Gość Robert Napisano wczoraj o 09:57 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 09:57 Moje już w polu, zostały z tamtego roku Patrzyłem to tak po jednym gora dwa na samym dole zostały nie przemarznięte, może zostawię, ciekawe czy cos by z tego było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ahten Napisano wczoraj o 11:28 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 11:28 13 godzin temu, Gość Błaszki napisał: Ładne prognozy pogoda na nadchodzący tydzień. Końcem tygodnia może uda się coś wsadzić Za tydzien to ziemia nie rozmarznie, na 50 -70 cm zamarznieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano wczoraj o 11:44 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 11:44 1 godzinę temu, Gość Robert napisał: Moje już w polu, zostały z tamtego roku Patrzyłem to tak po jednym gora dwa na samym dole zostały nie przemarznięte, może zostawię, ciekawe czy cos by z tego było Narobisz się tylko niepotrzebnie i kosztów zrobisz, a wykopiesz gnój, nawet jakby coś nie zmarzło to ile tego plonu Będzie? Na paliwo ci się nie zwróci żeby wykopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamilo Napisano wczoraj o 12:25 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 12:25 56 minut temu, ahten napisał: Za tydzien to ziemia nie rozmarznie, na 50 -70 cm zamarznieta W jakim rejonie tak głęboko pozamarzało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robert Napisano wczoraj o 12:57 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 12:57 A nie, to ty mnie nie zrozumiałeś, ja tego nie chce kopać, to sensu nie ma, nie miało w listopadzie to i nie ma teraz. Myśle kilka arów zostawić by zrobić eksperyment czy coś z tego urosnie. Ale to już typowo dla jaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ahten Napisano wczoraj o 14:03 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 14:03 caly wschod polski 1 godzinę temu, Gość Kamilo napisał: W jakim rejonie tak głęboko pozamarzało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ahten Napisano wczoraj o 14:17 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 14:17 Godzinę temu, Gość Robert napisał: A nie, to ty mnie nie zrozumiałeś, ja tego nie chce kopać, to sensu nie ma, nie miało w listopadzie to i nie ma teraz. Myśle kilka arów zostawić by zrobić eksperyment czy coś z tego urosnie. Ale to już typowo dla jaj. tylko po co? nowe beda sie formowaly w zgnilych? powodzenia pozniej z chorobami w tej ziemi, ale kazdy robi jak uwazasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kama Napisano wczoraj o 17:34 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 17:34 3 godziny temu, ahten napisał: tylko po co? nowe beda sie formowaly w zgnilych? powodzenia pozniej z chorobami w tej ziemi, ale kazdy robi jak uwazasz Bakterioza gwarantowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 21 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 21 godzin temu Dajcie się luzik z tymi ziemniakami bo tak będzie dno czy wy tego nie widzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 21 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 21 godzin temu 7 godzin temu, Gość Robert napisał: A nie, to ty mnie nie zrozumiałeś, ja tego nie chce kopać, to sensu nie ma, nie miało w listopadzie to i nie ma teraz. Myśle kilka arów zostawić by zrobić eksperyment czy coś z tego urosnie. Ale to już typowo dla jaj. A to chyba jeszcze gorszy pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Błaszki Napisano 20 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 20 godzin temu 9 godzin temu, ahten napisał: Za tydzien to ziemia nie rozmarznie, na 50 -70 cm zamarznieta Śniegu mieliście dużo...była warstwa izolacji. Nie wierzę w te bajki, że ziemia aż tak przemarzła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rafał Napisano 20 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 20 godzin temu 1 godzinę temu, Gość Rolnik napisał: Dajcie się luzik z tymi ziemniakami bo tak będzie dno czy wy tego nie widzicie Czyżbyś był wróżbitą. Ja sadze i mam zamiar w tym roku sie odkuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ahten Napisano 11 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 11 godzin temu 9 godzin temu, Gość Błaszki napisał: Śniegu mieliście dużo...była warstwa izolacji. Nie wierzę w te bajki, że ziemia aż tak przemarzła Kilka dni po najwiekszych mrozach byla awaria wodociagu,bryla byla do 70-80 cm. Na podlaskim nawet powyzej metra poprzemarzalo. pozniej sie snieg w wiekszosci roztopil, lod zostal i caly ten ostatniy tydzien bylo 10-14 stopni w nocy do soboty rano. dzisiaj snieg zostal tylko w cieniu, bloto na 1-3 cm a pod spodem zamarzniete kilka osob posialo nawozy w poprzdnim tyg, a od wczorja rzeczki i jeziora na polach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyra Napisano 10 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 10 godzin temu 9 godzin temu, Gość Błaszki napisał: Śniegu mieliście dużo...była warstwa izolacji. Nie wierzę w te bajki, że ziemia aż tak przemarzła W Wielkopolsce śniegu mnie ale też mróz był mniejszy i ziemia przemarznięta na 70cm Wiem to od grabarzy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Okolice Wrocławia Napisano 10 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 10 godzin temu 26 minut temu, Gość Pyra napisał: W Wielkopolsce śniegu mnie ale też mróz był mniejszy i ziemia przemarznięta na 70cm Wiem to od grabarzy ... Dokładnie tak ,okolice Wrocławia śniegu nie było a ziemia przemarznięta na 60-70cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kacper Napisano 9 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 9 godzin temu 11 godzin temu, Gość Błaszki napisał: Śniegu mieliście dużo...była warstwa izolacji. Nie wierzę w te bajki, że ziemia aż tak przemarzła Jestem z lubelskiego. Dzisiaj zrobilem odkop. Ziemia jest zamarznieta na 15 cm. Nie wiem komu zamarzlo na 50 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kkr Napisano 8 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 8 godzin temu Godzinę temu, Gość Okolice Wrocławia napisał: Dokładnie tak ,okolice Wrocławia śniegu nie było a ziemia przemarznięta na 60-70cm Ale jak z 5 cm puści to ziemniaka już obsypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Władek Napisano 8 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 8 godzin temu Godzinę temu, Gość Okolice Wrocławia napisał: Dokładnie tak ,okolice Wrocławia śniegu nie było a ziemia przemarznięta na 60-70cm Ja dzis wywozilem obornik na pryzme na pole. Traktor przerwał kolami zmarzline i sie zakopalem. Co za farmazony siejecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Okolice Wrocławia Napisano 6 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, Gość Władek napisał: Ja dzis wywozilem obornik na pryzme na pole. Traktor przerwał kolami zmarzline i sie zakopalem. Co za farmazony siejecie. Kolega w zeszły poniedziałek koparka kopał to było 5cm luźnego a pod spodem beton .Takze z d*py sobie te farmazony wyciągnęłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Władek Napisano 6 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 6 godzin temu 25 minut temu, Gość Okolice Wrocławia napisał: Kolega w zeszły poniedziałek koparka kopał to było 5cm luźnego a pod spodem beton .Takze z d*py sobie te farmazony wyciągnęłem Brak słów. Chyba w innym świecie żyjesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyra Napisano 6 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 6 godzin temu 2 hours ago, Guest Władek said: Ja dzis wywozilem obornik na pryzme na pole. Traktor przerwał kolami zmarzline i sie zakopalem. Co za farmazony siejecie. A skund jesteśś? Bo to robi różnice Pozatym ja o 70 cm mówię jako stan z czwartku Od dwóch dni odwilż i deszcze w Wlkp a specjalista od odmarzania nie jestem i w błocie kopała nie będę aby tobie coś udowodnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 6 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, Gość Kacper napisał: Jestem z lubelskiego. Dzisiaj zrobilem odkop. Ziemia jest zamarznieta na 15 cm. Nie wiem komu zamarzlo na 50 cm. 10cm to jest dziś rozpuszczone i jedna zupa na polu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan Napisano 4 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 4 godziny temu 15 godzin temu, Gość Rafał napisał: Czyżbyś był wróżbitą. Ja sadze i mam zamiar w tym roku sie odkuć. Odkuj to sobie mózgownice kokosów nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 1 godzinę temu Zgłoszenie Share Napisano 1 godzinę temu U kogo już grzmiało i błyskało dziś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi