Gość Grozer Napisano 22 Maja Zgłoszenie Share Napisano 22 Maja Łódź 3.5 do podania na spokojnie dzis warszawa 4 zl kolega wygarnął dajcie spokój z tym 2 zł kg o tym czasie śmieszna cena do nakladow a pozne pyrki porazka wytykają nierowne także nie rok nie pogoda na pyrki pozne to na pewno tylko wczesne ladne sa kilkowane i okryte co były a potem dlugo dlugo nic nie bedzie a zimno rizoktonia zbiera żniwo jak się patrzy po plantacjach... śmieszne kpiny i gatki o 1 zł za 2 dni... handlarzyki tak tylko umia napisać i by chcialy tak kupic i drugie tyle przyrobic sobie na szybko i się wyśmiać a Wrocław na koniec tygodnia też wróci do normalności cenowej twierdzę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Arrow Napisano 23 Maja Zgłoszenie Share Napisano 23 Maja Racja folia i włókniny ok ale dalej dalej nic kiełkowane a nie przykryte nie ma nic grunt może za 2 miesiące przy tych warunkach.nie będzie ziemniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 23 Maja Zgłoszenie Share Napisano 23 Maja U mnie na odwrót z pod włókniny kwitną ale liznął ich mróz a obok bez przykrycia ciemnozielone i się połączyły - lepiej się zapowiadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 23 Maja Zgłoszenie Share Napisano 23 Maja To znowu u mnie - podkarpacie wszystko co wczesniej wyszło spaliły przymrozki, nawet grunty a włóknina przypalona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyrus Napisano 24 Maja Zgłoszenie Share Napisano 24 Maja W dniu 23.05.2025 o 19:12, Gość Rolnik napisał: U mnie na odwrót z pod włókniny kwitną ale liznął ich mróz a obok bez przykrycia ciemnozielone i się połączyły - lepiej się zapowiadają Ja koło najbliższej środy zaczynam grunta kopać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 24 Maja Zgłoszenie Share Napisano 24 Maja To se kop te grunty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 25 Maja Zgłoszenie Share Napisano 25 Maja Hahaha sami bajkopisarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Radek Napisano 25 Maja Zgłoszenie Share Napisano 25 Maja 14 godzin temu, Gość Pyrus napisał: Ja koło najbliższej środy zaczynam grunta kopać. Kop kop 15 ton żeby było i sprzedaj po 2 zł biznes jak h..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan Napisano 25 Maja Zgłoszenie Share Napisano 25 Maja A14 godzin temu, Gość Pyrus napisał: Ja koło najbliższej środy zaczynam grunta kopać. Ale pierdoły opowiadasz, ledwo włókniny się zaczęły a ten już o gruncie opowiada,ten grunt to ci nawet przez taśmę nie przeleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Okolice Wrocławia Napisano 25 Maja Zgłoszenie Share Napisano 25 Maja 50 minut temu, Gość Pan napisał: Ale pierdoły opowiadasz, ledwo włókniny się zaczęły a ten już o gruncie opowiada,ten grunt to ci nawet przez taśmę nie przeleci. No właśnie o to chodzie że ten grunt to pójdzie przez podsiewacz na ziemię przez ten potężny kaliber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Arrow Napisano 25 Maja Zgłoszenie Share Napisano 25 Maja Jak tam dziś ceny młodego ziemniaka??????? Wie ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 25 Maja Zgłoszenie Share Napisano 25 Maja Bronisze żółtego do hurtu oddawali 40 , a białego 50-55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Młody ziemniak Oleśnica Napisano 25 Maja Zgłoszenie Share Napisano 25 Maja Wrocław 2zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość RolnikDOL Napisano 25 Maja Zgłoszenie Share Napisano 25 Maja Pyrus w innym świecie żyje, skończ chłopie farmazonić bo tylko ubaw z ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyrus Napisano 25 Maja Zgłoszenie Share Napisano 25 Maja Śmiejcie się śmiejcie. Albo tutaj albo na akademii ziemniaka będą zdjęcia. Wiedza i dyscyplina dały efekt. Trochę szczęścia też miałem nie powiem ,że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyrus Napisano 25 Maja Zgłoszenie Share Napisano 25 Maja 2 godziny temu, Gość RolnikDOL napisał: Pyrus w innym świecie żyje, skończ chłopie farmazonić bo tylko ubaw z ciebie Mogę założyć się z wami niedowiarkami o dowolną ilość gotówki. Tylko się spieszcie, bo do notariusza też się trochę czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Okolice Wrocławia Napisano 25 Maja Zgłoszenie Share Napisano 25 Maja 3 godziny temu, Gość Młody ziemniak Oleśnica napisał: Wrocław 2zł Dopychajcie dalej Obornicka tymi śrutami będzie lepsza cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dol Napisano 26 Maja Zgłoszenie Share Napisano 26 Maja Jaka cena na Wrocławiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 26 Maja Zgłoszenie Share Napisano 26 Maja Czy u was też jest tak duży problem z gniciem sadzeniakow przed wschodami ? Wygląda to jak mokra zgnilizna - szczególnie duże straty są na górkach i lżejszej ziemii, nawet w kwalifikatach, ziemniak zaprawiony, jaka może byc przyczyna ? Wcześniej sądzone są dużo lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kra Napisano 26 Maja Zgłoszenie Share Napisano 26 Maja W dniu 25.05.2025 o 09:58, Gość Pan napisał: 2 złote rybitwy jest opór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Młody ziemniak Oleśnica Napisano 26 Maja Zgłoszenie Share Napisano 26 Maja Wrocław 1zl katastrofa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xzx7 Napisano 26 Maja Zgłoszenie Share Napisano 26 Maja W dniu 8.12.2024 o 10:31, Krzysztof.kkkk napisał: Skrót myślowy z odmianami bardzo wczesnymi zawsze jest problem więc to nie wina tego sezonu ,myślę że coś by się znalazło od innych producentów też 6 godzin temu, Gość Rolnik napisał: Czy u was też jest tak duży problem z gniciem sadzeniakow przed wschodami ? Wygląda to jak mokra zgnilizna - szczególnie duże straty są na górkach i lżejszej ziemii, nawet w kwalifikatach, ziemniak zaprawiony, jaka może byc przyczyna ? Wcześniej sądzone są dużo lepsze Tak, u mnie duże przestrzały. Dzieje się tak głównie w tych kupionych. Pierwszy raz się z tym spotkałem. U mnie potrafiły wzejść, tylko te kiełki jakieś słabsze. Ogólnie wschody niefajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Arrow Napisano 26 Maja Zgłoszenie Share Napisano 26 Maja Nie siejcie zamentu na jutro mam zamówienie z pola 400 worków 15kg*3zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Arrow Napisano 26 Maja Zgłoszenie Share Napisano 26 Maja Nie spusczczajcie spodni ziemniak się przebierze tak samo jak ogórek i rzodkiewka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan Napisano 26 Maja Zgłoszenie Share Napisano 26 Maja Godzinę temu, Gość Młody ziemniak Oleśnica napisał: Wrocław 1zl katastrofa Weź chłopie jak masz takie głupoty pisać to daj sobie spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi