Gość Wojtek Napisano 6 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 6 godzin temu Teraz takie czasy, trzeba robić dużo na małej marży, 1000 zł z ha i koniec, przy 6 ha to trochę będzie kłopot przy tysiącu już jakoś pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 3 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 3 godziny temu 4 godziny temu, Gość Wojtek napisał: Teraz takie czasy, trzeba robić dużo na małej marży, 1000 zł z ha i koniec, przy 6 ha to trochę będzie kłopot przy tysiącu już jakoś pójdzie. Ogarnij się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kkr Napisano 3 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 3 godziny temu 4 godziny temu, Gość Wojtek napisał: Teraz takie czasy, trzeba robić dużo na małej marży, 1000 zł z ha i koniec, przy 6 ha to trochę będzie kłopot przy tysiącu już jakoś pójdzie. Mieć 1000zł z ha to po co to uprawiać jak z dzierżawy można mieć min 2 tyś no ale wariatów widać nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wojtek Napisano 3 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Sieradzak napisał: Co to za bzdury.Ja takich bredni nie pisałam.Admin, widzisz i nie grzmisz? Tak, tu błąd techniczny, to nie Sieradzka pisał tylko ja, jednak z jednym się nie zgodzę, Sieradzak Ty piszesz wyłącznie brednie… nie masz pojęcia o nowoczesnym biznesie jakim jest rolnictwo, Wy z Kołodziejczakiem to byście chcieli pod kloszem żyć i pracować a tu niespodzianka: wolny rynek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Esi Napisano 2 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 2 godziny temu (edytowane) Godzinę temu, Gość Wojtek napisał: Tak, tu błąd techniczny, to nie Sieradzka pisał tylko ja, jednak z jednym się nie zgodzę, Sieradzak Ty piszesz wyłącznie brednie… nie masz pojęcia o nowoczesnym biznesie jakim jest rolnictwo, Wy z Kołodziejczakiem to byście chcieli pod kloszem żyć i pracować a tu niespodzianka: wolny rynek! Ty jesteś ... <ciach> Edytowane 1 godzinę temu przez Sebastian Pawłowski Proszę o kontrargumenty a nie wyzwiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michu Napisano 1 godzinę temu Zgłoszenie Share Napisano 1 godzinę temu Ale popatrzcie ceny ziemniaka to powinny być jak w mleczarni i ktoś się powinien za to wsiąść !,Jak ktoś ma 10 krów i doi dostaje 1.40 za litr mleka a jak ktoś ma 60 krów i doi to od razu ma 2 zł z litra i tak samo ta osoba co wozi pyry do skupu przykładowo 800 ton rocznie powinna dostać teraz minimum 40 groszy a każdy inny patakier który wozi przykładowo 40 ton rocznie to cena adekwatna 10 groszy za kg takie jest moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lukasz Napisano 1 godzinę temu Zgłoszenie Share Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, Gość Wojtek napisał: Tak, tu błąd techniczny, to nie Sieradzka pisał tylko ja, jednak z jednym się nie zgodzę, Sieradzak Ty piszesz wyłącznie brednie… nie masz pojęcia o nowoczesnym biznesie jakim jest rolnictwo, Wy z Kołodziejczakiem to byście chcieli pod kloszem żyć i pracować a tu niespodzianka: wolny rynek! Wojtek wez lepiej jakiegoś mopa czy coś żonie w kuchni pomóż.Wszystko rób byle byś tylko tu nie pisał.Rolnictwo też zostaw bo z takim myśleniem i podejściem następnego roku nie przetrwasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi