ale wreszcie przyjdzie kryska na matyska teraz na końcówce sezonu trochę się obudzili... Jednak dając marchew 70 -80 gr do tej pory przecież trzeba być debilem... Ile razy na Proszowicach można było kupić ziemniak poniżej złotówy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marinx Napisano 12 Maja Zgłoszenie Share Napisano 12 Maja 4 godziny temu, Gość Pyrus napisał: O tak. Ja jeszcze marzę żeby była totalna susza od Kielc po Kraków Proszowice. Bo tamten region gorzej niż Sieradz nie szanuje tego co im natura daje. Najtańsi w Polsce oni są. Czy to z ziemniakiem czy pietruszką czy marchewką A nawet kapustą... Nie dodałeś jeszcze chłopaków z Wolbromia co w tamtym roku po 11 zł za woreczek jesienią oddawali ciekaw jestem po ile w tym będą oddawać po 3 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość elzbieta Napisano 12 Maja Zgłoszenie Share Napisano 12 Maja 3 godziny temu, Gość Pan napisał: Ja marzę o tym żebyś zdobył troszkę mózgu i empatii On ma mniejszy móżdżek od wróbelka i to efekt jego ,,popisów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kmieć Napisano 13 Maja Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja Po ile dzisiaj młody na Targpiascie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gijji Napisano 13 Maja Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja 6 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyrus Napisano 13 Maja Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja 11 godzin temu, Gość elzbieta napisał: On ma mniejszy móżdżek od wróbelka i to efekt jego ,,popisów" Jak widać prawda w oczy kole. Krakusą i kieleczaką ,aby homonto założyć i orać nimi pole. Bo klapki na oczy i robić... Jeśli ci ulży ....to mogę przyznać ci rację ...tak mam malutkim móżdżek... I ..k...a potrafię używać kalkulatora. Wielce wykształcona elżbieto móżdżek to część mózgu i zazwyczaj on jest po prostu mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyrus Napisano 13 Maja Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja 1 godzinę temu, Gość Kmieć napisał: Po ile dzisiaj młody na Targpiascie? Koło 6 zł był. Kalisz trochę taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 13 Maja Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja Drodzy plantatorzy, rolnicy, farmerzy etc. etc. Proszę o rozwagę i szacunek jeden do drugiego. Obrzucanie się obelgami na publicznym forum napewno nam nie sprzyja. To jedynie woda na młyn dla wszelkiej maści handlarzy i małych handlarzykow aby próbować was wykorzystać. Pozdrawiam i zachęcam do racjonalnego myślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A_2 Napisano 13 Maja Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja 2 minuty temu, Gość Marian napisał: Drodzy plantatorzy, rolnicy, farmerzy etc. etc. Proszę o rozwagę i szacunek jeden do drugiego. Obrzucanie się obelgami na publicznym forum napewno nam nie sprzyja. To jedynie woda na młyn dla wszelkiej maści handlarzy i małych handlarzykow aby próbować was wykorzystać. Pozdrawiam i zachęcam do racjonalnego myślenia Święte słowa. Zresztą nie sądzę by to rolnik napisał, to bardziej jakis mały prowokator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość elzbieta Napisano 13 Maja Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja 3 godziny temu, Gość Pyrus napisał: Jak widać prawda w oczy kole. Krakusą i kieleczaką ,aby homonto założyć i orać nimi pole. Bo klapki na oczy i robić... Jeśli ci ulży ....to mogę przyznać ci rację ...tak mam malutkim móżdżek... I ..k...a potrafię używać kalkulatora. Wielce wykształcona elżbieto móżdżek to część mózgu i zazwyczaj on jest po prostu mały Wróbelek nie ma mózgu tylko móżdżek, więcej w tak małej główce nie pomieści się tak jak tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Essssi Napisano 13 Maja Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja Witam . Jaka cena na zjazdowej za młodego i jak z zejściem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k03 Napisano 14 Maja Zgłoszenie Share Napisano 14 Maja moze ktos podac cene ziemniakow starych\nowych na Rybitwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 14 Maja Zgłoszenie Share Napisano 14 Maja Jest za***ista susza a chłopaki gacie w dół spuścili rano na łodzi 3 zł już ręce opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyrus Napisano 14 Maja Zgłoszenie Share Napisano 14 Maja Godzinę temu, Gość Marian napisał: Jest za***ista susza a chłopaki gacie w dół spuścili rano na łodzi 3 zł już ręce opadają Haha. Mówiłem. Faktycznie łodziakow nie doceniłem . Homonto i klapki na oczy powinni rozdawać razem z biletami na giełdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Popyry Napisano 14 Maja Zgłoszenie Share Napisano 14 Maja Kalisz też 3zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zzy Napisano 14 Maja Zgłoszenie Share Napisano 14 Maja Sadzta chłopaki ziemniaka wyjątkowo mało nasadzone sadzemiak wyjątkowo drogi zabrakło na sadzenie ten rok zapowiada się wyjątkowo korzystnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 14 Maja Zgłoszenie Share Napisano 14 Maja A ile Wy byście chcieli żeby te pyrki kosztowały 10 zł? Kto to ma kupować przy takiej cenie ja dalej wolę starego ziemniaka i 90 procent konsumentów pewnie też. Zresztą ten całkiem młody ziemniak to żaden rarytas, sama woda i nawóz smaku wogole brak. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi