Gość Pan Napisano 1 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwca 2023 Wczoraj spadło na Sieradzu do 30 zł ale już się podnosi do góry, nie róbcie takiego zamętu na tym forum, bo ziemniak będzie w cenie rumuńskiego nikt nie chce bo to paść 4 kg ziemi w worku i drobnica o smaku nie wspomnę Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Okolice Wrocka Napisano 1 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwca 2023 2 godziny temu, Gość Pan napisał: Wczoraj spadło na Sieradzu do 30 zł ale już się podnosi do góry, nie róbcie takiego zamętu na tym forum, bo ziemniak będzie w cenie rumuńskiego nikt nie chce bo to paść 4 kg ziemi w worku i drobnica o smaku nie wspomnę Pozdrawiam. Normalne że tutaj handlarzyny robią zamęt ,ziemniak będzie w cenie zobaczycie .Dużo ziemniaka wypadło w okolicach Wrocławia + ekstremalna saharioza + majowe ataki zarazy ,także towaru ubyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek123 Napisano 2 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwca 2023 Wszystko zależy od chlopa jak spuszcza cene ,susza się pogłębia wydajności aż tak dużych nie ma grunty są słabe jeszcze mowia przymrozki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan Napisano 2 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwca 2023 Godzinę temu, Gość Marek123 napisał: Wszystko zależy od chlopa jak spuszcza cene ,susza się pogłębia wydajności aż tak dużych nie ma grunty są słabe jeszcze mowia przymrozki To prawda grunt nie jest rewelacyjny świętokrzyskie już 2 razy na grzyba pryskane bo strasznie atakuje, a gdzie te przymrozki u nas zapowiadają 5-7 stopni ciepła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 2 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwca 2023 Taka mentalność polskiego chłopa, nie ważne by zarobić, ważne by się narobić. Braki starego.. a tu byle kopać darmo młodego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Szzone Napisano 2 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwca 2023 Niech kopią jak najwięcej to na jesień już będzie przyzwoita cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek Napisano 3 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwca 2023 I -4 przy gruncie w otwartym polu, ogórki całe poszły, pyra 50%, te co kszak do 20 cm 100% uprawy... Kutno okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Endriu Napisano 3 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwca 2023 Po dzisiejszej nocy dalej będą promocje na ziemniaka ?? czy już zmądrzeliscie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 3 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwca 2023 Powiat Sieradzki nie było przymrozku.+4 było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 3 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwca 2023 8 godzin temu, Gość Piotrek napisał: I -4 przy gruncie w otwartym polu, ogórki całe poszły, pyra 50%, te co kszak do 20 cm 100% uprawy... Kutno okolice Mam znajomych w okolicach Kutna i mówią że do przymrozku było jeszcze daleko. Komu wierzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Szarlej Napisano 3 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwca 2023 W okolicach Sieradza dużo plantacji jest czarnych, nie piszcie głupot, że wszystko ok, bo wystarczy w auto wsiąść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 3 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwca 2023 4 godziny temu, Gość Szarlej napisał: W okolicach Sieradza dużo plantacji jest czarnych, nie piszcie głupot, że wszystko ok, bo wystarczy w auto wsiąść. Gdzie?Z gminy Wróblew jestem rano obiechałem pola i nic nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Scania esi Napisano 3 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwca 2023 Ale w gminie błaszki jest trochę pól czarnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość OpolskiDżonun Napisano 3 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwca 2023 2 godziny temu, Sieradzak napisał: Gdzie?Z gminy Wróblew jestem rano obiechałem pola i nic nie było. Dzisiaj rano po 7 w Skomlinie obok Wroblewa lądowałem młode było 8 na plusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spioch Napisano 3 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwca 2023 10 godzin temu, Gość Gosc. napisał: Mam znajomych w okolicach Kutna i mówią że do przymrozku było jeszcze daleko. Komu wierzyć? IMGW chyba wierzyć można? Kolejny ciekawy sezon ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 4 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2023 8 godzin temu, Gość OpolskiDżonun napisał: Dzisiaj rano po 7 w Skomlinie obok Wroblewa lądowałem młode było 8 na plusie No tam to nie wiem.Ja jestem z tej gminy Wroblew między Sieradzem i Błaszkami.Tu mrozu nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Esi Napisano 4 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2023 Gmina Wróblew w stronę Sieradza mróz był wszystko zależy jaką odmianę miał ktoś na polu. Poparzone są lepiej jak na zośkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jak Napisano 4 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2023 2 godziny temu, Sieradzak napisał: No tam to nie wiem.Ja jestem z tej gminy Wroblew między Sieradzem i Błaszkami.Tu mrozu nie było. Był są plantacje poparzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyra90 Napisano 4 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2023 53 minuty temu, Gość Jak napisał: Był są plantacje poparzone Panowie to jest nasz rok nie zmarnujmy tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 4 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2023 Mróz nie wszędzie wszedł. Brzegami wszystko czarne, ale srodek pola nie jest zmarznięty. Ciekawe czy taka sytuacja wpłynie na cenę ziemniaków i innych warzyw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 4 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2023 Wątpię.Do momentu aż szaleńcy nie wykopią pod kapustę.Pozniej może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Esi Napisano 4 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2023 Na kapustę to już jest wykopane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 4 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2023 Nie, jeszcze kopią.A wielu jeszcze nie zaczęło i wk....chodzą bo krzaki do nieba a pod spodem groch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek123 Napisano 4 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2023 To trzymajcie cene kupców jest bardzo dużo sami dzwonią o ziemniaka czyli coś jest na rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek123 Napisano 4 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2023 Duże wydajności macie tam ba sieradzu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi