Gość Pkk Napisano Wtorek o 11:08 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 11:08 Ludzie pytają czy będzie lepiej. Nie nie będzie lepiej bo zmieniła się firma dystrybucji towaru i targi oraz giełdy są w odwrocie. Market teraz w każdej dziurze a tam dostawy nie robią tacy jak my. Nawet na takich wiochach jak u mnie w świętokrzyskiem pakowacze życza sobie po 100 ton minimum jednolitego towaru w partii i jak ma to schodzić jak tu mają ludzie po 2 morgi i to jedna z ciemnego druga z jasnego . Poza tym komu teraz chce się chodzić , czy rozbijać kramy zimą. Idzie jeden z drugim do markieta i tam się okupi wszystkiego co dystrybuują masowcy. Pozostaje zgasić swiatło i kurtyna na dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Scania ESI Napisano Wtorek o 16:36 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 16:36 Słychac wycie - znakomicie. Chłopy wyją !!! W kolejnym sezonie zostaną wytrwali. Sadzeniak cena bez zmian. Nawozy w górę. Produkt chłopa w dół. Będą się wieszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano Wtorek o 17:27 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 17:27 47 minut temu, Gość Scania ESI napisał: Słychac wycie - znakomicie. Chłopy wyją !!! W kolejnym sezonie zostaną wytrwali. Sadzeniak cena bez zmian. Nawozy w górę. Produkt chłopa w dół. Będą się wieszać. Handlarze też bardzo kiepsko kończą,z pobliskiej giełdy już 3poszło w piach i to wszyscy handlujacy ziemniakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rumi Napisano Wtorek o 17:38 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 17:38 59 minut temu, Gość Scania ESI napisał: Słychac wycie - znakomicie. Chłopy wyją !!! W kolejnym sezonie zostaną wytrwali. Sadzeniak cena bez zmian. Nawozy w górę. Produkt chłopa w dół. Będą się wieszać. Ty handlarzyno tez od darmowego przezucania woreczkow żebyś w psychiatryku z garbem nie wylądował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano Wtorek o 17:45 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 17:45 Godzinę temu, Gość Scania ESI napisał: Słychac wycie - znakomicie. Chłopy wyją !!! W kolejnym sezonie zostaną wytrwali. Sadzeniak cena bez zmian. Nawozy w górę. Produkt chłopa w dół. Będą się wieszać. Ci z kredytami to z pewnością choć jest to tragedia która i tak niczego nie zmienia.Do następnych zbiorów jest bardzo daleko a rachunki są co tydzień jakieś do zapłaty.Kto szalał za pieniądze z zeszłego sezonu jest w czarnej du....e. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grozer Napisano Wtorek o 19:30 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 19:30 Jest belejak kto mocno poszedł... kowry niech doją i dzierżawcy... a tu właśnie potrzeba pełne kieszenie kasy zeby zacząć kolejny sezon zakupami nawozem sadzeniakiem paliwem opryskami itp a za co tu odłożyć jak tona kapusty 300zl a tona ziemniaka 200zl co to za ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik lubelskie Napisano Wtorek o 20:16 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 20:16 40 minut temu, Gość Grozer napisał: Jest belejak kto mocno poszedł... kowry niech doją i dzierżawcy... a tu właśnie potrzeba pełne kieszenie kasy zeby zacząć kolejny sezon zakupami nawozem sadzeniakiem paliwem opryskami itp a za co tu odłożyć jak tona kapusty 300zl a tona ziemniaka 200zl co to za ceny... Kasa jeszcze jest bo jest ruch za nawozami a na moje oko to ogromny błąd.Zamiast protestów na drogach niech nikt nic nie kupi i cena spadnie albo zaczną drożej płacić za zboża to jest tylko moja opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ugon Napisano Środa o 07:02 Zgłoszenie Share Napisano Środa o 07:02 13 godzin temu, Sieradzak napisał: Ci z kredytami to z pewnością choć jest to tragedia która i tak niczego nie zmienia.Do następnych zbiorów jest bardzo daleko a rachunki są co tydzień jakieś do zapłaty.Kto szalał za pieniądze z zeszłego sezonu jest w czarnej du....e. Panowie Bialorus zaczyna brac. Dzisiej zabrali ode mnie 2 samochody Zobaczycie ze posprzedajemy tylko bedzie slaby zarobek. Telefony sie ruszają. Wiec spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Volvo fh Napisano Środa o 07:03 Zgłoszenie Share Napisano Środa o 07:03 Centrum logistyczne biedronka w Sieradzu 10kg i 5kg opakowania Zamówili teraz 8 tirów w tygodniu do świąt cena 0.80zł kg bardzo się cieszę że ominąłem firmy handlujące i jestem teraz bezpośrednim dostawcą i tak człowiek to pakował ale zarabiał pośrednik a teraz w Równej ile dostajecie 0.25zł kg w luzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano Środa o 08:35 Zgłoszenie Share Napisano Środa o 08:35 Byłem teraz w pewnym niemieckim sklepie na L i ziemniak luz 3.00 zl/kg. Czyli 12 razy wiecej niż dostaje rolnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kra Napisano Środa o 11:03 Zgłoszenie Share Napisano Środa o 11:03 2 godziny temu, Gość Rolnik napisał: Byłem teraz w pewnym niemieckim sklepie na L i ziemniak luz 3.00 zl/kg. Czyli 12 razy wiecej niż dostaje rolnik. Przecież tam są niemieckie ziemniaki 100% !!! A tępe ludzie wywożą towar całymi wózkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tracer Napisano Środa o 12:50 Zgłoszenie Share Napisano Środa o 12:50 4 godziny temu, Gość Rolnik napisał: Byłem teraz w pewnym niemieckim sklepie na L i ziemniak luz 3.00 zl/kg. Czyli 12 razy wiecej niż dostaje rolnik. Normalna cena w każdym markecie czy to na L czy na B czy na D bądź inne chyba ze jest akurat promocja to te 0.99 potrafią zrobić także , nasz towar w dużej mierze jedynie kto najwięcej się naje to bydło , o ile mamy w okolicy producentów bydła to trochę wybawią człowieka , inaczej powrót spowrotem na pole. Zjazdowa 6zl worek wywoławcza , zejścia brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano Środa o 12:56 Zgłoszenie Share Napisano Środa o 12:56 Jaki masz nr global gap przy dostawach do marketu na b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Stonka Napisano Środa o 15:12 Zgłoszenie Share Napisano Środa o 15:12 6 godzin temu, Gość Rolnik napisał: Byłem teraz w pewnym niemieckim sklepie na L i ziemniak luz 3.00 zl/kg. Czyli 12 razy wiecej niż dostaje rolnik. Ale pewnie na zakupach,a nie pooglądać ziemniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Byku Napisano Środa o 16:43 Zgłoszenie Share Napisano Środa o 16:43 Godzinę temu, Gość Stonka napisał: Ale pewnie na zakupach,a nie pooglądać ziemniaki Stonka sam leci na promocje do zagranicznych sklepow a potem placxe że ziemniak tani u chlopa i nikt tego nie kupuje. I dobrze. Taki sknera bedzie musial na wiosne wywozic do rowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kol Napisano Środa o 17:07 Zgłoszenie Share Napisano Środa o 17:07 24 minuty temu, Gość Byku napisał: Stonka sam leci na promocje do zagranicznych sklepow a potem placxe że ziemniak tani u chlopa i nikt tego nie kupuje. I dobrze. Taki sknera bedzie musial na wiosne wywozic do rowu. W wolbromiu ziemniaki 3 zł ale za worek Skalbmierz Proszowice 2 zł trza sprzedawać brak słów nawozy 20 % w górę no mamy uśmiechniętą wieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mars Napisano Środa o 17:22 Zgłoszenie Share Napisano Środa o 17:22 37 minut temu, Gość Byku napisał: Stonka sam leci na promocje do zagranicznych sklepow a potem placxe że ziemniak tani u chlopa i nikt tego nie kupuje. I dobrze. Taki sknera bedzie musial na wiosne wywozic do rowu. Szczera prawda. Sami siebie nie szanują, a żądają żeby mieszczuchy ich szanowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolo Napisano Środa o 19:49 Zgłoszenie Share Napisano Środa o 19:49 2 godziny temu, Gość Mars napisał: Szczera prawda. Sami siebie nie szanują, a żądają żeby mieszczuchy ich szanowali. Narobiles wstydu stonce. Chyba poszla 2 metry pod ziemię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano Środa o 20:06 Zgłoszenie Share Napisano Środa o 20:06 Chłopaki, w sklepach na L czy B to jestem dosłownie kilka razy do roku i dosłownie po to by sprawdzić po ile maja cebule cze ziemniaki. Leje na zakupy w tych sklepach. Dla mnie one moglyby naprawde nie istniec. Spożywkę kupuje tylko w lokalnej hurtowni, której właścicielem jest Polak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mieszczuch Napisano Środa o 21:34 Zgłoszenie Share Napisano Środa o 21:34 Godzinę temu, Gość Rolnik napisał: Chłopaki, w sklepach na L czy B to jestem dosłownie kilka razy do roku i dosłownie po to by sprawdzić po ile maja cebule cze ziemniaki. Leje na zakupy w tych sklepach. Dla mnie one moglyby naprawde nie istniec. Spożywkę kupuje tylko w lokalnej hurtowni, której właścicielem jest Polak. Tak, wszyscy jestescie tacy sami Wystarczy wam rzucic haslo promocja to juz od 4 rano przed sklepem stoicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Burek Napisano Środa o 21:46 Zgłoszenie Share Napisano Środa o 21:46 1 godzinę temu, Gość Rolnik napisał: Chłopaki, w sklepach na L czy B to jestem dosłownie kilka razy do roku i dosłownie po to by sprawdzić po ile maja cebule cze ziemniaki. Leje na zakupy w tych sklepach. Dla mnie one moglyby naprawde nie istniec. Spożywkę kupuje tylko w lokalnej hurtowni, której właścicielem jest Polak. Oj jakiś ty prawilny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Martinx77 Napisano wczoraj o 08:10 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 08:10 19 godzin temu, Gość Rolnik napisał: Jaki masz nr global gap przy dostawach do marketu na b Ha ha, nie doczekasz się, bo on nic takiego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano wczoraj o 10:03 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 10:03 Słyszeliście,że inspekcja sprawdza ogłoszenia w kategorii sadzeniak i wzywa do okazania dokumentów potwierdzających licencje do obrotu materiałem siewnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano wczoraj o 10:44 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 10:44 36 minut temu, Gość Rolnik napisał: Słyszeliście,że inspekcja sprawdza ogłoszenia w kategorii sadzeniak i wzywa do okazania dokumentów potwierdzających licencje do obrotu materiałem siewnym Kilka lat temu do mnie dzwonili jak miałem ogłoszenie o sadzeniaki i straszyli kara.Jakby się zastanowić i dobre sadzeniaki zamiast sprzedać wywieść w pole to nasadzeń było by mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Martinx77 Napisano wczoraj o 11:55 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 11:55 1 godzinę temu, Gość Rolnik napisał: Słyszeliście,że inspekcja sprawdza ogłoszenia w kategorii sadzeniak i wzywa do okazania dokumentów potwierdzających licencje do obrotu materiałem siewnym Wystarczy napisać, że ziemniaki drobne wielkości sadzeniaka, odmiany takiej i takiej. Oczywiście kupione w zeszłym sezonie z centrali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi