Gość Karol Napisano 3 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Gość Jarek napisał: Ja do tej pory trzymałem trzode. Jest lipa. W tym roku przeżucam sie na ziemniaki jadalne późne. Na pierwszy rok planuje obsadzic 50 ha. Zobacze jak na tym wyjde. Jak w miare to zwieksze do 300 ha. Chlewnie prxerobie na prxechowalnie. Zobaczymy. A masz odbiorce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Okolice Wrocławia Napisano 3 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 3 godziny temu Próbujcie próbujcie ,jeszcze sobie po 5ha kapusty wsadźcie z tego też jest niezły biznes .Tylko najpierw zacznijcie od wykopania jamy na towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 3 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, Gość Rafał napisał: A ja sprobuje w tym roku zabawe z wczesnym ziemniakiem. Sadze pierwszy rok. Myslisz że na zbożu lepiej wyjdziesz. Kupilem frazeliny na 10 ha. Zobadzymy jak to wyjdzie. A jakie odmiany będziesz sadził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Młody rolnik Napisano 2 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 2 godziny temu Powiedz jeszcze ze te chlewnie na ruszcie są i przerobisz je na magazyn normalnie śmiechu warte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 1 godzinę temu Zgłoszenie Share Napisano 1 godzinę temu 44 minuty temu, Gość Młody rolnik napisał: Powiedz jeszcze ze te chlewnie na ruszcie są i przerobisz je na magazyn normalnie śmiechu warte. będzie miał gotowe nadmuchy od spodu w pryzmę A jak przetrzyma do lata to i w drugą strone pyry popłyną heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi