Gość Abc Napisano 14 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 14 Lutego W dniu 13.02.2025 o 15:21, Gość Wielkopolska napisał: Nie mam tej odmiany. Słyszałem że pakowalnie jej nie chcą . Nie wiem dlaczego Expand Być może że ma taka chropowata skórkę jak Vineta i już to im nie pasuje że źle to wygląda i może gorzej płucze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masło Napisano 14 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 14 Lutego W dniu 13.02.2025 o 15:21, Gość Wielkopolska napisał: Nie mam tej odmiany. Słyszałem że pakowalnie jej nie chcą . Nie wiem dlaczego Expand Nie chcą bo rośnie za gruba i przez to źle się pakuje do małych opakowań. Do pakowalni i przetwórstwa najlepsza jest Gala i na wczesnego Colomba zazwyczaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 17 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 17 Lutego Witam jaka cena ziemniaka żółtego pakowanego po 15 kg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pankracy Napisano 17 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 17 Lutego W dniu 17.02.2025 o 07:21, Gość Gość napisał: Witam jaka cena ziemniaka żółtego pakowanego po 15 kg? Expand od 10 do 12zl moze przez ten mróz sie cos poprawi bo niektórzy nie maja jak naszykować, lecz to działa w dwie strony bo małe ryneczki w mróz nie istnieją. wszyscy kupuja w marketach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 19 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 19 Lutego Ktoś wie jakie ceny w Sandomierzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 21 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego Jak miały być wczesne ziemniaki od 1 mają już posadzone a tu d*pa mruz trzyma i tak wnawiasie nigdy nie było na początku maja młodego ziemniaka chyba trzydzieści kg po 12-15 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość RolnikDOL Napisano 21 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego Rzeczywiście ktoś posadził wczesne już ?. Po mrozach -12 to w ziemi raczej uszkodzone będą. Pozdrawiam producentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 21 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego W dniu 21.02.2025 o 10:11, Gość RolnikDOL napisał: Rzeczywiście ktoś posadził wczesne już ?. Po mrozach -12 to w ziemi raczej uszkodzone będą. Pozdrawiam producentów Expand Okolice Wrocławia posadzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sebi Napisano 21 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego W dniu 21.02.2025 o 10:55, Gość Marek napisał: Okolice Wrocławia posadzone Expand Posadzone coś tam jest w paru miejscach ale założę się że o ile ziemia rozmarzenie to w niedzielę będzie szal jeden przez drugiego będą cała niedziela sadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ahten Napisano 21 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego W dniu 21.02.2025 o 11:01, Gość Sebi napisał: Posadzone coś tam jest w paru miejscach ale założę się że o ile ziemia rozmarzenie to w niedzielę będzie szal jeden przez drugiego będą cała niedziela sadzic Expand na wschod od wisly to nie wiem czy i do nastepnej niedzieli rozmarznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość RolnikDOL Napisano 21 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego Ja jestem z okolic Wrocławia i właśnie nie widziałem, żeby ktoś posadził. Dlatego pytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Okolice Wrocławia Napisano 21 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego W dniu 21.02.2025 o 13:20, Gość RolnikDOL napisał: Ja jestem z okolic Wrocławia i właśnie nie widziałem, żeby ktoś posadził. Dlatego pytałem Expand Jesteś DOL a przeciez w Poniatowicach już dawno coś tam powsadzali i w Wierzbnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcinn Napisano 21 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego W dniu 21.02.2025 o 16:57, Gość Okolice Wrocławia napisał: Jesteś DOL a przeciez w Poniatowicach już dawno coś tam powsadzali i w Wierzbnie Expand Jak dawno to już rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 22 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 22 Lutego W dniu 21.02.2025 o 17:25, Gość Marcinn napisał: Jak dawno to już rosną Expand ROSNĄ to chyba słowo na wyrost.Raczejsa ZAKOPCOWANE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Młody Napisano 24 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 24 Lutego Witam jak ziemniaki na KRK żółty i czerwony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 27 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 27 Lutego W dniu 21.02.2025 o 12:14, ahten napisał: na wschod od wisly to nie wiem czy i do nastepnej niedzieli rozmarznie Expand Sieradz posadził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Młody Napisano 1 Marca Zgłoszenie Share Napisano 1 Marca Witam jakie ceny ziemniaków żółtych i czerwonych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zenek Napisano 1 Marca Zgłoszenie Share Napisano 1 Marca Panowie jak tam ceny ?To prawda że jest zastój Rumuni nie biorą ?Ponoć biorą teraz w zachodniej europie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość RolnikDOL Napisano 1 Marca Zgłoszenie Share Napisano 1 Marca U mnie zainteresowanie większe niż wcześniej. W worku 15 bez problemu po 1,2 idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan Napisano 2 Marca Zgłoszenie Share Napisano 2 Marca W dniu 1.03.2025 o 17:14, Gość RolnikDOL napisał: U mnie zainteresowanie większe niż wcześniej. W worku 15 bez problemu po 1,2 idzie. Expand Ja sądzę 8 hektarów we wrześniu podawałem piękną soraje po 14 teraz kończe w małym hurcie (70-100 worów) po 18 i w detalu po 20 wszystko z domu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Master Napisano 2 Marca Zgłoszenie Share Napisano 2 Marca Witam. Jakie ceny na giełdach żółtego ziemniaka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rola Napisano 3 Marca Zgłoszenie Share Napisano 3 Marca W dniu 2.03.2025 o 01:06, Gość Pan napisał: Ja sądzę 8 hektarów we wrześniu podawałem piękną soraje po 14 teraz kończe w małym hurcie (70-100 worów) po 18 i w detalu po 20 wszystko z domu Pozdrawiam Expand To już nie można w tym detalu wziąć 25zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość rolnik mazowsze Napisano 4 Marca Zgłoszenie Share Napisano 4 Marca Ja też sprzedaje w detalu po 20 zł za woreczek żółtego. I osobiście uważam że jest to całkiem ok cena dla obu stron. Zresztą towar ładnie schodzi. I to najbardziej cieszy. Trzeba się dopasować cenowo do konkurencji w danym regionie i tyle. Owszem są miejsca rejony co będzie i po 25 , ale też pewnie bez problemu znajdzie się i po 15 za 15 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Proszowiak Napisano 4 Marca Zgłoszenie Share Napisano 4 Marca Panowie z Proszowic i okolic wy jesteście normalni na tej giełdzie żeby ziemniaka oddawać po 11 zł 15 zł to powinno być minimum szanujcie siebie i swoją pracę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 5 Marca Zgłoszenie Share Napisano 5 Marca Witam jaki nawóz stosujecie pod ziemniaki i w jakich ilościach na hektar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi