Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

42 minuty temu, Gość Wera napisał:

Panowie głowy do góry. Ruszył eksport na bialorus to i cena podskoczy

Daj namiar na kupca. Mam 4 tiry do sprzedania. Oddam po 50 groszy. Odmiana jurek. Kaliber 50 plus

54 minuty temu, Krzysztof.kkkk napisał:

Przecież eksport na Białoruś trwa cały czas? Tak samo do Rosji i tak samo import z Rosji do Polski 

W wszędzie trąbią  że z ruskimi nie handlujemy.

44 minuty temu, Gość Pikuś napisał:

Daj namiar na kupca. Mam 4 tiry do sprzedania. Oddam po 50 groszy. Odmiana jurek. Kaliber 50 plus

Teraz to po 50 gr byś oddał bo jest 20gr. Byłoby 50gr to byś chciał 80gr. Itd itd itd itd itd. 

1 godzinę temu, Gość Danny napisał:

Teraz to po 50 gr byś oddał bo jest 20gr. Byłoby 50gr to byś chciał 80gr. Itd itd itd itd itd. 

Sprzedajesz po te 20 groszy ziemniaka? U mnie w okolicy też zapytania w granicach 30-35gr ale z kim rozmawiam to za tyle nie będzie puszczał i w przechowalnie lądują.. 

8 godzin temu, Gość Qwerty napisał:

Widzieliscie artykuł o ziemniakach wysypanych w podkarpackim?co się dzieje z ludźmi?

Za darmo to jak świnie polecieli rabować bez zastanowienia.Ale jak by tam stał i chciał sprzedać to nie miał by kto kupić.Ciekawe kto chłopu teraz pieniądze za to odda?

1 godzinę temu, Sieradzak napisał:

Za darmo to jak świnie polecieli rabować bez zastanowienia.Ale jak by tam stał i chciał sprzedać to nie miał by kto kupić.Ciekawe kto chłopu teraz pieniądze za to odda?

Pewnie nikt a powinien ten co propagandę sieje

Przecież to jest grubymi nićmi szyte.

Gość wywalił 150 ton kupionych ziemniaków na polu, i cała polska dudniła o tym że one tam leżą i by ludzie sobie zbierali a ten jakoś się tym nie zainteresował. Dopiero jak wszystkie znikły (co też jest dla mnie mocno podejrzane, bo jak 150 ton przez weekend można "rozdetalować" ?XD), 

Jak dla mnie to jest jakaś akcja zorganizowana. 

56 minut temu, Gość Robert napisał:

Przecież to jest grubymi nićmi szyte.

Gość wywalił 150 ton kupionych ziemniaków na polu, i cała polska dudniła o tym że one tam leżą i by ludzie sobie zbierali a ten jakoś się tym nie zainteresował. Dopiero jak wszystkie znikły (co też jest dla mnie mocno podejrzane, bo jak 150 ton przez weekend można "rozdetalować" ?XD), 

Jak dla mnie to jest jakaś akcja zorganizowana. 

Darmozjady wyczuli promocję 

48 minut temu, Gość Klomb napisał:

Darmozjady wyczuli promocję 

U nas w przygodziczkach też gościu usypał kopiec pyry przy drodze i też zaczęli się do niego dobierać bo myśleli że to powystawowe.

7 godzin temu, Sieradzak napisał:

Nie ubliżaj pożądnym ludziom,bo to prawdziwi Polacy i katolicy byli, przecież podkarpackie to bastion jednej słusznej partii

15 minut temu, Gość Markon napisał:

U nas w przygodziczkach też gościu usypał kopiec pyry przy drodze i też zaczęli się do niego dobierać bo myśleli że to powystawowe.

Ziemniaka brakuje zaczynaja krasc.

1 godzinę temu, Gość Mieszczuch napisał:

Jakim trzeba być hipokrytą żeby nie zapłacić za towar pomimo że jest produkowany poniżej kosztow.

Tak się hoduje patologię. Wszystko im się należy za darmo.

Gość Glampin
18 godzin temu, Gość Rd1 napisał:

Sprzedajesz po te 20 groszy ziemniaka? U mnie w okolicy też zapytania w granicach 30-35gr ale z kim rozmawiam to za tyle nie będzie puszczał i w przechowalnie lądują.. 

A w telewizji mówią że polska gospodarka dobrze stoi.

5 godzin temu, Gość Xxx napisał:

Nie ubliżaj pożądnym ludziom,bo to prawdziwi Polacy i katolicy byli, przecież podkarpackie to bastion jednej słusznej partii

Nooo,znam ich doskonale.Traktor z Boguchwały jeden ode mnie kupował to to szkoda nawet gadać co to za ludzie.

2 godziny temu, Gość Glampin napisał:

A w telewizji mówią że polska gospodarka dobrze stoi.

Zanim zaczniesz pluć i mieć do innych pretensje to się wcześniej dowiedz,że takie rolnictwo w PKB kraju to zaledwie 2-3%czyli nie ma większego znaczenia na wpływ gospodarki

1 minutę temu, Gość Xxx napisał:

Zanim zaczniesz pluć i mieć do innych pretensje to się wcześniej dowiedz,że takie rolnictwo w PKB kraju to zaledwie 2-3%czyli nie ma większego znaczenia na wpływ gospodarki

Idąc twoim tokiem myślenia to wyeliminować chłopów i rolnictwo bo przecież nic nie znaczą 

17 minut temu, Gość Xxx napisał:

Idąc twoim tokiem myślenia to daleko nie zajdziemy. Myślisz tylko o swoim czubku nosa, reszta cie nie interesuje.

25 minut temu, Gość Kombi napisał:

Idąc twoim tokiem myślenia to wyeliminować chłopów i rolnictwo bo przecież nic nie znaczą 

I chyba właśnie do takiego wniosku doszli w Unii. Popatrzyli na słupki i stwierdzili że rolnictwo do zaorania - wszystko sprowadzimy z Mercosuru

43 minuty temu, spioch napisał:

I chyba właśnie do takiego wniosku doszli w Unii. Popatrzyli na słupki i stwierdzili że rolnictwo do zaorania - wszystko sprowadzimy z Mercosuru

I taki Gość Xxx jeszcze to promuje. Myślisz że pozjadał rozumy a jest ograniczony. Ale takich też potrzeba

Godzinę temu, Gość Xxx napisał:

Brawo patrioto jak będziesz kupował padline z Mercosur to inaczej będziesz myslal

9 minut temu, Gość Globus napisał:

I taki Gość Xxx jeszcze to promuje. Myślisz że pozjadał rozumy a jest ograniczony. Ale takich też potrzeba

Sami jesteście ograniczeni i myślicie tylko,że świat się kręci tylko wokół waszych ziemniaków,ja się tylko odniosłem do tego wpisu Pana, który twierdzi,że z gospodarką nie jest tak dobrze na podstawie cen ziemniaków,a wy już hejtujecie bo się to nie podoba mimo,że to prawda 

1 godzinę temu, Gość Xxx napisał:

PKB Polski to też zakłady nawozowe i tysiące firm ściśle zależnych od rolnictwa rusz trochę głową a nie czytaj glupot w necie.W jakiej gałęzi gospodarki pracujesz?