Gość Młody Napisano Czwartek o 09:31 Zgłoszenie Share Napisano Czwartek o 09:31 Godzinę temu, Gość Sencor napisał: 10zeta to realna cena za żółte 5+. Takie są realia na obecną chwilę. Nie ma parcia na wzrost . Chyba za paście 10 zł od września do teraz 1zl/kg w szytym i jakoś nie widzę tendencji spadkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano Czwartek o 11:21 Zgłoszenie Share Napisano Czwartek o 11:21 Witam mam zamiar kupić Soraye w tym roku co myślicie o tej odmianie? Może ktoś ma i podzieli się wiadomością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamil Koło Napisano Czwartek o 18:05 Zgłoszenie Share Napisano Czwartek o 18:05 6 godzin temu, Gość Gość napisał: Witam mam zamiar kupić Soraye w tym roku co myślicie o tej odmianie? Może ktoś ma i podzieli się wiadomością Myśle że już nie kupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Arti Napisano Piątek o 09:57 Zgłoszenie Share Napisano Piątek o 09:57 15 hours ago, Guest Kamil Koło said: Myśle że już nie kupisz Dokładnie, kupić to można małą Soraye na Rybitwach i zasadzić, taniej będzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łuki Napisano Piątek o 10:55 Zgłoszenie Share Napisano Piątek o 10:55 56 minut temu, Gość Arti napisał: Dokładnie, kupić to można małą Soraye na Rybitwach i zasadzić, taniej będzie ; Albo w Proszowice na placu z tym że pewności że Soraya nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano Piątek o 11:05 Zgłoszenie Share Napisano Piątek o 11:05 Macie może tą odmianę? Podzielicie się jakąś informacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kra Napisano Piątek o 11:13 Zgłoszenie Share Napisano Piątek o 11:13 3 minuty temu, Gość Gość napisał: Macie może tą odmianę? Podzielicie się jakąś informacją Sądzę tą odmianę napewno z 15 lat nie wyradza się na sucho bez podlewania są lepsze odmiany alernarioza przy suchym roku przechowanie w miarę dobre żółta ogólnie plon dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano Sobota o 13:07 Zgłoszenie Share Napisano Sobota o 13:07 To jak możesz to powiedz jakie są lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kra Napisano Sobota o 13:43 Zgłoszenie Share Napisano Sobota o 13:43 35 minut temu, Gość Paweł napisał: To jak możesz to powiedz jakie są lepsze To zależy co Cię interesuje smak czy plon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyra Napisano Niedziela o 19:17 Zgłoszenie Share Napisano Niedziela o 19:17 Soraya, Jurek czy Queen Anna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Luki Napisano Poniedziałek o 11:39 Zgłoszenie Share Napisano Poniedziałek o 11:39 Witam jakie macie opinie na temat sadzarki BOMET Gemini S339 warto zawracać sobie głowę czy lepiej jakąś używkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lpp Napisano Poniedziałek o 13:57 Zgłoszenie Share Napisano Poniedziałek o 13:57 2 godziny temu, Gość Luki napisał: Witam jakie macie opinie na temat sadzarki BOMET Gemini S339 warto zawracać sobie głowę czy lepiej jakąś używkę? Kupiłem kiedyś bometa rozleciała się po pierwszym sezonie wymienili na nową i odrazu ją sprzedałem i kupiłem grusse ale to było z 6 lat temu może się poprawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A_2 Napisano Poniedziałek o 14:01 Zgłoszenie Share Napisano Poniedziałek o 14:01 3 minuty temu, Gość Lpp napisał: Kupiłem kiedyś bometa rozleciała się po pierwszym sezonie wymienili na nową i odrazu ją sprzedałem i kupiłem grusse ale to było z 6 lat temu może się poprawili też bym sobie dał spokój z Bometem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cukier Napisano Poniedziałek o 15:06 Zgłoszenie Share Napisano Poniedziałek o 15:06 Godzinę temu, A_2 napisał: też bym sobie dał spokój z Bometem ... A ja planuje kupić jakąś formownice, małą dwurzędową. Patrzyłem właśnie na nowe z bometu. Zrobią robotę, czy lepiej sobie odpuścić? I jeszcze pytanie czy duża jest różnica pomiędzy zwykłą, a aktywną? Polecicie coś Panowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Józek Napisano 18 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 18 godzin temu Panowie był ktoś albo jest na placu targowym w Proszowicach jak dzisiaj tam ceny?Bardzo proszę o prawdziwą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xzx7 Napisano 13 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 13 godzin temu W dniu 2.12.2024 o 15:01, A_2 napisał: też bym sobie dał spokój z Bometem ... Kilka lat mam Gemini S239/1 i naprawdę się sprawdza. Tylko, że ona 2.5 tys, a ta ok 20 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi