Gość Jan Napisano 17 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 17 godzin temu 7 godzin temu, Gość Edward napisał: U nas Lubelskie nic się nie uchowało 2 tony z hektara i tak poszło na spady. Dla nas ta obniżka to jak resztki ze stołu. Pozdrawiam Nie gadaj głupot.. lubelskie miało w tym roku jakieś 50% zbiorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Edward Napisano 17 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 17 godzin temu 15 minut temu, Gość Jan napisał: Nie gadaj głupot.. lubelskie miało w tym roku jakieś 50% zbiorów Szkoda słów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aaa Napisano 17 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 17 godzin temu 24 minuty temu, Gość Jan napisał: Nie gadaj głupot.. lubelskie miało w tym roku jakieś 50% zbiorów I co myślisz że każdy miał równo -50%? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sadownik Napisano 17 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 17 godzin temu w lubelskim i swietokrzyskim w tym roku nie bylo praktycznie jablek , znikome ilosci bo zmarzlo . w grojcu tez troche zmarzlo i nie bylo tych jablek duzo , kto mial przemysl do wysypania to wysypal , zostalo tylko deserowe jablko do handlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 13 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 13 godzin temu 3 godziny temu, Gość Edward napisał: Szkoda słów.... Wisznice, Stryjno normalne zbiory. Kraśnik 50% zbiorów, Opole Lubelskie 30%,. To jaka średnia wyjdzie? Taki cielms mówił że 95% zmarzło, a patelki z podwórka odjeżdżały. Może deseru nie było zbyt wiele ale przemysłu wg 50% licząc całe lubelskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Smutny Napisano 2 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 2 godziny temu Aż przykro się robi czytając te wpisy i tyle w temacie. Jestem z lubelskiego miałem 10% jabłek liczę z przemysłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Publikujesz jako gość. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.