Gość Remek Napisano 27 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 27 Lutego Grupy chyba trochę szukają jabłka,niemoga się wszędzie dokupić,najbardziej poszukiwane Jonagoldy,ceny 2,20-2,30zl netto sort Prince,Jonagored 2,10-2,20 netto.Champion 2 zł lekko i poszukiwany.Co będzie dalej..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 27 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 27 Lutego W dniu 27.02.2025 o 05:52, Gość Remek napisał: Grupy chyba trochę szukają jabłka,niemoga się wszędzie dokupić,najbardziej poszukiwane Jonagoldy,ceny 2,20-2,30zl netto sort Prince,Jonagored 2,10-2,20 netto.Champion 2 zł lekko i poszukiwany.Co będzie dalej..? Expand Szukają bo kto nie otworzy komorę to gpp i czeko. Bdf w rejonie grójecko-wareckim latają jak wściekłe osy. Sandomingo wyczyszczone z jabłka już dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemia woda taka sutyacja Napisano 27 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 27 Lutego W dniu 27.02.2025 o 06:32, Gość Jan napisał: Szukają bo kto nie otworzy komorę to gpp i czeko. Bdf w rejonie grójecko-wareckim latają jak wściekłe osy. Sandomingo wyczyszczone z jabłka już dawno Expand Ceny łolaboga a co do czego nie ma komu płacić, otworzyłem komore i sam się przekonałem jak wygląda sytuacja. U kogoś kto jest wypłacalny osiągnąć 1,9 za wagę to wszystko jak narazie. Ja chciałem 2 zł za prince.Fakt, jeżdżą, dzwonią i szukają, ale z kasą się nie wychylają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sort Napisano 27 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 27 Lutego W dniu 27.02.2025 o 12:30, Gość Ziemia woda taka sutyacja napisał: Ceny łolaboga a co do czego nie ma komu płacić, otworzyłem komore i sam się przekonałem jak wygląda sytuacja. U kogoś kto jest wypłacalny osiągnąć 1,9 za wagę to wszystko jak narazie. Ja chciałem 2 zł za prince.Fakt, jeżdżą, dzwonią i szukają, ale z kasą się nie wychylają. Expand Daj do sprawdzonej firmy na sort to ci na spokojnie wyjdzie te 2 zł chyba że koniecznie chcesz kase odrazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemia woda taka sutyacja Napisano 28 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 28 Lutego W dniu 27.02.2025 o 14:10, Gość sort napisał: Daj do sprawdzonej firmy na sort to ci na spokojnie wyjdzie te 2 zł chyba że koniecznie chcesz kase odrazu Expand Na sort się nie zdecydowałem, bo tydzień temu to było jakieś 2,1 zł za kaliber 7-9 , drobniejsze i grubsze 1,5 zł. Do tego przemysł dojdzie i średnia wyjdzie gorzej albo tak samo jak za wagę 1,9 zł. Więc wolałem za wagę i się nie zastanawiać czy mnie ktoś wyje... na sortowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sort Napisano 28 Lutego Zgłoszenie Share Napisano 28 Lutego W dniu 28.02.2025 o 08:03, Gość Ziemia woda taka sutyacja napisał: Na sort się nie zdecydowałem, bo tydzień temu to było jakieś 2,1 zł za kaliber 7-9 , drobniejsze i grubsze 1,5 zł. Do tego przemysł dojdzie i średnia wyjdzie gorzej albo tak samo jak za wagę 1,9 zł. Więc wolałem za wagę i się nie zastanawiać czy mnie ktoś wyje... na sortowaniu. Expand Dlatego napisałem o sprawdzonej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Princ Napisano 2 Marca Zgłoszenie Share Napisano 2 Marca Jakie są ceny Princ Szampion Golden za wagę i na sortowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jabłka 12 Napisano 2 Marca Zgłoszenie Share Napisano 2 Marca jakie ceny golden 6,5+,prince, red cap? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość asdf Napisano 2 Marca Zgłoszenie Share Napisano 2 Marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 6 Marca Zgłoszenie Share Napisano 6 Marca Witam Napisze ktoś jakie realne ceny na ten moment można dostac za Prince Jonagored Golden Alwa Idared Sort lub waga Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cicho wszędzie głucho wszę Napisano 6 Marca Zgłoszenie Share Napisano 6 Marca Co tu taka cisza , już wszyscy sprzedali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość japko Napisano Piątek o 13:06 Zgłoszenie Share Napisano Piątek o 13:06 W dniu 6.03.2025 o 18:21, Gość Marcin napisał: Witam Napisze ktoś jakie realne ceny na ten moment można dostac za Prince Jonagored Golden Alwa Idared Sort lub waga Pozdrawiam Expand Od 2tyg bez większych zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michał Napisano Sobota o 05:50 Zgłoszenie Share Napisano Sobota o 05:50 Mało już zostało odmian za równe 2zl za wagę w Skrzyni. Raczej ceny wszystkich odmian poza glosterem za którego płacą do 1.7 są wyższe. Alwa nawet 2.4. Prince 2-2.2. Golden tak samo. Ligol do 2.4. Jabłka nie ma i już nie będzie. Na koniec miesiąca zaczną być mocno odczuwalne braki. Święta późno. Do nowalijek jeszcze daleka droga bo mamy chwilowy powiew wiosny, a potem zimno. Idealny scenariusz dla handlu. Jablko od 2 tygodni mocno schodzi nawet na krajowym rynku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano Sobota o 07:16 Zgłoszenie Share Napisano Sobota o 07:16 W dniu 8.03.2025 o 05:50, Gość Michał napisał: Mało już zostało odmian za równe 2zl za wagę w Skrzyni. Raczej ceny wszystkich odmian poza glosterem za którego płacą do 1.7 są wyższe. Alwa nawet 2.4. Prince 2-2.2. Golden tak samo. Ligol do 2.4. Jabłka nie ma i już nie będzie. Na koniec miesiąca zaczną być mocno odczuwalne braki. Święta późno. Do nowalijek jeszcze daleka droga bo mamy chwilowy powiew wiosny, a potem zimno. Idealny scenariusz dla handlu. Jablko od 2 tygodni mocno schodzi nawet na krajowym rynku. Pozdrawiam Expand Rozczaruje Cie. Jak podasz zawyżone ceny to nikt nie będzie więcej płacił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemia woda taka sytuacja Napisano Sobota o 11:55 Zgłoszenie Share Napisano Sobota o 11:55 W dniu 8.03.2025 o 07:16, Gość Jan napisał: Rozczaruje Cie. Jak podasz zawyżone ceny to nikt nie będzie więcej płacił. Expand Mądrego to miło posłuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Romek Napisano Sobota o 13:13 Zgłoszenie Share Napisano Sobota o 13:13 W dniu 8.03.2025 o 11:55, Gość Ziemia woda taka sytuacja napisał: Mądrego to miło posłuchać Expand Stopniowo gdy zmniejsza się podaż kupcy przyzwyczajają się do wzrostu cen, to oczywiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janusz Napisano Sobota o 19:00 Zgłoszenie Share Napisano Sobota o 19:00 W dniu 8.03.2025 o 07:16, Gość Jan napisał: Rozczaruje Cie. Jak podasz zawyżone ceny to nikt nie będzie więcej płacił. Expand Ja ciebie też, to są realne ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano Wtorek o 05:32 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 05:32 W dniu 8.03.2025 o 05:50, Gość Michał napisał: Mało już zostało odmian za równe 2zl za wagę w Skrzyni. Raczej ceny wszystkich odmian poza glosterem za którego płacą do 1.7 są wyższe. Alwa nawet 2.4. Prince 2-2.2. Golden tak samo. Ligol do 2.4. Jabłka nie ma i już nie będzie. Na koniec miesiąca zaczną być mocno odczuwalne braki. Święta późno. Do nowalijek jeszcze daleka droga bo mamy chwilowy powiew wiosny, a potem zimno. Idealny scenariusz dla handlu. Jablko od 2 tygodni mocno schodzi nawet na krajowym rynku. Pozdrawiam Expand tani dolar nie sprzyja eksportowi a w komorach kapcie,ktore skończą na taśmie bo nie wyjedzie to na dalekie rynki a Węgier z Rumunem płacić za to nie będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jarosław Napisano Wtorek o 05:56 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 05:56 W dniu 8.03.2025 o 05:50, Gość Michał napisał: Mało już zostało odmian za równe 2zl za wagę w Skrzyni. Raczej ceny wszystkich odmian poza glosterem za którego płacą do 1.7 są wyższe. Alwa nawet 2.4. Prince 2-2.2. Golden tak samo. Ligol do 2.4. Jabłka nie ma i już nie będzie. Na koniec miesiąca zaczną być mocno odczuwalne braki. Święta późno. Do nowalijek jeszcze daleka droga bo mamy chwilowy powiew wiosny, a potem zimno. Idealny scenariusz dla handlu. Jablko od 2 tygodni mocno schodzi nawet na krajowym rynku. Pozdrawiam Expand Zapomniałeś jeszcze dodać o przymrozkach,które wywinduja ceny do 5 zł za wagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pachołek prezesa Napisano Wtorek o 15:12 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 15:12 Skupiarze już porami trzęsą że za droga chłopek chce za kapcie z komory a niestety dla nich będzie jeszcze drożej . A po przymrozkach to i następny rok może być podobny , to dopiero będą musieli obniżyć poziom życia bo znowu głupi gumowiec jakiś piniądz weźmie i nie odda darmo z pomalowaniem w rękę jasniewielmoznego skupiorza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Princ Napisano Wtorek o 18:03 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 18:03 Jaka cenaGoldena za wagę i do sortu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi