Gość Michał F Napisano 25 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 2023 Witam - jaka cena dziś na giełdach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik gość Napisano 25 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 2023 Witam ile dziś płaci Zjazdowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Scania Esi Napisano 25 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 2023 28 minut temu, Gość Rolnik gość napisał: Witam ile dziś płaci Zjazdowa? 40 żółty 50 biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Scania Esi Napisano 25 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 2023 44 minuty temu, Gość Marian napisał: A w sklepie dalej 3,5-4 za kilogram. Nie ma takich zjazdów nie opowiadajcie bajek. Rano byłem i było 32 do podania Gdzie 32 ? Warszawa 25 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aga Napisano 25 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 2023 Jakie aktualne ceny na giełdach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 25 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 2023 Trzymać cenę albo kopać mniej giełdy znów się odbiły. Miniony tydzień był słabszy ale pogadać z innymi to już każdy sporo wykopał przykryć. Kto ma grunty do kopania to ma ale to są wyjątki... Niedługo przykrycia się skończą a pod gruntami nie będzie wydajności... Jeszcze raz mówię chłodna głowa niema co się rwać na siłę pieniądze będą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wsi Napisano 25 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 2023 My przykrycie skończyliśmy tydzień temu grunty mam pozne więc zobaczymy co będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość rolnik mazowsze Napisano 26 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwca 2023 Grunty raczej w większości kraju będą słabe. Chociaż to moje zdanie na podstawie tego co widzę. Owszem gdzie ktoś miał dobre opady to inna bajka. Nie wiadomo tylko na ten moment jaki areał został posadzony w skali kraju. I jak z plonami w innych krajach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość antyhandlarz Napisano 26 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwca 2023 14 godzin temu, Gość Rolnik napisał: Trzymać cenę albo kopać mniej giełdy znów się odbiły. Miniony tydzień był słabszy ale pogadać z innymi to już każdy sporo wykopał przykryć. Kto ma grunty do kopania to ma ale to są wyjątki... Niedługo przykrycia się skończą a pod gruntami nie będzie wydajności... Jeszcze raz mówię chłodna głowa niema co się rwać na siłę pieniądze będą. Pozdrawiam Dokladnie dopiero miesiac sezonu a rok jest dlugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek 90 Napisano 26 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwca 2023 Nie kopac tym cwaniaki co po 23 zł worek chcą kupić lodz 40 zł wczoraj banda oszustów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 26 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwca 2023 Co za baran mówi, że warszawka tania jest?? Wczoraj ładnego białego po 40 dałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 26 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwca 2023 U mnie na południu ziemniak mizerny krzaki nie powykształcane a do tego zaraza zaczyna siadać jak cholera winete już bierze na całego co tu mówić o plonach takiego roku nie pamiętam jak chodzi o ziemniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bkowalski Napisano 26 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwca 2023 Panowie sądząc po marnych krzakach z plonem ziemniaka będzie co najwyżej przeciętnie,zimna wiosna dała się we znaki A_2 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Oscar Napisano 26 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwca 2023 Zaraz bedzie sie prosic zeby zlotowke ktos dal a potem 10 zl worek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krk hurt Napisano 26 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwca 2023 Godzinę temu, Gość Oscar napisał: Zaraz bedzie sie prosic zeby zlotowke ktos dal a potem 10 zl worek Przez chwilę może być 1 zł przez spadający ruch, wakacje urlopy itd ale koło 20zl cena jesienią powinna się trzymać. A czy wzrośnie w późniejszym czasie zależy od tego czy ktoś będzie od nas bral poza kraj czy inne kraje ich zaspokoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Henryk Napisano 26 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwca 2023 A kogo inne kraje maja zaspokajac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krk Napisano 26 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwca 2023 3 godziny temu, Gość Krk hurt napisał: Przez chwilę może być 1 zł przez spadający ruch, wakacje urlopy itd ale koło 20zl cena jesienią powinna się trzymać. A czy wzrośnie w późniejszym czasie zależy od tego czy ktoś będzie od nas bral poza kraj czy inne kraje ich zaspokoją. No niestety drogi nawóz i stary materiał zbiera żniwo tam gdzie posypane jak potrzeba ziemniak piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mantgl Napisano 27 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwca 2023 Bronisze około 30 samochodów o 4 rano Irga 40 wyjście reszta 32-37 Volumia do hurtu 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krk Napisano 27 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwca 2023 11 godzin temu, Gość Henryk napisał: A kogo inne kraje maja zaspokajac? Tych co my w tym roku. Rumunow Węgrów Słowaków Litwinow (Ruskich). Tu jak cena porównywalna do Niemców Belgow Holendrów Francuzów to z doświadczenia wezmą od nich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Henryk Napisano 27 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwca 2023 2 godziny temu, Gość Krk napisał: Tych co my w tym roku. Rumunow Węgrów Słowaków Litwinow (Ruskich). Tu jak cena porównywalna do Niemców Belgow Holendrów Francuzów to z doświadczenia wezmą od nich Ale rumunia może mieć swoje to nie powiedziane ze będą potrzebowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość k03 Napisano 27 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwca 2023 moze ktos wie cene ziemniakow na Rybitwach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik124 Napisano 27 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwca 2023 28 minut temu, Gość k03 napisał: moze ktos wie cene ziemniakow na Rybitwach ? 32-35 wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość k03 Napisano 27 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwca 2023 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xyz Napisano 27 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwca 2023 Znajomy mówił że na Sieradzu można załadować żółtego za 22-23zł za worek, prawda to? Ja słyszałem o cenie 25zł, myślałem że taniej już nie ma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 27 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwca 2023 4 godziny temu, Gość Xyz napisał: Znajomy mówił że na Sieradzu można załadować żółtego za 22-23zł za worek, prawda to? Ja słyszałem o cenie 25zł, myślałem że taniej już nie ma.. Bzdury.Dzisiaj Kieleczczak lądował po 28zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi