Gość Michu Napisano 8 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Stycznia 2023 To ja dowiozę za 7 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyra Napisano 8 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Stycznia 2023 Handlarze piszą bzdury, poniżej 10 zł nie ma takiej ceny, no chyba że kamienie. Za ładny towar 15+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janek Proszowice Napisano 8 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Stycznia 2023 Panowie jak u was z zejsciem bo u nas stanęło bardzo małe zainteresowanie nawet nie chodzi o cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 8 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Stycznia 2023 Okres świąteczny to stanęło, pakowalnie biorą cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 9 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 9 Stycznia 2023 Jakie ceny na giełdach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wielkidan Napisano 10 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Stycznia 2023 Witam panownie mam opcje na 0.90 za towar w bb, i tak czytam te wasze wywody i się zastanawiam czy nie za tanio te moje 90 gr. A wy oddajecie po 80 na gotowo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BOSS Napisano 10 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Stycznia 2023 Ja sprzedaje 1.10 za kg w worku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xyz Napisano 10 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Stycznia 2023 Godzinę temu, Gość BOSS napisał: Ja sprzedaje 1.10 za kg w worku A ja 3zl/kg 50kg w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Majewski Napisano 10 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Stycznia 2023 1,1 zl w worku, potwierdzam, da się. Za ładny towar dobrych odmian, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gandlarz Napisano 10 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Stycznia 2023 W dniu 8.01.2023 o 09:09, Gość Michu napisał: To ja dowiozę za 7 ??? EWI ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Młody ziemniak Oleśnica Napisano 10 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Stycznia 2023 Kiedyś giełdę we Wrocławiu zapychali esi teraz ewi stoją po trzy dni i oddają ile kto da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość rolnik Napisano 10 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Stycznia 2023 Widzę że na igrit dawny plantator dosyć duży obecnie chce kupić ziemniaka po 70 groszy w woreczku. Nie wiem czy zajol się tylko handlem czy ma mało Swojego towaru. Towar jest wart tyle ile kupujący jest w stanie za niego zapłacić..Bardzo ciekawi Mnie dalszy rozwój cen , ale chyba nie będzie taniej....przyznawać się ile macie towaru w przechowalniach w porównaniu z zeszłym rokiem w tym okresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 10 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Stycznia 2023 49 minut temu, Gość Gość rolnik napisał: Widzę że na igrit dawny plantator dosyć duży obecnie chce kupić ziemniaka po 70 groszy w woreczku. Nie wiem czy zajol się tylko handlem czy ma mało Swojego towaru. Towar jest wart tyle ile kupujący jest w stanie za niego zapłacić..Bardzo ciekawi Mnie dalszy rozwój cen , ale chyba nie będzie taniej....przyznawać się ile macie towaru w przechowalniach w porównaniu z zeszłym rokiem w tym okresie. U mnie jest porównywalnie, tyle że w tym roku miałem dużo lepsze plony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marl Napisano 10 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Stycznia 2023 Ja mam jeszcze około 52t, całości było nieco ponad 100t. Rok temu podobny stan, 50% zostawiam na okres marca. Teraz się odzywają kupcy za bellarosa, na export, płacą max 15-16 zk/15kg. I się zastanawiam czy teraz z 900 worka sprzedać. Poludnie Świętokrzyskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 10 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Stycznia 2023 3 godziny temu, Gość marl napisał: Ja mam jeszcze około 52t, całości było nieco ponad 100t. Rok temu podobny stan, 50% zostawiam na okres marca. Teraz się odzywają kupcy za bellarosa, na export, płacą max 15-16 zk/15kg. I się zastanawiam czy teraz z 900 worka sprzedać. Poludnie Świętokrzyskiego 900 worków to nawet na tira nie ma, a na export to przeważnie całe samochody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 11 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Stycznia 2023 Każdy tu na forum drogo sprzedaje ale jak podzwonic po ogłoszeniach to za 13zl nie problem kupić nawet całego auta.Uroki internetu A_2 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mati Napisano 11 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Stycznia 2023 Witam czy możecie polecić jakąś odmianę podobną do Lorda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Endriu Napisano 11 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Stycznia 2023 W dniu 10.01.2023 o 13:59, Gość Młody ziemniak Oleśnica napisał: Kiedyś giełdę we Wrocławiu zapychali esi teraz ewi stoją po trzy dni i oddają ile kto da Przyjdzie czas i Oleśnica szybciej się daje r... Na wczesnym niż reszta kraju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Okolice Wrocławia Napisano 11 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Stycznia 2023 W dniu 10.01.2023 o 13:59, Gość Młody ziemniak Oleśnica napisał: Kiedyś giełdę we Wrocławiu zapychali esi teraz ewi stoją po trzy dni i oddają ile kto da Wy to z Oleśnicy za to nie dajecie za darmo haha .Tam od was jest może 4-5 normalnych chłopaków(2 z Poniatowic , i bliżej Oleśnicy Mateusz,Damian ) a reszta to się nadawaje tak samo jak esi i ewi do jednego worka .Album tylko puścić w alejce cenę albo ruskim w d*pę wejść i oddać ile dadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marl Napisano 12 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Stycznia 2023 W dniu 10.01.2023 o 22:21, Gość Jan napisał: 900 worków to nawet na tira nie ma, a na export to przeważnie całe samochody Ja sprzedaje do pośrednika więc nie muszę 24 t wyszykowac. 21 godzin temu, Sieradzak napisał: Każdy tu na forum drogo sprzedaje ale jak podzwonic po ogłoszeniach to za 13zl nie problem kupić nawet całego auta.Uroki internetu 13 zł to tylko żółty ziemniak. Bellarosa jest jednak droższa, mówię tu o płd część Świętokrzyskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maro Napisano 12 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Stycznia 2023 Po ile wam handlarze dawają za żółtego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janek Proszowice Napisano 15 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2023 Panowie jak ceny ?U nas cos się ruszyło po tym przestoju.A jak u was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 15 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2023 Nooo, ruszyło.13zl żeby sobie ino kupcy krzywdy podczas bijatyki o towar nie zrobili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Plantator Napisano 15 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2023 Na przestój nie można było narzekać w zeszłym roku miałem podobnie. A co do cen to nic u mnie się nie zmieniło. Handlarze kombinują ale dzwonią w sobotę że towar na poniedziałek potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Handlarzyna Napisano 16 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 16 Stycznia 2023 Mentalność chłopa... Ile dają handlarze. Masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi