Gość Wojtek Napisano 29 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpnia 29 minut temu, Gość Rolnik napisał: No właśnie dałem ogłoszenie po 50 groszy piękna gala na mycie zero odzewu dlatego pytam... To po co uprawiasz ziemniaki ? Jak ładnej gali nie potrafisz sprzedać?5ha już wykopałem odbior z domu w 10kg worku 8zl.jak skończę swoje to się odezwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 29 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpnia Na targu są po 2.50 to po co robisz ziemniaka za taką taniochę daj se spokój Wojtek.... widzisz taki mam profil gospo ze sprzedaje dobry towar luzem, nie interesuje mnie woreczkowanie a to ze niektóre firmy płacą 40 groszy to tez wiem myślałem ze mozna wiecej wyciągnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wojtek Napisano 29 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpnia 2 minuty temu, Gość Rolnik napisał: Na targu są po 2.50 to po co robisz ziemniaka za taką taniochę daj se spokój Wojtek.... widzisz taki mam profil gospo ze sprzedaje dobry towar luzem, nie interesuje mnie woreczkowanie a to ze niektóre firmy płacą 40 groszy to tez wiem myślałem ze mozna wiecej wyciągnąć... Wiem,że są po tyle ale tam 200ton nie sprzedam,a przez sierpien tyle sprzedalem,uważam też ,że 80gr na dzień dzisiejszy to niezła cena.Twoj jak to napisałeś profil gospodarstwa psuje rynek bo towar luzem oddasz za grosze a firma pakująca na Tobie zarobi i jeszcze da niższa cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 29 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpnia No widzisz za te grosze nie jeden hektar juz kupiłem i nie jednego john deera do roboty pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Henryk Napisano 29 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpnia 2 godziny temu, Gość Rolnik napisał: No widzisz za te grosze nie jeden hektar juz kupiłem i nie jednego john deera do roboty pozdro Bajki opowiadasz. Koszt spakowania max 15 Gr to żaden biznes luzem po 40 Gr. Nakłady nie są małe całe GG zostaję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 29 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpnia Ja nie neguje nikogo ale średnio widze konkurencję kogos co robi 100 200 ton miesięcznie z pakowalnia która robi kilka tysięcy ton i jakis średnio wierzę w ta cene 8zl/10 kg skoro tutaj nawet w ogłoszeniach można kupić 5zl/15 kg dobrego towaru to co, ktoś sie lituje i daje takie super pieniążki Panu Wojtkowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan Napisano 29 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpnia Godzinę temu, Gość Rolnik napisał: Ja nie neguje nikogo ale średnio widze konkurencję kogos co robi 100 200 ton miesięcznie z pakowalnia która robi kilka tysięcy ton i jakis średnio wierzę w ta cene 8zl/10 kg skoro tutaj nawet w ogłoszeniach można kupić 5zl/15 kg dobrego towaru to co, ktoś sie lituje i daje takie super pieniążki Panu Wojtkowi? Dobry towar za 5 zł śmiechu warte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Wielkopolski Napisano 29 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpnia No a jaki ? Odpadowy ? Chlopie gielda poznan WGRO sklepikarz mi odmowil dostaw ze nie chce ziemniaka bo po 5 zl juz tam kupuje i co ty na to ? Wy wszyscy tak drogo sprzedajecie ja sie zastanawiam gdzie chyba na księżyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Henryk Napisano 29 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpnia 1 godzinę temu, Gość Rolnik Wielkopolski napisał: No a jaki ? Odpadowy ? Chlopie gielda poznan WGRO sklepikarz mi odmowil dostaw ze nie chce ziemniaka bo po 5 zl juz tam kupuje i co ty na to ? Wy wszyscy tak drogo sprzedajecie ja sie zastanawiam gdzie chyba na księżyc. No wy tam na wielkopolsce to mądrzy nie jesteście. Gacie w dół I d*py się świecą, czekacie aż ktoś wam ....da 5zl w worek. Aby sprzedać. Naprawdę już tak nisko można upasc? Wkoncu zasoby gotówki się pokończą. Pozdro myślących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik wielkopolski Napisano 29 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpnia Heniu, dlatego ja kicham na taki interes za te pieniadze szkoda kręgosłupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 29 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpnia Godzinę temu, Gość Henryk napisał: No wy tam na wielkopolsce to mądrzy nie jesteście. Gacie w dół I d*py się świecą, czekacie aż ktoś wam ....da 5zl w worek. Aby sprzedać. Naprawdę już tak nisko można upasc? Wkoncu zasoby gotówki się pokończą. Pozdro myślących. A za co mają spłacić za niemiecki złom i czynsz dzierżawny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pkk Napisano 29 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpnia Czytałem właśnie artykuł o bakteriozie i o eksporcie jakie to zagrożenie, formy utajone itd braku rekompensat za utylizację. Powiedzcie mi co to za zagrożenie skoro nasadzone jest ziemniaka w CH*UJ, żarcia pod dostatkiem a nie widać tendencji że sadzeniak nie wiadomo skąd jest taki zły i będzie wielki głód w kraju.Nie irytuje was to?Sam rozmnażam zawsze z klasy A dla siebie i stąd mam materiał ale coś mi tu śmierdzi bo ktoś nam tu rzuca kłody pod nogi i chyba wszyscy wiemy kto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wojtek Napisano 30 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpnia 20 godzin temu, Gość Rolnik napisał: No widzisz za te grosze nie jeden hektar juz kupiłem i nie jednego john deera do roboty pozdro A to co mam Ci niby zazdrościć tych hektarów I john deerow?sąsiad ma hurtownie obok mnie i na takich jak Ty zarobil na Bentleya i kilka apartamentow w górach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lubelskie Napisano 30 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpnia 20 godzin temu, Gość Rolnik napisał: No widzisz za te grosze nie jeden hektar juz kupiłem i nie jednego john deera do roboty Dwa lata pod rzad sprzedaj po takiej cenie a hektary i john deery będą u komornika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Swietokrzyskie Napisano 30 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpnia 17 godzin temu, Gość Rolnik Wielkopolski napisał: No a jaki ? Odpadowy ? Chlopie gielda poznan WGRO sklepikarz mi odmowil dostaw ze nie chce ziemniaka bo po 5 zl juz tam kupuje i co ty na to ? Wy wszyscy tak drogo sprzedajecie ja sie zastanawiam gdzie chyba na księżyc. Kupi po 30gr sprzedaje 2.50 kupcie duże ilości wazeliny i dajcie się dalej r****. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 30 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpnia Apartamenty to ok mądrze ale Bentley to juz takie widzimisię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kkr Napisano 30 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpnia 2 godziny temu, Gość Swietokrzyskie napisał: Kupi po 30gr sprzedaje 2.50 kupcie duże ilości wazeliny i dajcie się dalej r****. Rybitwy 6 zł wywoławcza no trzeba być debi…. żeby po tyle sprzedawać ziemniaki na giełdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 30 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpnia Super ze macie takie kontakty i wejścia i zbyt na tirowe ilości w cenach przewyższających giełdowe. Cieszę sie waszym szczęściem poprostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość elzbieta Napisano 30 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpnia 5 godzin temu, Gość Rolnik napisał: Super ze macie takie kontakty i wejścia i zbyt na tirowe ilości w cenach przewyższających giełdowe. Cieszę sie waszym szczęściem poprostu. A wiesz co wykończyło rolnictwo? Telefony komórkowe i internet, resztę niech każdy dopowie sobie sam po głębikim przemyśleniu. Dobrej nocy, u nas grzmi i pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jaro Napisano 30 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpnia Daje sie u Was kopac?mój grimme sl800 nie daje rady lemiesz nie wchodzi takie sucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 31 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpnia 10 godzin temu, Gość Jaro napisał: Daje sie u Was kopac?mój grimme sl800 nie daje rady lemiesz nie wchodzi takie sucho. Puszczam deszczownia dzień przed kopaniem bo bym nie wjechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 31 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpnia 17 godzin temu, Gość Rolnik napisał: Super ze macie takie kontakty i wejścia i zbyt na tirowe ilości w cenach przewyższających giełdowe. Cieszę sie waszym szczęściem poprostu. Co rok dobry towar zwłaszcza tej samej parti w dużych ilościach jest w lepszej cenie i nic dziwnego w tym nie ma.chyba,że sprzedajecie marnym handlarzykom którzy stoją pozniej na giełdach i minimum 3-4zl chce zarobic na worku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 31 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpnia Moja żona sprzedaje swojemu koledze który ma sieć ekskluzywnych lokali weselnych.Kazdy ziemniak obejrzany z każdej strony po kilka razy w kalibrazu 40mm.Ilosci małe okolo 15 worków tygodniowo ale w cenie 50zl. Miesięcznie ma lepiej niż ja sprzedając tony na giełdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 31 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpnia Moja anka pięknie sobie radzi wykopała już 9 ha jeszcze 28 i po sprawie czasem coś się zepsuje ale z wchodzeniem w ziemię Nina problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 31 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpnia Ta gadka ze ty masz ,dobry towar, to w tym roku psu na bude klient idzie tam gdzie taniej, tak samo ty kupujac rozne rzeczy idziesz tam gdzie taniej. W tym roku towaru jest opór nie tylko u nas w Europie tez a apogeum dopiero przed nami- za dwa trzy tygodnie wykopki tzn główne zbiory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi