Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Marek
6 godzin temu, Gość Rafał napisał:

To prawda że tak oddają ziemniaka w Proszowicach nawet 9 zł za 15 kg to jest dramat jak ludzie nie szanują własnej pracy.

To nie ludzie to woły robić robić i jeszcze raz robić nieważne za ile aby robić 

Gość Kapitan Ameryka
10 godzin temu, Gość Janek Proszowice napisał:

Ludzie opanujcie się w Proszowicach nie wstyd wam oddawać ziemniaki za 10 zł a ci co oddawali dzisiaj po 9 to już brak słów.Cała Polska się z was śmieje.

To nie wstyd tylko rzeczywistość. Takie są realne ceny w dużym hurcie. Złota era ziemniaka się skończyla . Pozdrawiam marzycieli i bajkopisarzy.

Gość Marek
2 godziny temu, Gość Kapitan Ameryka napisał:

To nie wstyd tylko rzeczywistość. Takie są realne ceny w dużym hurcie. Złota era ziemniaka się skończyla . Pozdrawiam marzycieli i bajkopisarzy.

Handlarzyna zobaczymy po nowym roku co będziesz pisał 

Gość Ja1234

W dużym hurcie realna cena to 13-15 zł. A w Proszowicach na giełdzie za te odpady co tam sprzedają to i 9 zł to za wysoka cena. Ale mnie zastanawia inna rzecz co z tymi odpadami robią ci wielcy hurtownicy co tam się zaopatrują. A później się dziwią że ludzie ziemniaka nie jedzą 

Gość Luki kpr
Godzinę temu, Gość Ja1234 napisał:

W dużym hurcie realna cena to 13-15 zł. A w Proszowicach na giełdzie za te odpady co tam sprzedają to i 9 zł to za wysoka cena. Ale mnie zastanawia inna rzecz co z tymi odpadami robią ci wielcy hurtownicy co tam się zaopatrują. A później się dziwią że ludzie ziemniaka nie jedzą 

Jacy wielcy hurtownicy jak tam wszystko idzie sprzedać za Soraya tacy znawcy . 

Gość PA 45
48 minut temu, Gość Mat napisał:

Witam Panowie czy z ziemniakiem zrobił się jakiś zastój ? Wiecie coś na ten temat?

Tak. Przy wjeździe na plac stoi szereg kupców i woła : zimioka mosz ?

Gość rura
12 godzin temu, Gość Ooo napisał:

Jak tam u was sytuacja z bakterozą ziemniaka?

Nie słychać nic w okolicy, ale może być sporo w tym roku bo sadzili wszystkim co ziemniaki przypominało.

Gość Arek
6 hours ago, Guest Mat said:

Witam co taka cisza Panowie ? Jak sytuacja z ziemniakami ?

Handel nie znosi hałasu a pozatym dopiero się obudził po świętach ;)

U mnie wszystko się sprzedaje i tendencja cenowa wzrostowa.