Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pyrus
  W dniu 11.05.2024 o 22:24, Gość Mały Wacław sieradz napisał:

I oby tak dalej, niech suszy w całej Europie 

Expand  

O tak. Ja jeszcze marzę żeby była totalna susza od Kielc po Kraków Proszowice. Bo tamten region gorzej niż Sieradz nie szanuje tego co im natura daje. Najtańsi w Polsce oni są. Czy to z ziemniakiem czy pietruszką czy marchewką A nawet kapustą...

W dniu 12.05.2024 o 12:11, Gość Pyrus napisał:

O tak. Ja jeszcze marzę żeby była totalna susza od Kielc po Kraków Proszowice. Bo tamten region gorzej niż Sieradz nie szanuje tego co im natura daje. Najtańsi w Polsce oni są. Czy to z ziemniakiem czy pietruszką czy marchewką A nawet kapustą...

Expand  

Ja marzę o tym żebyś zdobył troszkę mózgu i empatii 

Gość Pyrus
  W dniu 12.05.2024 o 14:13, Gość Pan napisał:

Ja marzę o tym żebyś zdobył troszkę mózgu i empatii 

Expand  

Mózgu ,to jednak potrzeba krakusom...   Bo oni ,aby robić robić... Kujawy trochę przesuszyło to był spokój... Ale wreszcie przyjdzie kryska na matyska 😅 teraz na końcówce sezonu trochę się obudzili... Jednak dając marchew 70 -80 gr do tej pory przecież trzeba być debilem... Ile razy na Proszowicach można było kupić ziemniak poniżej złotówy....

Gość Marinx
  W dniu 12.05.2024 o 12:11, Gość Pyrus napisał:

Expand  

Nie dodałeś jeszcze chłopaków z Wolbromia co w tamtym roku po 11 zł za woreczek jesienią oddawali ciekaw jestem po ile w tym będą oddawać po 3 zł 

Gość Pyrus
  W dniu 12.05.2024 o 17:24, Gość elzbieta napisał:

On ma mniejszy móżdżek od wróbelka i to efekt jego ,,popisów"

Expand  

Jak widać prawda w oczy kole. Krakusą i kieleczaką ,aby homonto założyć i orać nimi pole. Bo klapki na oczy i robić... Jeśli ci ulży ....to mogę przyznać ci rację ...tak mam malutkim móżdżek... I ..k...a potrafię używać kalkulatora.

Wielce wykształcona elżbieto 😂 móżdżek to część mózgu i zazwyczaj on jest po prostu mały 😂

Gość Marian

Drodzy plantatorzy, rolnicy, farmerzy etc. etc.

Proszę o rozwagę i szacunek jeden do drugiego. Obrzucanie się obelgami na publicznym forum napewno nam nie sprzyja. To jedynie woda na młyn dla wszelkiej maści handlarzy i małych handlarzykow aby próbować was wykorzystać. Pozdrawiam i zachęcam do racjonalnego myślenia 

W dniu 13.05.2024 o 07:54, Gość Marian napisał:

Drodzy plantatorzy, rolnicy, farmerzy etc. etc.

Proszę o rozwagę i szacunek jeden do drugiego. Obrzucanie się obelgami na publicznym forum napewno nam nie sprzyja. To jedynie woda na młyn dla wszelkiej maści handlarzy i małych handlarzykow aby próbować was wykorzystać. Pozdrawiam i zachęcam do racjonalnego myślenia 

Expand  

Święte słowa. Zresztą nie sądzę by to rolnik napisał, to bardziej jakis mały prowokator. 

Gość elzbieta
  W dniu 13.05.2024 o 05:28, Gość Pyrus napisał:

Jak widać prawda w oczy kole. Krakusą i kieleczaką ,aby homonto założyć i orać nimi pole. Bo klapki na oczy i robić... Jeśli ci ulży ....to mogę przyznać ci rację ...tak mam malutkim móżdżek... I ..k...a potrafię używać kalkulatora.

Wielce wykształcona elżbieto 😂 móżdżek to część mózgu i zazwyczaj on jest po prostu mały 😂

Expand  

Wróbelek nie ma mózgu tylko móżdżek, więcej w tak małej główce nie pomieści się tak jak tobie.

Gość Pyrus
  W dniu 14.05.2024 o 09:24, Gość Marian napisał:

Jest za***ista susza a chłopaki gacie w dół spuścili rano na łodzi 3 zł już ręce opadają 

Expand  

Haha. Mówiłem. Faktycznie łodziakow nie doceniłem 😂. Homonto i klapki na oczy powinni rozdawać razem z biletami na giełdę

Gość Rolnik

A ile Wy byście chcieli żeby te pyrki kosztowały 10 zł? Kto to ma kupować przy takiej cenie ja dalej wolę starego ziemniaka i 90 procent konsumentów pewnie też. Zresztą ten całkiem młody ziemniak to żaden rarytas, sama woda i nawóz smaku wogole brak. Pozdrawiam 

• A_2 changed the title to Ziemniaki 2025