Gość Gość Napisano 12 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Stycznia 2017 Dzisiaj zaladowalem zoltego 55+ 2 lufy 6zl za 15kg na rumunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 13 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Stycznia 2017 w mazowieckim też po 6zł ładują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mały Napisano 13 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Stycznia 2017 witam.myślę ,że 6zł./15 to na dzień dzisiejszy to min.,a jeśli pogoda się nie zmieni to w pod koniec przyszłego tygodnia będzie 7-8zł/15kg. Pozdrawiam z pomorza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Napisano 14 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Stycznia 2017 Ja wczoraj na bronkach po 3zl oddawalem i kupca zero. Najgorszy rynek w polsce chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 14 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Stycznia 2017 Wieluń - dalej bez problemu można kupić ziemniaka za 4 złote. Kaliber 4+ i 45+, grubszego cenią drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 14 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Stycznia 2017 Ja wczoraj na bronkach po 3zl oddawalem i kupca zero. Najgorszy rynek w polsce chybaTrzeba rozroznic sprzedaz od oddawania. Lepiej zostan w domu i nie psuj ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lukas Napisano 14 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Stycznia 2017 Trzeba rozroznic sprzedaz od oddawania. Lepiej zostan w domu i nie psuj ceny. Heh, dobrze odpowedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 14 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Stycznia 2017 żółty jest po 6 zł a irga i belaroza po 7 zł za 15 kg. tylko załadunki całotirowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Agnes Napisano 14 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Stycznia 2017 Jak można dostać za żółtego kal 5+w okolicach Sieradza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość adam Napisano 15 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2017 6zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wrocławiak Napisano 15 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2017 Wrocław Giełda 7 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robek Napisano 15 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2017 Sprzedawać kto może po te 6 zl bo jak mróz początkiem lutego zniknie to do końca kwietnia lipa będzie z cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 15 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2017 Jeździłem trochę za ziemniakiem po okolicach Sieradza i Wielunia i okazuje się, że towaru jest bardzo dużo. Większość praktycznie nie rozpoczęła sprzedaży bo czekają na kolejne zwyżki. Masa ludzi ma towar w kopcach i czeka na ocieplenie żeby rozpocząć szykowanie. Więc różnie to jeszcze może być. Nie piszę tego jako handlarz bo głównie jestem rolnikiem i sam mam swoje ziemniaki więc chciałbym żeby cena była jak najwyższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robek Napisano 15 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2017 Zgadza się Marcin dlatego pisze wyżej żeby sprzedawać kto ma możliwość przygotowania teraz. Ogłoszeń kupna teraz trochę jest. Mróz puści będzie tylko sprzedaż w ogłoszeniach. Mi zostało jakieś 160 ton planuje żeby na początek lutego zostało mi nmax 30 na hurtownie która bierze odę mnie od lat Ale bierze też reszte warzyw dlatego ich szanuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość janusz błaszki Napisano 15 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2017 Wiem z ziemniakami cena 5-6 zł na obecną chwile wszyscy duzi czekają do marca ma mam duzo teraz sprzedaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 15 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2017 panowie co wy pie...cie!!! brak ziemniaka frytka płaci 50 gr bo potrzebują rumun ładuje cały czas tiry !!! a wy czepiecie gaciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 15 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2017 Może i tego towaru jest troszkę ale to nie powód żeby odrazu miało spaść na 3 zł za worek teraz dużo ludzi w skrzynki sypie sadzeniaka do kiełkowania to beda holendry grube upychać taniej bo on smaku nie ma tylko ładną gładką skórkę ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spioch Napisano 17 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Stycznia 2017 WGRo Poznań: generalnie cena się trzyma: 8-10 zł za worek z lekką tendencją zwyżkową ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość radek Napisano 17 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Stycznia 2017 zobaczycie marcu zrobi sie cena na ziemniaka powyzej 10 zł za 15 kg a mozrze nawet być wyzej niema ziemniaka niema gdzie kupić przechowalnie puste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 17 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Stycznia 2017 poczekamy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 17 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Stycznia 2017 zobaczycie marcu zrobi sie cena na ziemniaka powyzej 10 zł za 15 kg a mozrze nawet być wyzej niema ziemniaka niema gdzie kupić przechowalnie puste Oby tak było. Zobaczymy co się zrobi z podażą jak nadejdzie to zapowiadane ocieplenie na koniec stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tadek Napisano 17 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Stycznia 2017 w tym roku ziemniaki zjadł niszczyk tysiące hektarów nie wykopane zostały na polu w kazdej miejscowosći zostało po kilka ha nie wykopanych ziemniaków eksport jest sanie a dotego na zachodzie europy ziemniaka niema jest bardzo drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maro srdz Napisano 18 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2017 Człowieku marzeniami można A nawet trzeba żyć. Ale marzec to akurat będzie najgorszy miesiąc. Kwiecień to może dobije do tej 10 ale bez rewelacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dawid Napisano 18 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2017 Człowieku marzeniami można A nawet trzeba żyć. Ale marzec to akurat będzie najgorszy miesiąc. Kwiecień to może dobije do tej 10 ale bez rewelacji. a co nie możesz kupić juz towaru przechowalnie puste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maro Srdz Napisano 18 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2017 a co nie możesz kupić juz towaru przechowalnie puste Ta nie moge kupic.. Człowieku zejdź na ziemie daj adres to Ci przywiozę ile trzeba 5 plus 40 netto zainteresowany dalej?? Tylko żebys kase mial odrazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi