Gość Lubelskie Napisano Czwartek o 19:56 Zgłoszenie Share Napisano Czwartek o 19:56 1 godzinę temu, Gość Martinx77 napisał: Że się coś tam sprzeda to wiem, bo sam mam zamówione. Tylko, że ci producenci mają mają takie mało chodliwe odmiany. W poprzednim sezonie sprzedawało się wszystko, teraz ludzie wymyślają. A tak na marginesie, to bym się nie chwalił, że produkujesz sadzeniaka. Za te śmieci, co ostatnio ładowaliście, to się smażyć będziecie. Wracają po sadzeniaki to chyba nie jest ze mną źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 21 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 21 godzin temu 16 godzin temu, Gość Małorolny napisał: Musi ruszyć export, a jak narazie to tylko import nam serwują. Toniemy w ziemniakach, a one wjeżdżają ze wszystkich stron zamiast wyjeżdżać. Gdzie ci ruszy import jak zewsząd jadą do nas ziemniaki.Gosc który ode mnie bierze po nowym roku zaczyna wozić z Francji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Klon Napisano 18 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 18 godzin temu 3 godziny temu, Sieradzak napisał: Gdzie ci ruszy import jak zewsząd jadą do nas ziemniaki.Gosc który ode mnie bierze po nowym roku zaczyna wozić z Francji Podobno i niemcy nas zasypują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Młody Napisano 17 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 17 godzin temu 54 minuty temu, Gość Klon napisał: Podobno i niemcy nas zasypują Żadna nowość z dawna już tak niestety u nas jest,zamiast wspierać krajowych producentów to staliśmy się śmietnikiem dla innych i co najlepsze oni jest jeszcze to dotowane mają krzywda im się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kkr Napisano 16 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 16 godzin temu 5 godzin temu, Sieradzak napisał: Gdzie ci ruszy import jak zewsząd jadą do nas ziemniaki.Gosc który ode mnie bierze po nowym roku zaczyna wozić z Francji Export idzie cały czas tylko co niektórzy bez opamiętania Napier… 3 x tyle co zwykle + lepsze plony i są efekty co do importu co roku więcej wjeżdża niż wyjeżdża ale przy tych cenach transport wychodzi drożej niż ziemniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 12 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 12 godzin temu Niemieckie władze dopłacają do wyeksportowania 60gr/kg , więc nawet za darmo jak oddadzą to i tak zarobią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 11 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 11 godzin temu Masz to gdzies potwierdzone? Czy znojomy znajomego od kuzyna tak powiedzial? Kazdy pisze ze maja doplaty do exportu a nikt tego nie zweryfikowal. Miec to napewno maja nadprodukcje tak jak i u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nil Napisano 11 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 11 godzin temu Godzinę temu, Gość Rolnik z centrum napisał: Niemieckie władze dopłacają do wyeksportowania 60gr/kg , więc nawet za darmo jak oddadzą to i tak zarobią . Nie wiem czy to sie uda ale u nas jeden gosciu obsadzil już kilka tuneli. Czy to przetrwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sieradz Napisano 11 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 11 godzin temu 14 minut temu, Gość Gosc napisał: Masz to gdzies potwierdzone? Czy znojomy znajomego od kuzyna tak powiedzial? Kazdy pisze ze maja doplaty do exportu a nikt tego nie zweryfikowal. Miec to napewno maja nadprodukcje tak jak i u nas W telewizji nie mówili więc napewno nieprawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roza Napisano 1 godzinę temu Zgłoszenie Share Napisano 1 godzinę temu 10 godzin temu, Gość Nil napisał: Nie wiem czy to sie uda ale u nas jeden gosciu obsadzil już kilka tuneli. Czy to przetrwa? W tunelach możesz dogrzac. Bedą tylko kto to kupi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi