Gość rolnik Napisano 10 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 10 godzin temu Nareszcie ziemniak pakowany w big bag odmiany kalibru +40 po 0.40gr może jak z tym paliwem i u nas się bujnie do tej pory był zastój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zatwardziały rolnik Napisano 10 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 10 godzin temu 21 godzin temu, Gość Xyz napisał: Gdyby była ustalona cena 1zł kilogram to i tak by się znalazł ktoś kto by robił za 50 groszy cała prawda Nareszcie coś się bujnęło big bag już 5 auto po 0.40 gr ładuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DJ&DAREK -soraja Napisano 10 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 10 godzin temu 31 minut temu, Gość zatwardziały rolnik napisał: Nareszcie coś się bujnęło big bag już 5 auto po 0.40 gr ładuje Do mnie też po ziemniaki SORAYA dzwonią pakowane w worki 15kg po 10 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tracer Napisano 9 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 9 godzin temu 51 minut temu, Gość zatwardziały rolnik napisał: Nareszcie coś się bujnęło big bag już 5 auto po 0.40 gr ładuje 16 minut temu, Gość DJ&DAREK -soraja napisał: Do mnie też po ziemniaki SORAYA dzwonią pakowane w worki 15kg po 10 zł No i elegancko Panowie macie rękę do handlu , nie to co inni próbują sprzedać po 3-4-5zł worek i nie mogą sprzedać , może dacie im jakąś receptę na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 6 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 6 godzin temu Kupić im pas by im gacie do kostek nie spadały przed handlarzami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bronek Napisano 5 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 5 godzin temu Pierwszy hektar wsadzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kra Napisano 5 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 5 godzin temu 4 godziny temu, Gość DJ&DAREK -soraja napisał: Do mnie też po ziemniaki SORAYA dzwonią pakowane w worki 15kg po 10 zł Nie prawda że się ruszyło Rumun bierze za darmo z Niemiec także panowie szykujcie dziury bo za chwilę ziemniak wróci na pole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan Napisano 3 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 3 godziny temu 5 godzin temu, Gość Tracer napisał: No i elegancko Panowie macie rękę do handlu , nie to co inni próbują sprzedać po 3-4-5zł worek i nie mogą sprzedać , może dacie im jakąś receptę na to ? Recepta to stały sprawdzony odbiór i elegancki towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zenek Napisano 3 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Gość Bronek napisał: Pierwszy hektar wsadzony I ja już pole rusxyłem może pojutrze coś wsadzę jsk bedzie pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tracer Napisano 3 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Gość Kra napisał: Nie prawda że się ruszyło Rumun bierze za darmo z Niemiec także panowie szykujcie dziury bo za chwilę ziemniak wróci na pole Oj żeby tylko ziemniak , w tym sezonie to duże te dziury szykować by pomieściły to wszystko , niech się powtórzy drugi sam taki sezon pod rząd i może być "ciekawie" , kto nie przetańczył wszystkiego z lepszych lat lub nie poszedł za mocno w nabytki na kreskę może jakoś jeszcze będzie wiązał koniec z końcem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pkk Napisano 2 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 2 godziny temu Cieszę się że humory dopisują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pkk Napisano 2 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 2 godziny temu Zauważyłem że to forum ma bardziej charakter satyryczny niż merytoryczny niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zzy Napisano 18 minut temu Zgłoszenie Share Napisano 18 minut temu 6 godzin temu, Gość Paweł napisał: Kupić im pas by im gacie do kostek nie spadały przed handlarzami. Nie pas tylko pasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi