ahten Napisano 3 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Gość Alojzy napisał: Nie wiadomo kto ile bedzie sadzil. Napewno czesc sie wykruszy. Napewno bedzie tez troche nowych skoczków. Poczekamy zobaczymy ale ja jestem dobrej myśli. Moze za rok, moim zdaniem przyszly bedzie jeszcze gorszy od tego. A kielkujcie juz ziemniaki, niektore prognozy przewiduja mrozy do konca lutego i zimny marzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pankracy Napisano 2 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, Gość Esi napisał: Wiosna zapowiada się ciekawie masa starego + masa nowego= kolejny ch… rok na rynku ziemniaka jeśli chodzi o pózny ziemniak to wszytko zależy od pogody czy będzie przede wszystkim przekropnie bo według mnie to 90%bez mozliwosci nawodnienia. wczesny nie zapowiada się ciekawie jak kolega Esi pisze masa starego. Do tego najważniejsze czy markety będą brać polskiego czy znów egipt/maroko/cypr . a pogoda w młodym to nie nie ma zbyt wiele bo na każdym polu wczesnego nawodnienie juz dawno a na mróz to chłopy będą latać kryć podwójnie może potrójnie albo kto wie co jeszcze. suma sumarum późny bardziej pewny od wczesnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marzenka Napisano 27 minut temu Zgłoszenie Share Napisano 27 minut temu 3 godziny temu, ahten napisał: Moze za rok, moim zdaniem przyszly bedzie jeszcze gorszy od tego. A kielkujcie juz ziemniaki, niektore prognozy przewiduja mrozy do konca lutego i zimny marzec W pogodzie nie potrafią przewidziec co bedzie jutro a ty o lutym mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi