Gość Sadownik Napisano 4 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpnia 2022 Jaka cena pirosa na broniszach? Ile towaru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ggg Napisano 4 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpnia 2022 Gruby piros 35 zł A drobniejszy 25zł ledwo co się zacznie i zaraz się skończy.Pirosa u każdego połowa towaru co w tamtym roku miałem 6 busów A teraz nie wiem czy 3 będzie. Kto zrobił ode mnie że wsi na kolor wcześniej to już kończy okolice Warki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bronek Napisano 4 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpnia 2022 4 godziny temu, Gość Ggg napisał: Gruby piros 35 zł A drobniejszy 25zł ledwo co się zacznie i zaraz się skończy.Pirosa u każdego połowa towaru co w tamtym roku miałem 6 busów A teraz nie wiem czy 3 będzie. Kto zrobił ode mnie że wsi na kolor wcześniej to już kończy okolice Warki Raczej 30 i 20 Bronisze pelne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ggg Napisano 4 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpnia 2022 Dziś byłem od 11 do 16 sprzedałem gruby po 35 zł i 25 zł drobny nic taniej koło mnie też tak sprzedawali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piros Napisano 8 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpnia 2022 Po ile Piros do sortu 65+? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nima japka Napisano 13 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Września 2022 Prince 0.9 zł na sortowanie, a jeszcze nie ma szczytu rwania. W tym roku skóry tanio nie damy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nima nic Napisano 13 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Września 2022 1 godzinę temu, Gość Nima japka napisał: Prince 0.9 zł na sortowanie, a jeszcze nie ma szczytu rwania. W tym roku skóry tanio nie damy. Ale 7-9...reszta tasma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czarnowidz Napisano 13 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Września 2022 1 godzinę temu, Gość Nima japka napisał: Prince 0.9 zł na sortowanie, a jeszcze nie ma szczytu rwania. W tym roku skóry tanio nie damy. O co ,,kaman''? Po ile był do sortu w marcu z KA? MUSI BYĆ DNO, BO INACZEJ NIE BĘDZIE ODBICIA! To jeszcze nie dno,teraz jesteśmy po kolana w szlamie i ani sie odbić ani uciec, szlam wyschnie i bedziemy sie odbijać......może?.......komuś się uda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pryns bordo Napisano 13 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Września 2022 jedyna nadzieje na jakieś tam lepsze ceny to jest brak ludzi do pracy ale to pewnie i tak za mało bo w cale tych ludzi chetnych do pracy az tak malo nie jest, wiekszosc se pewnie da rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość amen Napisano 13 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Września 2022 gala pasek już max 1.3 7+, jest dobrze a bedzie tylko lepiej, dobrze ze chociaz kupuja ciekawe co bedzie za rok, dwa jak wszystkie nowiutke nasadzenia wejda w pełne owocowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Prync Napisano 13 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Września 2022 Godzinę temu, Gość Nima nic napisał: Ale 7-9...reszta tasma 7,5-8,5 reszta taśma. Tyle tego jest, że w tym roku jest w czym wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Filozof Napisano 13 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Września 2022 1 godzinę temu, Gość pryns bordo napisał: jedyna nadzieje na jakieś tam lepsze ceny to jest brak ludzi do pracy ale to pewnie i tak za mało bo w cale tych ludzi chetnych do pracy az tak malo nie jest, wiekszosc se pewnie da rade Jak narazie to zjeżdżają hurtowo do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 14 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Września 2022 Obawiam się że większość odmian deserowych w tym roku pójdzie dużo taniej niż 1zł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ingrid Napisano 14 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Września 2022 Gala 1, 7+ lub 1,1 65+ Widzę,że admin zaczął pajacowac i kasuje komentarze # Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Taka sytuacja Napisano 14 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Września 2022 2 hours ago, Guest gosc said: Obawiam się że większość odmian deserowych w tym roku pójdzie dużo taniej niż 1zł.... No tylko gala i red cap powyżej z tych najpopularniejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGRiT Napisano 14 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Września 2022 Godzinę temu, Gość ingrid napisał: Gala 1, 7+ lub 1,1 65+ Widzę,że admin zaczął pajacowac i kasuje komentarze # A co zostało skasowane? Nie pisz bzdur człowieku i się zastanów zanim coś napiszesz, obrażać widzę, że potrafisz ale coś mądrego napisać to już ciężko. Zapraszam do zarejestrowania się i przedstawienia się - niedługo będzie to obowiązkowe dzięki takim jak ty. Trochę porządku na forum i wypowiedzi będą stosownie przenoszone: Temat o cenach jabłek, podajemy ceny i odnosimy się bezpośrednio do cen: I temat o sytuacji w sadownictwie, piszemy nasze odczucia, prognozy i inne: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Realii Napisano 15 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 15 Września 2022 Sortowanie: Prins-0,8 Szampion-0,8 Gala Must -0,9 od 7 Red Delisiusz-0,9 Gala Pasek-1,30 od 7 I to dopiero początek zbiorów. Jakie ceny bedą za dwa tygodnie?..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lipa Napisano 15 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 15 Września 2022 2 hours ago, Guest Realii said: Sortowanie: Prins-0,8 Szampion-0,8 Gala Must -0,9 od 7 Red Delisiusz-0,9 Gala Pasek-1,30 od 7 I to dopiero początek zbiorów. Jakie ceny bedą za dwa tygodnie?..... no to sa dla najpopularniejszych czerwoniaków praktycznie najniższe możliwe ceny po których zamiast wysypać na przemysł po 40gr ktoś da na sortownie jak spadnie przemysl to pociagnie a spadek to jest chyba wiecej jak pewny, jak co roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 15 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 15 Września 2022 No jeżeli ktoś sprzedaje poniżej 1zl to gratuluję inteligencji. Nauczcie się że to my ustalamy ceny. My. Proszę bardzo jak nie to na Ukrainę po jabłka czy inna Mołdawia. Napewno będzie taniej. Swoją drogą, co za imbecyl rwie i kupuje coś z listy poza gala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PioterNosacz Napisano 16 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2022 9 godzin temu, Gość Marek napisał: No jeżeli ktoś sprzedaje poniżej 1zl to gratuluję inteligencji. Nauczcie się że to my ustalamy ceny. My. Proszę bardzo jak nie to na Ukrainę po jabłka czy inna Mołdawia. Napewno będzie taniej. Swoją drogą, co za imbecyl rwie i kupuje coś z listy poza gala? Nawet Ukrainiec umie solidarnie wołać od chłopa po 20zł/h, a ten durny chłop nadal spuszcza spodnie i daje sie dym..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nsacz Napisano 16 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2022 9 godzin temu, Gość Lipa napisał: no to sa dla najpopularniejszych czerwoniaków praktycznie najniższe możliwe ceny po których zamiast wysypać na przemysł po 40gr ktoś da na sortownie jak spadnie przemysl to pociagnie a spadek to jest chyba wiecej jak pewny, jak co roku ale czego wy oczekujecie?? po wpisach to 90% czeka na spadki, wpisy spady zaraz po 10gr, sortowanie za 2 tyg spadnie, ludzie opanujcie sie, albo idźcie na etat... albo w marcu będziecie żebrać pod biedronką na kawałek chleba, może wam jakiś dorobiony ukrainiec rzuci coś do czapki... zawsze mówiłem od podstawówki 3x więcej w szkole matematyki, kosztem zbędnej plastyki czy nawet kreowanej historii.... zdrowia życzę wam Janusze sadownictwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 16 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2022 2 godziny temu, Gość PioterNosacz napisał: Nawet Ukrainiec umie solidarnie wołać od chłopa po 20zł/h, a ten durny chłop nadal spuszcza spodnie i daje sie dym..... Zawsze to powtarzam ze nawet Ukraincy wola siedzieć w domu niż pracować jak im się nie opłaci.. A Polski chłop niestety nie dorasta im do pięt.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pomysłowy Dobromir Napisano 16 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2022 3 godziny temu, Gość Sadownik napisał: Zawsze to powtarzam ze nawet Ukraincy wola siedzieć w domu niż pracować jak im się nie opłaci.. A Polski chłop niestety nie dorasta im do pięt.. E tam Zawiercie Mercedesem do biedry Dajcie hotelowe warunki Dołóżcie warzywa,ziemniaki i mięso I 18-20zl na h Bo inaczej zejdą z pola A potem sprzedajecie to po 40-60 gr bo musicie zebrać wszystko Drogie ameby Zostaje tylko pracownikowi Oni sie z nas śmieją i jaja robią i sami na to pozwoliliśmy Trudno zrozumieć że im więcej zostanie w sadzie tym cena będzie wyższa a my się mniej narobimy??? Nie ulegać szantazom Ukraińców i ich przewoźników...nie płacić po 500 Nie panikować że jabłka zostaną w sadzie tylko zacząć przyzwyczajać się do tego widoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lipa Napisano 16 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2022 8 hours ago, Guest Nsacz said: ale czego wy oczekujecie?? po wpisach to 90% czeka na spadki, wpisy spady zaraz po 10gr, sortowanie za 2 tyg spadnie, ludzie opanujcie sie, albo idźcie na etat... albo w marcu będziecie żebrać pod biedronką na kawałek chleba, może wam jakiś dorobiony ukrainiec rzuci coś do czapki... zawsze mówiłem od podstawówki 3x więcej w szkole matematyki, kosztem zbędnej plastyki czy nawet kreowanej historii.... zdrowia życzę wam Janusze sadownictwa Wiesz no ja se mogę napisać że pewnie spadnie cena ale z tego powodu raczej jej nie obniża tylko z powodu zwiększonej podaży, poniżej 35gr to naprawdę trzeba mieć coś ze łbem żeby tam wozić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dąb Napisano 19 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Września 2022 W dniu 16.09.2022 o 14:13, Gość Lipa napisał: Wiesz no ja se mogę napisać że pewnie spadnie cena ale z tego powodu raczej jej nie obniża tylko z powodu zwiększonej podaży, poniżej 35gr to naprawdę trzeba mieć coś ze łbem żeby tam wozić Po 8gr wozili to zawiozą i za 35 Dla większości gumofilców jabłka są bezcenne....zawiozą za każdą cenę Teraz tak jest z ludźmi...obszarnicy przepłacili kierowców(co łaska nie mniej niż 500) i pracowników i mają bo liczą,że ci mali nie zbiorą ... Każdy kłamie jak najęty gdy się go spytasz ile płaci pracownikom..stawki startują od 16-17 zł/h ale każdy mówi 15 :))) tony w ka to robią właśnie obszarnicy a nie trzyskrzyniowcy Dlatego śmiem twierdzić,że jabłka nie zabraknie wiosna Trudno zrozumieć,że trzeba duża część jabłek zostawić w sadzie,żeby były z tego jakieś pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi