Gość Andrzej Kazimierczak Napisano 6 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Stycznia 2017 UWAŻAJCIE na ogłoszenia o pomocy na bezpłatną dystrybucje. Zaufałem a teraz nie mam ani jabłek ani pieniędzy. Agencja mi nie wypłaci bo zawiezli na małe instytucje które nie posiadają statusu użytku publicznego. Oferują tanią pomoc za 10 gr albo 15gr z TRANSPORTEM. Wysyłałem pierwszy raz wiec nie miałem pojęcia że 15 to zazwyczaj sam koszt ofiarowania w pewnych inst. Dowiedziałem się jak już jest za późno. Ja miałem tylko 2 tony więc z bólem ale to przeżyje, bo do Sądu nie mam z czym iść. Dla mnie to skurwysy...wo. Ogłoszenie było z ok grójca. Często ten Pan się ogłasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sadownik Napisano 6 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Stycznia 2017 Nie nabijajcie pieniędzy ludziom, w tej chwili można już samemu znaleźć instytucje, bez płacenia komuś, bo jest większe zapotrzebowanie niż ilość jabłka do oddania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Do Andrzej K Napisano 6 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Stycznia 2017 Kolego Andrzej troche to naciagane bo ARR weryfikuje jeszcze miejsce gdzie wysyłamy więc jakoś to dziwne że jabłko poszło w miejsce gdzie nie powinno a jeśli nawet to samemu można sprawdzić status organizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Właduś Napisano 6 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Stycznia 2017 Dokładnie ARR weryfikuje miejsce, Andrzej K chce robić kokosy na załatwianiu miejsca do oddania i atakuje tańszą konkurencje, tylko to nie ten ro i nie ten limit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGRiT Napisano 6 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Stycznia 2017 Powyższa dyskusja zostałą przeniesiona w drodze wyjątku z sekcji Ogłoszeń IGRiT. Prosimy nie mieszać ogłoszeń kupna-sprzedaży z komentarzami, dyskusjami i opiniami - powoduje to niepotrzebny bałagan. Wszelkie kolejne tego typu wypowiedzi umieszczane pomiedzy ogłoszeniami kupna-sprzedaży będą usuwane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi