Gość Młody Napisano Wtorek o 15:19 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 15:19 Sieradzkie, dopiero 10-15cm puściło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Władek Napisano Wtorek o 15:51 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 15:51 31 minut temu, Gość Młody napisał: Sieradzkie, dopiero 10-15cm puściło Ladnie podsycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano Wtorek o 16:09 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 16:09 Po wiela kwalifikat sadzeniaka bo nie wiem po ile swojego sprzedać, a jest trochę zapytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karol Napisano Wtorek o 18:42 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 18:42 2 godziny temu, Gość Rolnik napisał: Po wiela kwalifikat sadzeniaka bo nie wiem po ile swojego sprzedać, a jest trochę zapytań Ja kupowalem po 2500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano Wtorek o 19:25 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 19:25 3 godziny temu, Gość Władek napisał: Ladnie podsycha Bagno jak ch....do póki nie puści nic nie wyschnie tym bardziej że co chwilę pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rafik Napisano wczoraj o 10:04 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 10:04 W dniu 24.02.2026 o 20:25, Sieradzak napisał: Bagno jak ch....do póki nie puści nic nie wyschnie tym bardziej że co chwilę pada. Ja dzis lekko ruszylem hektar na wyższym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano wczoraj o 16:44 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 16:44 Brawo ty... w sobote bedziesz sadzil... orientuje sie ktos ile placa pakowalnie za ziemniaka luzem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tracer Napisano wczoraj o 18:10 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 18:10 Godzinę temu, Gość Rolnik napisał: Brawo ty... w sobote bedziesz sadzil... orientuje sie ktos ile placa pakowalnie za ziemniaka luzem ? Pewnie plus minus 25gr, nic się nie zmienia w temacie ziemniaka jadalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 11 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 11 godzin temu Za tyle To lepiej bykom dac lub na pole wywiezc niz komus prezenty robic !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kol Napisano 7 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 7 godzin temu 3 godziny temu, Gość Rolnik napisał: Za tyle To lepiej bykom dac lub na pole wywiezc niz komus prezenty robic !!! Za 20gr to w wolbromiu pakują w 15 kg i jak by mógł to by loda zro…. Kupującemu że od niego wzioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kama Napisano 5 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 5 godzin temu W dniu 26.02.2026 o 11:04, Gość Rafik napisał: Ja dzis lekko ruszylem hektar na wyższym Ładnie schnie. Jak nie bedzie padalo to po niedzieli może sie cos wsadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 4 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 4 godziny temu To wspolczuje tym ktorzy robia te lody pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tracer Napisano 3 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 3 godziny temu Godzinę temu, Gość Rolnik napisał: To wspolczuje tym ktorzy robia te lody pozdrawiam. No ja osobiście zaraz po wykopaniu , zrobiłem ogłoszenie prosto jak idzie z pola luzem , zacząłem od 25gr a kończę po 20gr bo wiedziałem ze biznesu w tym sezonie się nie zrobi , osobiście za mniej niż 10zl worek nie sortuje i nie workuje ale skoro ludziom za 3/4zl worek chce się bawić w sortowanie i workowanie to podziwiam ich zdrowie a dookoła większość rolników pełne magazyny i kopce w oczekiwaniu na cud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 2 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Gość Tracer napisał: No ja osobiście zaraz po wykopaniu , zrobiłem ogłoszenie prosto jak idzie z pola luzem , zacząłem od 25gr a kończę po 20gr bo wiedziałem ze biznesu w tym sezonie się nie zrobi , osobiście za mniej niż 10zl worek nie sortuje i nie workuje ale skoro ludziom za 3/4zl worek chce się bawić w sortowanie i workowanie to podziwiam ich zdrowie a dookoła większość rolników pełne magazyny i kopce w oczekiwaniu na cud Co ciekawe jeszcze więcej zaczyna się pojawiać liczących na cud względem uprawy wczesnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 36 minut temu Zgłoszenie Share Napisano 36 minut temu Jesli ktos chce byc parobkiem to jego sprawa niech sadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi