Marcin Napisano 14 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Stycznia 2017 Witam W tym temacie zamieszczamy aktualne ceny nawozów w Waszych rejonach. Ja ostatnio nic nie kupowałem ale miałem propozycję na Polifoske 6 w bigbagach po 1450zł brutto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mafia Napisano 12 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lutego 2017 ja bym radzil nie kupowac wszystkim i wtedy nawozy beda za grosze lecz nie potrafimy sie zjednoczyc bo mamy w tym kraju rozne pochodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Miecio Napisano 28 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lutego 2017 Witam Panowie ile sypiecie na ha tak standardowo nawozów chodzi mi o polifoske lub yare oraz saletrzak. Pod marchew cebulę kapuste ziemniaka pekina. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bartek Napisano 17 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpnia 2017 A gdzie zwykle kupujecie nawozy? Pytam, bo zdarza się różnice cenowe w stosunku do tego samego nawozu bywają całkiem duże. Nie wiem z czego to wynika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janik Napisano 27 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopada 2017 (edytowane) Ja kupuję Canvila w składzie budowlano rolnym i jak na razie cena spoko ogólnie porównywalna jak patrzyłem po innych. Aha i jakby kto był zainteresowany to jest konkurs jak się kupi te nawozy określoną ilość to można wygrać bon paliwowy. Sam kupiłem akurat te nawozy przez konkurs. Edytowane 27 Listopada 2017 przez IGRiT Usunięto reklamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Belor Napisano 25 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lutego 2018 To gdzie te ceny ,? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalDzierzoniow Napisano 29 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipca Aktualne ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalDzierzoniow Napisano 29 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipca Podbijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janusz11 Napisano 1 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpnia (edytowane) Nawóz NPK 8:20:30 - 2450-2600 zł Polifoska Plon Plus - 2600 zł Nawóz azotowy Saletra 34,4 % - 1534 zł Edytowane 8 Sierpnia przez Sebastian Pawłowski Proszę bez linków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi