Gość Robert Napisano 8 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 8 godzin temu Moje już w polu, zostały z tamtego roku Patrzyłem to tak po jednym gora dwa na samym dole zostały nie przemarznięte, może zostawię, ciekawe czy cos by z tego było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ahten Napisano 6 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 6 godzin temu 13 godzin temu, Gość Błaszki napisał: Ładne prognozy pogoda na nadchodzący tydzień. Końcem tygodnia może uda się coś wsadzić Za tydzien to ziemia nie rozmarznie, na 50 -70 cm zamarznieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 6 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Gość Robert napisał: Moje już w polu, zostały z tamtego roku Patrzyłem to tak po jednym gora dwa na samym dole zostały nie przemarznięte, może zostawię, ciekawe czy cos by z tego było Narobisz się tylko niepotrzebnie i kosztów zrobisz, a wykopiesz gnój, nawet jakby coś nie zmarzło to ile tego plonu Będzie? Na paliwo ci się nie zwróci żeby wykopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamilo Napisano 5 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 5 godzin temu 56 minut temu, ahten napisał: Za tydzien to ziemia nie rozmarznie, na 50 -70 cm zamarznieta W jakim rejonie tak głęboko pozamarzało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robert Napisano 5 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 5 godzin temu A nie, to ty mnie nie zrozumiałeś, ja tego nie chce kopać, to sensu nie ma, nie miało w listopadzie to i nie ma teraz. Myśle kilka arów zostawić by zrobić eksperyment czy coś z tego urosnie. Ale to już typowo dla jaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ahten Napisano 4 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 4 godziny temu caly wschod polski 1 godzinę temu, Gość Kamilo napisał: W jakim rejonie tak głęboko pozamarzało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ahten Napisano 3 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 3 godziny temu Godzinę temu, Gość Robert napisał: A nie, to ty mnie nie zrozumiałeś, ja tego nie chce kopać, to sensu nie ma, nie miało w listopadzie to i nie ma teraz. Myśle kilka arów zostawić by zrobić eksperyment czy coś z tego urosnie. Ale to już typowo dla jaj. tylko po co? nowe beda sie formowaly w zgnilych? powodzenia pozniej z chorobami w tej ziemi, ale kazdy robi jak uwazasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kama Napisano 37 minut temu Zgłoszenie Share Napisano 37 minut temu 3 godziny temu, ahten napisał: tylko po co? nowe beda sie formowaly w zgnilych? powodzenia pozniej z chorobami w tej ziemi, ale kazdy robi jak uwazasz Bakterioza gwarantowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi