Gość Gosc Napisano 3 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 3 godziny temu Godzinę temu, Gość Wojtek napisał: Jak policzyłem to i tak wychodzi lepiej jak buraki, w pierwszym roku to sadzonka droga, ale teraz jest już własna, kombajn kupiłem i sadzarkę to wszystko sam zrobię wiec nie ma kosztów usług… tylko żeby udało się sprzedać, ale dzisiaj już próby przeszły to może nie będzie takiej katastrofy. Rece opadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 2 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 2 godziny temu Wojtek ja nie wiem czy ty na poważnie piszesz czy to są jakieś JAJA ?! Jakiś gość cie namówił na posadzenie 50 ha ziemniaka i go posłuchałeś jak by ci powiedział ze masz sie wykastrować to tez byś to zrobił? To forum to sie robi żenada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Martinx77 Napisano 2 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, Gość Wojtek napisał: Nie liczyłem na taką falę hejtu, ale i tak było warto Ty nam hejt wytykasz? To ja Tobie mogę o szacunku napisać. Sprzedając po 15 gr to nie dość, że nie masz szacunku dla własnej ale i innych pracy. Tą ceną psujesz rynek. Kilkuset takich zdesperowanych skoczków i do widzenia. Tak że nie licz na współczucie. To nie grupa wsparcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Młody rolnik Napisano 1 godzinę temu Zgłoszenie Share Napisano 1 godzinę temu Gosc sobie jaja robi a my wkurzamy się jeden przed drugim. Jak możesz przy tej cenie wyjść lepiej niż na buraku? skoro delikatnie licząc sadzeniaka za tonę 3 tysięcy razy 3 tony na hektar to 9 tys a przy sprzedaniu 50 ton po maks te 20 gr co napisałeś to 10 tys a gdzie reszta kosztów. Śmiech na sali. Pewnie piszesz tylko po to żeby żeby zdenerwować prawdziwych rolników uprawiających ziemniaki. Każdy umie liczyć ale w tym przypadku to kolego oszukujesz siebie a nie NAS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 1 godzinę temu Zgłoszenie Share Napisano 1 godzinę temu Facet popełnił trochę błędów ale każdy kiedyś zaczynał. Panowie wyluzujcie, co to was miażdży. Jego pole , jego kasa , jego strata. Koniec. Lepiej pomóc niech sie rozwija a nie zamyka gospodarstwo, to wyjdzie nam lepiej wszystkim tak naprawde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi