Gość Paweł Napisano wczoraj o 19:43 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 19:43 Panowie, jestem kierowcą tira. Widzę że w tym roku jest opór nasadzeń wczesnego ziemniaka. Przoduje Wielkopolska. Ogólnie jak na połowe marca to i na wschodzie Polski jest dużo nasadzeń. Ten rok bedzie ziemniaczanym. Pewnie ludzie mają jakieś kontrakty popodpisywane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Okolice Wrocławia Napisano wczoraj o 20:34 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 20:34 49 minut temu, Gość Paweł napisał: Panowie, jestem kierowcą tira. Widzę że w tym roku jest opór nasadzeń wczesnego ziemniaka. Przoduje Wielkopolska. Ogólnie jak na połowe marca to i na wschodzie Polski jest dużo nasadzeń. Ten rok bedzie ziemniaczanym. Pewnie ludzie mają jakieś kontrakty popodpisywane. Tak mają kontraktu podpisane jak Ty nie jeździsz na najniższej krajowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 16 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 16 godzin temu To z czego to niby kupuje jak uposazenia poselskiego chyba nawet 20 tysiecy nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 15 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 15 godzin temu Po co to sadzicie ludzie... Znam czlowieka co detaluje ziemniaki po 10zl/15 kg i jeszcze dowozi w cenie jak ktos zamowi pare woreczkow to jest upodlenie sie !!!! Ma pelne magazyny i pelne gacie, taki ktos do lipca bedzie stare ziemniaki sprzedawal a wy juz po mlodym byscie wtedy chcieli byc 5 zl/worek gwarantowane za nowego ziemniaka. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Szzone Napisano 8 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 8 godzin temu 7 godzin temu, Gość Rolnik napisał: Po co to sadzicie ludzie... Znam czlowieka co detaluje ziemniaki po 10zl/15 kg i jeszcze dowozi w cenie jak ktos zamowi pare woreczkow to jest upodlenie sie !!!! Ma pelne magazyny i pelne gacie, taki ktos do lipca bedzie stare ziemniaki sprzedawal a wy juz po mlodym byscie wtedy chcieli byc 5 zl/worek gwarantowane za nowego ziemniaka. Pozdrawiam. Święta prawda mam kolegę co ma świetny pomysł sądzić ziemniaka dwa razy więcej niż ma zbytu bo pole jest sadzemiak jest. Mówi że ludzie mniej posadzą to on sprzeda i zarobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Świerzak Napisano 7 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 7 godzin temu W dniu 16.03.2026 o 06:35, Gość Poszkodowany Rolnik napisał: Zdrajcy Polskiej wsi w natarciu Kołodziejczak zdradził sprzedał rolników do Polski sprowadzono tysiecie ton kapusty i ziemniaków i to pod jego parasolem czy Borowiak to następca Kołodziejczyk? Cena marne odbioro zero szacuje się że w przechowlanich zostaje jeszcze 1mln 500 tys to ziemniaków cebuli i kapusty czy rowy przy drogach będą pełno niechcianego towaru? Róbmy listy firm które sporadzaja kapustę z Albani ziemniaki z Egiptu Niemiec https://www.facebook.com/share/r/1DjcYS9VGx/ Cytuje post z kapusty białej: Przecież sami rolnicy wpłacali na agrohvjnue, już wtedy konto puchło, nie było jak przejąć kasy to trzeba było zostać posłem z samych zbiórek 15mln się uzbierało tak to można żyć a kapusta to przykrywka 20grosikow, widać Ci co najwięcej latali za tym psem teraz mają łby po sobie, jeden z orzezyna mało się nie zbił autem tak zapieprzał na strajk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pkk Napisano 6 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 6 godzin temu Ja będę glosował na Brauna i niech się nawet rewolucja robi. I tak nie mam już nic do stracenia. Reszta to klakiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 4 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Gość Pkk napisał: Ja będę glosował na Brauna i niech się nawet rewolucja robi. I tak nie mam już nic do stracenia. Reszta to klakiery Skala glosow na wsi i nie tylko jest ogromna ludzie maja dosyc PO PIS PSL LEWICY pewnie Brauna zamknai bedzie po ptokach ja tez nie mam juz nic do stracenia a wlasciwie po tym roku stracilem wszystko ciezko bedzie dozyc do wyborow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 3 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Gość Pkk napisał: Ja będę glosował na Brauna i niech się nawet rewolucja robi. I tak nie mam już nic do stracenia. Reszta to klakiery ,,Gdyby głupota miała skrzydła latałaby niczym gołębica" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 3 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 3 godziny temu 22 minuty temu, Gość Gosc. napisał: ,,Gdyby głupota miała skrzydła latałaby niczym gołębica" Doplaty dla malych gospodarstw wymog sadzenia warzyw mlody rolnik zjednego gospodarstwa trzech nastepcow to sa efekty nadprodukcji a nie biedny kolodziejczak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sztukmistrz z lublina Napisano 1 godzinę temu Zgłoszenie Share Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, Gość Pkk napisał: Ja będę glosował na Brauna i niech się nawet rewolucja robi. I tak nie mam już nic do stracenia. Reszta to klakiery Brązowy już zapowiedział wyjście z unii i zbliżenie kontaktów z ruskimi, zabierze wszystkie dopłaty, trzynastki, czternastki, osiemset plusy, płatne szkolnictwo i służba zdrowia. Więc zamiast do lekarza będziesz chodził do szamana bo z tych ziemniaków tylko na to będzie cię stać. Jak się brązowy rozpędzi to przymusowo wprowadzi obecność na niedzielnej mszy oraz księżom da uprawnienia takie jak milicji, a żonę i dzieci będziesz mógł prać w majestacie prawa. A i jeszcze da wszystkim broń więc spokojnie somsiada zastrzelisz jak wlezie na twoją miedzę, pod warunkiem że on nie odpali ciebie wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi