Gość Andrzej Napisano 9 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpnia 13 godzin temu, Gość Rolnik napisał: W czwartek 8 zł wyjście Byłem w czwartek na giełdzie w Sandomierzu zeszło mi 2godzinki i 200 worków poszło.Polowa 10 reszta 9.cena marna ,ale akurat kupca było duzo a towaru mało.Wiec napisz,że u Ciebie wyjście było 8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan Napisano 10 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpnia 9 godzin temu, Gość Andrzej napisał: Byłem w czwartek na giełdzie w Sandomierzu zeszło mi 2godzinki i 200 worków poszło.Polowa 10 reszta 9.cena marna ,ale akurat kupca było duzo a towaru mało.Wiec napisz,że u Ciebie wyjście było 8. Akurat zdażały się przypadki po południu,że 5 i 6 zł oddawali nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 10 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpnia 2 godziny temu, Gość Pan napisał: Akurat zdażały się przypadki po południu,że 5 i 6 zł oddawali nawet No i fajnie.Po 4 nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Qwerty Napisano 10 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpnia 26 minut temu, Gość Andrzej napisał: No i fajnie.Po 4 nie było? Ty tu się nie nabijaj,pamiętam rok jak TBU oddawało po 2.50 i się cieszyli,że jeden przed drugim sprzedał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 11 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpnia Na Bronkach w niedzielę mało towaru ale od rana siesta w alejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość XDD Napisano 11 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpnia 19 godzin temu, Gość Andrzej napisał: No i fajnie.Po 4 nie było? Idź i się ich zapytaj mądrusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 11 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpnia 3 godziny temu, Gość XDD napisał: Idź i się ich zapytaj mądrusiu Ja się nie madruje bo od lat uprawiam ziemniaki i śmieszy mnie,że sprzedajecie po 5zl za taką cenę nie kopie i nie będę robił z siebie debila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KRakus Napisano 12 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpnia Z gospodarstwa załadowane po 300zł za tone do pakowania na markety a jak tam sieradzaki? Jak tam ten wasz Bonjure Kołodziejczak słyszałem że 10mln z KPO wpadło do kieszonki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 12 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpnia 57 minut temu, Gość KRakus napisał: Z gospodarstwa załadowane po 300zł za tone do pakowania na markety a jak tam sieradzaki? Jak tam ten wasz Bonjure Kołodziejczak słyszałem że 10mln z KPO wpadło do kieszonki? Coś bliżej poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Scania ESI Napisano 12 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpnia Upadek chłopa, oddajecie po 30 gr. Jak możecie oddawać po 30 to po 20 też oddacie i znajdą się tacy co po 10 gr też oddają. Gratuluję rozumu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Art Napisano 12 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpnia Weźcie się do roboty a nie piszecie beż sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bubu Napisano 12 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpnia To co jak ktoś ma parę ha to lepiej talerzować niż część kosztów odzyskać. Głupie gadanie. Ogólnie sytuacja nie wygląda dobrze, przy tych kosztach nawozów i ŚOR ta cena ziemniaka to kpina i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robert Napisano 12 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpnia 4 godziny temu, Gość bubu napisał: To co jak ktoś ma parę ha to lepiej talerzować niż część kosztów odzyskać. Głupie gadanie. Ogólnie sytuacja nie wygląda dobrze, przy tych kosztach nawozów i ŚOR ta cena ziemniaka to kpina i tyle. O czym ty człowieku bredzisz, jakie odzyskanie części kosztów ? Policz sobie ile kosztuje wykopanie, ludzie itd... Lepiej by to zostało w ziemi niż za 30 gr oddawać... Niewolnicy swojej głupoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gum Napisano 12 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpnia 54 minuty temu, Gość Robert napisał: O czym ty człowieku bredzisz, jakie odzyskanie części kosztów ? Policz sobie ile kosztuje wykopanie, ludzie itd... Lepiej by to zostało w ziemi niż za 30 gr oddawać... Niewolnicy swojej głupoty. Popieram za takie pieniądze koszty jeszcze się zwiększa.Jesli ktoś sądził ostatnie lata to jakieś srodki finansowe ma a jak nie sadził to mi go nie szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zzx Napisano 12 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpnia 44 minuty temu, Gość Gum napisał: Popieram za takie pieniądze koszty jeszcze się zwiększa.Jesli ktoś sądził ostatnie lata to jakieś srodki finansowe ma a jak nie sadził to mi go nie szkoda. Jak tak dalej pójdzie to 1zł za wór nieutrzlmacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michu Napisano 13 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpnia Tu jakaś babka wystawiła worek za sztukę 4 złote 15 kg a ptyś w mojej piekarni też kosztuje 4 złote ? Coam zrobić kupić tego ptysia czy worek pyrek ??? .Sam osobiście mam do kopania 25 ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bamber Napisano 13 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpnia W dniu 12.08.2025 o 14:04, Gość Gum napisał: Popieram za takie pieniądze koszty jeszcze się zwiększa.Jesli ktoś sądził ostatnie lata to jakieś srodki finansowe ma a jak nie sadził to mi go nie szkoda. W dniu 12.08.2025 o 13:04, Gość Robert napisał: O czym ty człowieku bredzisz, jakie odzyskanie części kosztów ? Policz sobie ile kosztuje wykopanie, ludzie itd... Lepiej by to zostało w ziemi niż za 30 gr oddawać... Niewolnicy swojej głupoty. A jeszcze na początku lipca się śmialiście że gość podpisał umowę na dostawy do Biedronki po 80 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 13 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpnia Po co komuś kto kupuje ptysia bo ma takä potrzebe worek ziemniaka 15 kg ma ochotę na ptysie to kupuje wolny rynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łuki Napisano 13 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpnia Trzeba sadzić więcej, żeby inni nie weszli na nasze miejsce!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rysiek Napisano 13 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpnia 6 godzin temu, Gość Michu napisał: Tu jakaś babka wystawiła worek za sztukę 4 złote 15 kg a ptyś w mojej piekarni też kosztuje 4 złote ? Coam zrobić kupić tego ptysia czy worek pyrek ??? .Sam osobiście mam do kopania 25 ha Nie wierzcie we wszystkie ceny cały ten tydzień jeździłem na giełdę od poniedziałku do dziś poszło mi 600 worków wiem zniwa i towaru było mało cena 9 -10 a tu goście pisali o tej samej giełdzie,że wyjście 7zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A_2 Napisano 13 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpnia 56 minut temu, Gość Łuki napisał: Trzeba sadzić więcej, żeby inni nie weszli na nasze miejsce!!!! patrzeć w kierunku UA, serio - nasze sadzeniaki już tam jadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość elzbieta Napisano 13 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpnia 8 minut temu, A_2 napisał: patrzeć w kierunku UA, serio - nasze sadzeniaki już tam jadą Za rok, dwa lata będziemy ,,białyni" murzynami, to jest celowe działanie, po prostu odwet ,,naszych" i urszuli za niepoprawne zachowanie wsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kra Napisano 13 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpnia 13 minut temu, Gość Rysiek napisał: Nie wierzcie we wszystkie ceny cały ten tydzień jeździłem na giełdę od poniedziałku do dziś poszło mi 600 worków wiem zniwa i towaru było mało cena 9 -10 a tu goście pisali o tej samej giełdzie,że wyjście 7zl. Jak nie ma jak na Rybitwach też oddawali w tym tygodniu po 6 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A_2 Napisano 13 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpnia 1 minutę temu, Gość elzbieta napisał: Za rok, dwa lata będziemy ,,białyni" murzynami, to jest celowe działanie, po prostu odwet ,,naszych" i urszuli za niepoprawne zachowanie wsi. Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Luki Napisano 13 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpnia 42 minuty temu, A_2 napisał: patrzeć w kierunku UA, serio - nasze sadzeniaki już tam jadą Był u mnie w tym tygodniu Ukrainiec po części i mówił,że Ukrainy już nie ma tylko się o tym nie mowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi