Sieradzak Napisano 1 godzinę temu Zgłoszenie Share Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Gość Wojtek napisał: Czy ktokolwiek kupuje ziemniaki w tym kraju? Jestem załamany, z powodu fatalnej koniunktury na dotychczasową produkcję (zboża, rzepak, kukurydza), dałem się namówić na produkcję ziemniaka przedstawicielowi jednej z firm zaopatrujących rolnictwo... miało być finansowanie na środki produkcji i sadzeniaki oraz pewny zbyt... teraz wszystkie firmy kupujące oświadczają, że nie prowadzą skupu bo towar nie idzie, ja mam tysiąc ton ziemniaka w kopcach i 20 ha na polu, a z firmy przychodzą wezwania do zapłaty i groźby windykacji... Takiej wtopy nie spodziewałem się w najgorszych snach... jeżeli ma ktoś namiar na firmę, która kupi towar choćby za część kosztów to bardzo proszę o kontakt. No widzisz.I po co ci to było.Z drugiej strony albo masz bujną wyobraźnię albo inteligencją nie grzeszysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi