Gość Rolnik Napisano 20 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 20 godzin temu 31 minut temu, Gość Martinx77 napisał: Wystarczy napisać, że ziemniaki drobne wielkości sadzeniaka, odmiany takiej i takiej. Oczywiście kupione w zeszłym sezonie z centrali. Tylko , ze dodając w kategori sadzeniak oświadczasz, że posiadasz licencje na obrót materiałem siewnym a składanie fałszywych oświadczeń to grubsza sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 20 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 20 godzin temu Co zdziwiony ze mozna kupować w sklepie z Polskim kapitałem? Na zachodzie patriotyzm gospodarczy to podstawa, u nas niestety nie. I potem jest jak jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rumek Napisano 18 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 18 godzin temu 2 godziny temu, Gość Rolnik napisał: Tylko , ze dodając w kategori sadzeniak oświadczasz, że posiadasz licencje na obrót materiałem siewnym a składanie fałszywych oświadczeń to grubsza sprawa Nie nałożą żadnej kary tylko sytaszą. Ja już to przerabiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi