Gość Ciekawy Napisano 29 Października Zgłoszenie Share Napisano 29 Października Jak w Krakowie zejście i cena czerwonego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mieszaniec Napisano 29 Października Zgłoszenie Share Napisano 29 Października W dniu 26.10.2025 o 23:23, Gość Gość napisał: Ale piep....Ty jak narazie nic nie zdobyłeś swoją pracą tylko wnioskuję,że wszystko od rodziców.Powodzenia w podbijaniu świata PS jedyne co osiągniesz to wiek emerytalny. Nie wiadomo czy wiem emerytalny osiągnie. Broń Boże nie życzę nikomu źle To objaw bakteriozy? 4 razy Jurek pryskany a takie coś się trafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rachmel Napisano 29 Października Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 1 godzinę temu, Gość Mieszaniec napisał: Nie wiadomo czy wiem emerytalny osiągnie. Broń Boże nie życzę nikomu źle To objaw bakteriozy? 4 razy Jurek pryskany a takie coś się trafia Masz zainfekowane pyry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 29 Października Zgłoszenie Share Napisano 29 Października Trzeba by badać, ale Jurek u mnie w tamtym roku też taki był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mieszaniec Napisano 29 Października Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 46 minut temu, Gość Gość napisał: Trzeba by badać, ale Jurek u mnie w tamtym roku też taki był. W tamtym roku tego nie było i ta sama ochrona. Zastanawiam się czy jak usychał poszedł deszcz i czy coś nie zaatakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nina Napisano 29 Października Zgłoszenie Share Napisano 29 Października Godzinę temu, Gość Gość napisał: Trzeba by badać, ale Jurek u mnie w tamtym roku też taki był. 3 godziny temu, Gość Mieszaniec napisał: Nie wiadomo czy wiem emerytalny osiągnie. Broń Boże nie życzę nikomu źle To objaw bakteriozy? 4 razy Jurek pryskany a takie coś się trafia To jest bakterioza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 29 Października Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 37 minut temu, Gość Nina napisał: To jest bakterioza Trochę podobne,ale pewności nie ma.Mozliwe,że za wcześnie zacząłeś ochronę i za wcześnie skończyłeś a Jurek jest pozny podkresle,ze znawca nie jestem.Duzo tego jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość NICiekawego Napisano 29 Października Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 10 godzin temu, Gość Ciekawy napisał: Jak w Krakowie zejście i cena czerwonego? Zejście marne Bellarosa 6 Red Sonia 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 29 Października Zgłoszenie Share Napisano 29 Października Witam. Po ile sprzedajecie ziemniaki pakowane po 2 kg . Ilości hurtowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 29 Października Zgłoszenie Share Napisano 29 Października Zwykła mokra zgnilizna 2 godziny temu, Gość Nina napisał: To jest bakterioza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Henryk Napisano 29 Października Zgłoszenie Share Napisano 29 Października Ile Rumun placi za pyrki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mieszaniec Napisano 30 Października Zgłoszenie Share Napisano 30 Października 9 godzin temu, Gość Gość napisał: Trochę podobne,ale pewności nie ma.Mozliwe,że za wcześnie zacząłeś ochronę i za wcześnie skończyłeś a Jurek jest pozny podkresle,ze znawca nie jestem.Duzo tego jest ? Sadzone 18.04 po 55 dniach t1 później co 14 dni 4 razy. Na 3t jest tego z 300szt . Kopałem po 10.10 to chyba wystudzone w ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 30 Października Zgłoszenie Share Napisano 30 Października 10 godzin temu, Gość Henryk napisał: Ile Rumun placi za pyrki? Nie biorą narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Byku Napisano 30 Października Zgłoszenie Share Napisano 30 Października 8 godzin temu, Gość Gość napisał: Nie biorą narazie A Białoruś bierze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 30 Października Zgłoszenie Share Napisano 30 Października 8 godzin temu, Gość Gość napisał: Nie biorą narazie Ladowalem tira na Rumunię czerwony ziemniak z podwórka 7zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolli Napisano 30 Października Zgłoszenie Share Napisano 30 Października 7 minut temu, Gość Gość napisał: Ladowalem tira na Rumunię czerwony ziemniak z podwórka 7zl. Masz namiar dotego Rumuna. Oddam po 6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mat Napisano 30 Października Zgłoszenie Share Napisano 30 Października Za darmo oddaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Podlasin Napisano 30 Października Zgłoszenie Share Napisano 30 Października Rolli Ty zaproponuj po 2,5 co się będziesz cykał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 30 Października Zgłoszenie Share Napisano 30 Października 2 godziny temu, Gość Rolli napisał: Masz namiar dotego Rumuna. Oddam po 6. Napisał bym odpowiedni komentarz,ale moderator by nie zatwierdził za dużo by było obraźliwych treści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan Napisano 30 Października Zgłoszenie Share Napisano 30 Października 4 godziny temu, Gość Rolli napisał: Masz namiar dotego Rumuna. Oddam po 6. Czy ty serio myślisz,że ktoś ci odda klienta niektórych na giełdach też tak ponosi jak ktoś ma dobre zejście jak ja to przychodzą i proszą żeby im dać klienta albo pytać czy nie chce więcej już sobie jaja zaczynacie robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sieradz Napisano 31 Października Zgłoszenie Share Napisano 31 Października 6zl to dobra cena jak na taki rok, żeby tylko było komu podać w takiej cenie bo zejścia nie ma. Druga sprawa to brak zdrowia, bokiem wychodzą te ziemniaki, a pracownika u nas nie znajdziesz nawet za 20zl/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość rolnik mazowsze Napisano 31 Października Zgłoszenie Share Napisano 31 Października Pracownika nawet za 20 zł ciężko znaleźć ? Kolego dziś 25 to absolutne minimum. A często się słyszy o 30 zł za h. Nie jestem zaskoczony tym że ktoś słysząc cenę 7 zł chcę oddać za 6 zł , z tego co widać i słychać zwyczajnie jest brak kupca...Aczkolwiek pokazuję to obraz rozpaczy i fatalnej sytuacji . Obawiam się że wiosną będzie całkowita załamka skoro zachód pcha do nas bo sam nie może tego skonsumować. Jeszcze całkiem niedawno widziałem nowe ogłoszenia z ceną 25 groszy prosto z kombajnu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Martinx77 Napisano 31 Października Zgłoszenie Share Napisano 31 Października Tak, wiosna będzie b. ciężka. Jak młode szybko urosną to ze starymi po lasach będziemy jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Henryk Napisano 31 Października Zgłoszenie Share Napisano 31 Października 2 godziny temu, Gość Sieradz napisał: 6zl to dobra cena jak na taki rok, żeby tylko było komu podać w takiej cenie bo zejścia nie ma. Druga sprawa to brak zdrowia, bokiem wychodzą te ziemniaki, a pracownika u nas nie znajdziesz nawet za 20zl/h To nie jest dobra cena 6 zł. Zejdź na ziemię czlowieku. 6 zł 10 lat temu to może była dobra cena. To weź teraz ten zarobek zainwestuj w coś. Nie wiele za to kupisz a jeszcze z 2 takie lata to zobaczysz ile firm zaopatrujących rolnictwo się zwinie. A jak zdrowia nie masz to po co sądzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Scania ESI Napisano 31 Października Zgłoszenie Share Napisano 31 Października 20 godzin temu, Gość Rolli napisał: Masz namiar dotego Rumuna. Oddam po 6. Obyś dostał garba. Głupoty na pierwszy rzut oka nie widać. Ale po garbie odrazu każdy bedzie widział że jesteś bez rozumu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi