Gość Kamil Napisano Sobota o 17:25 Zgłoszenie Share Napisano Sobota o 17:25 7 godzin temu, Gość Karol napisał: Te co zaczeły wyłazić to ich połapało od góry Do polowy kwietnia zimne noce. Jeszcze ich 10 razy poparzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michał Napisano Sobota o 18:19 Zgłoszenie Share Napisano Sobota o 18:19 52 minuty temu, Gość Kamil napisał: Do polowy kwietnia zimne noce. Jeszcze ich 10 razy poparzy. A niech parzy. Trzeba stare eyprzedac bo kopce nie ruszone. Mam ilosci tirowe. Ładny towar. Sprzedam w dobrej cenie. Okolice Łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamil Napisano wczoraj o 07:20 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 07:20 12 godzin temu, Gość Michał napisał: A niech parzy. Trzeba stare eyprzedac bo kopce nie ruszone. Mam ilosci tirowe. Ładny towar. Sprzedam w dobrej cenie. Okolice Łodzi. To sobie sprzedaj. Najlepiej to je wsadz jeszcze raz to może w tym roku zarobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano wczoraj o 09:28 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 09:28 Praca w polu staje się zajęciem ekskluzywnym przy obecnych cenach ON i nawozów więc nie kuś go by dołączył do tego prestiżowego klubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bobek Napisano 13 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 13 godzin temu W dniu 22.03.2026 o 08:20, Gość Kamil napisał: To sobie sprzedaj. Najlepiej to je wsadz jeszcze raz to może w tym roku zarobisz. W tym roku chyba badzie duże zapotrzebowanie na wczesnego bo każdy sadzi do oporu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Swietokrzyskie Napisano 10 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 10 godzin temu 2 godziny temu, Gość Bobek napisał: W tym roku chyba badzie duże zapotrzebowanie na wczesnego bo każdy sadzi do oporu. W minionym roku na wczesnym jeszcze coś się zarobiło to w tym cały rok w plecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tracer Napisano 10 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 10 godzin temu 2 godziny temu, Gość Bobek napisał: W tym roku chyba badzie duże zapotrzebowanie na wczesnego bo każdy sadzi do oporu. To samo jest z innymi z między innymi kapustnymi , kapusta stara co łaska i pójdzie pewnie na pole u wielu rolników ale już nasadzeń kapusty oraz kalafiorów tyle że nawet osoby które nigdy tego nie sadziły poszły na całość w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 7 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 7 godzin temu Powiem tak. Smialismy sie z murzynow ale powoli chyba oni zaczna sie smiac z nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Scania ESI Napisano 6 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 6 godzin temu Ja w tym roku zwiększyłem nasadzenia i kapusty też nie będę sobie żałował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grozer Napisano 3 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Gość Scania ESI napisał: Ja w tym roku zwiększyłem nasadzenia i kapusty też nie będę sobie żałował. Z tego co pamiętam kiedys pisałeś ze ziemie dales w dzierżawę i lepiej zahandlować a garba niech łapią inni i nie warto a tu piszesz zupełnie na odwrót dziś.. chyba ze sa dwie scanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 51 minut temu Zgłoszenie Share Napisano 51 minut temu 3 godziny temu, Gość Grozer napisał: Z tego co pamiętam kiedys pisałeś ze ziemie dales w dzierżawę i lepiej zahandlować a garba niech łapią inni i nie warto a tu piszesz zupełnie na odwrót dziś.. chyba ze sa dwie scanie To się chyba nazywa rozdwojenie jaźni. Macie jakieś doświadczenia z RSM 32 pod ziemniaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łuki Napisano 13 minut temu Zgłoszenie Share Napisano 13 minut temu 6 godzin temu, Gość Scania ESI napisał: Ja w tym roku zwiększyłem nasadzenia i kapusty też nie będę sobie żałował. 3 godziny temu, Gość Grozer napisał: Z tego co pamiętam kiedys pisałeś ze ziemie dales w dzierżawę i lepiej zahandlować a garba niech łapią inni i nie warto a tu piszesz zupełnie na odwrót dziś.. chyba ze sa dwie scanie On się z was śmieje chłopy, nie widzicie tego? Chce żebyście robili za darmo i on będzie zarabiał a nie wy. NIE WIDZICIE TEGO?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi