A_2 Napisano 9 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwca 2 godziny temu, Gość Okolice Wrocławia napisał: Do 20 czerwca jeszcze daleko nie podniecaj się tak mocno .Jak nie potrafisz swojego towaru dobrze sprzedać to nie sadz mądralo typowe teksty cwaniaczka z busa .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Okolice Wrocławia Napisano 9 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwca 25 minut temu, A_2 napisał: typowe teksty cwaniaczka z busa .. Przyczepka wożę ziemniaki ,pasuje potentacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KrkRybitwy Napisano 9 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwca 4 godziny temu, Gość Kiliam napisał: Przecież ziemniak będzie drogi sam kupię po 25 Załadowac auto ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KrkRybitwy Napisano 9 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwca 2 godziny temu, Gość Okolice Wrocławia napisał: Do 20 czerwca jeszcze daleko nie podniecaj się tak mocno .Jak nie potrafisz swojego towaru dobrze sprzedać to nie sadz mądralo Czyli temat aktualny i dograny ?? Podtrzymujesz że płacisz 25 ?? No ja akurat umiem liczyc - Ty nie już to pokazałeś dlatego z chęcią sprzedam Ci po te 25 żebyś też zarobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kra Napisano 9 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwca 4 godziny temu, Gość Kiliam napisał: Przecież ziemniak będzie drogi sam kupię po 25 Na jesień 10 zł max w tym roku zarobek tylko na wczesnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A_2 Napisano 9 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwca 12 minut temu, Gość Kra napisał: Na jesień 10 zł max w tym roku zarobek tylko na wczesnym Na jesień - pewne info, lądują kosmici, będą brać tylko ziemniaki w tęczowych workach ..Po co pisać takie bzdurne wypowiedzi? Na dziś cena ziemniaka z domu, klient detal 3 zł/kg, odmiana Lord Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Okolice Wrocławia Napisano 9 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwca 3 godziny temu, Gość KrkRybitwy napisał: Czyli temat aktualny i dograny ?? Podtrzymujesz że płacisz 25 ?? No ja akurat umiem liczyc - Ty nie już to pokazałeś dlatego z chęcią sprzedam Ci po te 25 żebyś też zarobił. Ludzie z twojej okolicy są znani z chytrości ,jak .. ziemniaka bez głowy i nie masz co z nim zrobić to możesz je stalerzować a nie szukać głubszego od siebie .Może coś cię to nauczy na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kra Napisano 9 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwca Godzinę temu, A_2 napisał: Na jesień - pewne info, lądują kosmici, będą brać tylko ziemniaki w tęczowych workach ..Po co pisać takie bzdurne wypowiedzi? Na dziś cena ziemniaka z domu, klient detal 3 zł/kg, odmiana Lord No niestety nie trzeba być kosmitą żeby przewidzieć z pewnym marginesem błędu oczywiste rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KrkRybitwy Napisano 9 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwca 1 godzinę temu, Gość Okolice Wrocławia napisał: Ludzie z twojej okolicy są znani z chytrości ,jak najebałeś ziemniaka bez głowy i nie masz co z nim zrobić to możesz je stalerzować a nie szukać głubszego od siebie .Może coś cię to nauczy na przyszłość Ale ja mam co robić i ja nie narzekam tylko czemu mam nie sprzedać drożej i przy okazji dać zarobić bliźniemu skoro Ty masz zbyt po 35, do 20 swoje włókniny przekopiesz mówiłeś tydzień temu że masz końcówki więc przy takim zejściu Ci wcześniej braknie ale dobra już niech będzie ten dwudziesty. Wilk syty i owca cała, trzeba się wspierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Okolice Wrocławia Napisano 9 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwca 47 minut temu, Gość KrkRybitwy napisał: Ale ja mam co robić i ja nie narzekam tylko czemu mam nie sprzedać drożej i przy okazji dać zarobić bliźniemu skoro Ty masz zbyt po 35, do 20 swoje włókniny przekopiesz mówiłeś tydzień temu że masz końcówki więc przy takim zejściu Ci wcześniej braknie ale dobra już niech będzie ten dwudziesty. Wilk syty i owca cała, trzeba się wspierać Możesz mi jutro na Wrocław przywieźć po te 25zl za worek 5t, jak to sprzedam bez problemu .Biały worek i czarnoziem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 9 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwca Na każdym forum powinien być obowiązek rejestracji, ukróciłoby to przepychanki słowne takie jak wyżej. Głupiego z głupszym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KrkRybitwy Napisano 10 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwca 4 godziny temu, Gość Okolice Wrocławia napisał: Możesz mi jutro na Wrocław przywieźć po te 25zl za worek 5t, jak to sprzedam bez problemu .Biały worek i czarnoziem. To wy jeszcze na etapie białego worka jesteście. To już rozumiem skąd 35 zł na teraz bo za 25 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A_2 Napisano 10 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwca 7 godzin temu, Gość Marian napisał: Na każdym forum powinien być obowiązek rejestracji, ukróciłoby to przepychanki słowne takie jak wyżej. Głupiego z głupszym ... jestem ZA, od dawna! @Marian - daj przykład i zarejestruj się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Okolice Wrocławia Napisano 10 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwca 4 godziny temu, Gość KrkRybitwy napisał: To wy jeszcze na etapie białego worka jesteście. To już rozumiem skąd 35 zł na teraz bo za 25 kg. 20kg ,zawsze tak było we Wro kto te rude ziemniaki w siatce będzie jadł ? Byki ?Słońce przygrzeje trochę i nikt nie chce tego syfu u nas w siatce .To ty chyba młody szczyl jesteś skoro nie wiesz takich rzeczy ,przecież z 15 lat temu latali od was lublinkami po towar na Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 10 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwca Nie muszę się ukrywać bo nie piszę farmazonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Master Napisano 10 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwca Witam. Jak cenowo dzisiaj ziemniak na Krakowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rafaelllo Napisano 10 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwca Witam. Mam pytanie jak u was z zaraza czy mocno atakuje bo z moich obserwacji widzę że co niektóre plantacje mimo ochrony to zaraz będą gole rajki. Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A_2 Napisano 10 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwca 52 minuty temu, Gość Rafaelllo napisał: Witam. Mam pytanie jak u was z zaraza czy mocno atakuje bo z moich obserwacji widzę że co niektóre plantacje mimo ochrony to zaraz będą gole rajki. Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam Nie, nie jest jakoś źle jak do tej pory z zarazą w ziemniaku, póki co zdrowe. Takie pytanie do kolegów rolników, po ile sprzedajecie z domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krakus Napisano 10 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwca Krakow 50 zł wolane można da się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Skup ziemniaka Napisano 10 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwca Gość Handlarz Ty jesteś na tym forum największy kretyn i popierdółka a nie handlarz, poważny koleś to nie siedzi na forum i nie wypisuje głupoty tylko zajmuje się pracą, więcej razy nie wejdę na to forum bo czuję się jak w gimnazjum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krakus Napisano 10 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwca Ale handlarzy boli że muszą płacić 50 zł i nic taniej ludzie zapłacą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jarek Napisano 10 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwca 2 godziny temu, Gość Handlarz napisał: Dalej ... Jeszcze tydzień i worek 10zl/15kg. Tak się chłopa robi. No tak raczej będzie a na jesień 4 zł worek a w sklepie 2.5 zł/kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 11 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwca 13 godzin temu, Gość Rafaelllo napisał: Witam. Mam pytanie jak u was z zaraza czy mocno atakuje bo z moich obserwacji widzę że co niektóre plantacje mimo ochrony to zaraz będą gole rajki. Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam Holendrów praktycznie już nie ma, kropienie co dwa dni i jeszcze potęguje chorobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ggg Napisano 11 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwca 13 godzin temu, A_2 napisał: Nie, nie jest jakoś źle jak do tej pory z zarazą w ziemniaku, póki co zdrowe. Takie pytanie do kolegów rolników, po ile sprzedajecie z domu? 25zł z domu idzie dostać jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k03 Napisano 11 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwca Krakow dalej wola 50zl czy jest zmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi